- 6 Temmuz 2022
- 462
- 155
- 26
Mama günde bir defa veriyorum en fazla oda her zaman değil ve sadece 30 CC veriyorumMama alıyor mu anne sütü ile beslenen bebeklerin kakası genelde tatlı ekşi bi koku oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mama günde bir defa veriyorum en fazla oda her zaman değil ve sadece 30 CC veriyorumMama alıyor mu anne sütü ile beslenen bebeklerin kakası genelde tatlı ekşi bi koku oluyor
Benimde normal doğum bugün 18. Günüm hâlâ ağrım var daha yeni oradaki kemik ve pelvik kaslarım ağrımaya başladı bende sizin gibi kontrolden çok korkuyorum şuanKızlar bugün 40 günlük olduk. Doktorumla kontrolüm vardı bugün, smear testi alındı. O aparatı takarken çok canım yandı bayaa bi kayganlaştırıcı jel sürdü. İlişki oldu mu dedi hayır dedim. Olursa jel kullan çok emziriyorsun heralde östrojen hormonun baskılanmış kuruluk var biraz dedi. Hatta gece çok mu emziriyorsun diye sordu. Sonra biraz kayganlaştoroco jeli artırınca ancak kasmamı bırakabildim de örnek alabildi. Valla normal doğumdan sonra korku kalıyor i
Oy yavrum benim ya benim kız da alt açmada değil ama vücudunun başka neresine dokunursam dokunayim ağlıyor çok rahatsız oluyor. Artık alışıcaklar zamanla diye düşünüyorum. Birde ben kayınvalidem en baştan beri hep konuşuyoruz alt açarken bile ne yaptığımızı anlatıyoruz biraz da olsa sakinliyir33 gunluk canim. 5dk iyiymis . Bizimki o kadar aglamadan dursa tummytime yapicaz, gaz masaji yapicaz ama dokunmak ve iletisim kurmak su an imkansiz. Altini acip memeye alma konusunda cok hizlandim, maks 10sn suruyor cunku biraz daha yavas olursam aglamaktan kendinden geciyor
Makinanın markası ne canım manuel mi değil mi ben benimkinden hiç memnun değilim deÜstelik 90 ccyi göğsümden 15 dkda sağıyorum max. Ama bebek 1 saat emiyo yine de doymuyo
Öylemi ilk kez duydum bizim içinmi bebiş için miEmzirme danışmanı rezene çayı DNA ile oynuyor dedi o yüzden içmiyorum ben artık
Günde 2 kere mama verip çok azcık emen bebeğime sütüm yarıyor mu diye düşünüyordum bu yorumun beni çok rahatlattıAma emmese kilo almazdı di mi? Bizim de dr kontrolümüz vardı, günde 2 mama vermeniz kilo almasında hiç önemli değil dedi, demekki sütüm işe yarıyormuş azcık emse de
O ne demekmiş yaaEmzirme danışmanı rezene çayı DNA ile oynuyor dedi o yüzden içmiyorum ben artık
Lansinoh elektrikli çift olandan aldım memnunum benMakinanın markası ne canım manuel mi değil mi ben benimkinden hiç memnun değilim de
Aynı şeyi yaşadım 40 km çıktı hala akıntım da devam ediyorKızlar doğum yapalı. Sezeryanla bir ay oldu bugün adet olur gibi kanamam var kasıklarımda ağrı var sanki adet oluyorum böyle bir şey başına gelen var mı acaba
Yok canım denemedim ama gelecek gibide değil baya arkada oluyor sümüklerBen burnuna buhar tutup öyle aspiratör ile çekiyorum o zaman baya sümük geliyor canım öyle denedin mi? Kuru kuru çekince gelmiyor bizde de
Onlineda alabilirsin belki canimBulunduğum yerde emzirme danışmanlığı veren yok ki. Hastanede var onunla da irtibattayız ama çok bir fayda göremedim. Bakalım
40 dan 1 hafta önce falan akıntıya döndü sonra bir kaç gün kala adet gibi kanamam oldu aynı eski düzenim gibi sonra 40 a doğru lekeye çevirdi. Şuan sadece açık lekem var mesela ama normalmiş. Bakalım düzen ne saman oturacakKızlar doğum yapalı. Sezeryanla bir ay oldu bugün adet olur gibi kanamam var kasıklarımda ağrı var sanki adet oluyorum böyle bir şey başına gelen var mı acaba
Onlineyız yine demir baş olduk artık bu sayfada her nöbette varızGece mesaisi başlamıştır
Ben de merak ediyorum akıntıya dönmüştü aslında ama bugün adet gibi hem kasık ağrısı var hem kanama şaşırdım bende kırka da 10 günüm var40 dan 1 hafta önce falan akıntıya döndü sonra bir kaç gün kala adet gibi kanamam oldu aynı eski düzenim gibi sonra 40 a doğru lekeye çevirdi. Şuan sadece açık lekem var mesela ama normalmiş. Bakalım düzen ne saman oturacak
Bebek için canımÖylemi ilk kez duydum bizim içinmi bebiş için mi