- 31 Aralık 2023
- 556
- 547
- 28
Beni de yazın listeyeGece mesaisi başlamıştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de yazın listeyeGece mesaisi başlamıştır
Kadının bununla ilgili bir yazısı vardı bulursam atayım canım rezene yerine hep benek masajını öneriyorO ne demekmiş yaa
Bende daha bugün içmeye başlamıştım
Tabiki beni deBeni de yazın listeye
Baba olmak istiyorum mümkünseTabiki beni de
Tamam canım bende dikkat edeyim sağolBebek için canım
BenideBeni de yazın listeye
Eniştem ablamdan su istedi diye ablam yarım saat ağladığını söylemişti bi kere çok üzülmüştüm ablama şimdi bende yaşıyorum aynı şeyi tıpkı senin gibi yanlız değilsin canım bende benzerini yaşıyorumDışardan görünenden çok daha zormuş anne olmak. Anne olmaya alışmak daha doğrusu. Bir bebeğe bakmak demek değilmiş sadece anne olmak. Bebek uyuduğunda geri kalan işlerini yapmaya enerjin olmasa bile yaratmakmış ne biliyim rahat bir duş alabilmenin bile büyük bir nimet olduğunu bilmek, sıcak bir kahve içebildiğinde kendini çok şanslı hissetmekmiş. Çok zorlansanda bebeğin hızlı büyüdüğü için bir yandan da hüzünlenmekmiş ;( yalnızlıkmış bence anne olmak biraz da kendi kendinle kalmakmış. Şikayet etmemekmiş… aman o iyi olsundaymış :)
Bütün bunları bu duyguları yaşarken fazla mı duygular karışıyor birbirine bilmiyorum belki ilerde saçma gelir düşününce bazı şeyler buna mı kırılmışım derim mesela. Ama eşim birgün sabah dışarı çıkarken bana kahvaltı hazırlayıp bıraktığında etkilenen kalbim gözümden akan yaşlar bu akşam işten7.30 da elinde çiçeklerle gelmesine rağmen 9.30 da yatan 2 saat toplamda benimle oturan o sürede çekirdek çitleyip çitlediği çekirdeğin çöplerini salonda bırakıp yatmasına aktı gözyaşlarım. Ve istemsizce oldu bu kucağımda çocuk asla uyumuyor salonda pış pışş ordan oraya gezerken kalan diğer elimle de çekirdek çöplerini mutfağa götürdüm masada ikimize diye yaptığıım kahveler benimki içilmemiş buz gibi duruyor :) belki bu sürecin içinde olduğum için bu kadar kırıcı geliyordur bilmiyorum ama buraya yazıp içimi dökmek istedim sadece
Burada mu okudum instagramda mı hatırlamıyorum yatırdıktan sonra yanına kokunuzun sindiği tişörtünüzü koyun diyordu benim de dün gece 7 den 12 ye kadar ayakta duran yatırdığım gibi uyanan bebeğim çok şükür durdu. Tişörtün kerameti midir yoksa artık yorgunluktan mıdır bilmiyorum tabiEmiyor gazı çıkıyor, kakasını yapıyor rahatlıyor. Tekrar boş göğsümü emziriyorum mayışsın diye dalıyor uykuya ama yerine yatırınca oluyor. 1.5 saattir uğraşıyorum ayağımda bile sallıyorum ama yok yani. Alıştırmayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü doğduğu gece hastanede bile ya memede ya kucakta sakin kalıp uyudu yerine yatırınca yine aynıydı Siz bu işe bi çözüm bulabildiniz mi kızlar? Hayır bu kadar saattir uğraşıyorum uyusa bile uyuyacağı yarım saat
Bununla ilgili dün şöyle bir şey okudum sebepler şunlar olabilir yazıyordu, sıcak kucağı bırakıp soğuk yatağa yatmak olabilir önce yatağı su torbası ile ısıtın, diğer sebep kucakta sıkı tutulup sarmalanıyor yatakta aniden boşluk hissi oluşuyor bu yüzden yatakta da saracak bir şey olabilir. Bir de önce ayaklarını yatağa koymsl gerekiyormuş sonra gövde sonra başEmiyor gazı çıkıyor, kakasını yapıyor rahatlıyor. Tekrar boş göğsümü emziriyorum mayışsın diye dalıyor uykuya ama yerine yatırınca oluyor. 1.5 saattir uğraşıyorum ayağımda bile sallıyorum ama yok yani. Alıştırmayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü doğduğu gece hastanede bile ya memede ya kucakta sakin kalıp uyudu yerine yatırınca yine aynıydı Siz bu işe bi çözüm bulabildiniz mi kızlar? Hayır bu kadar saattir uğraşıyorum uyusa bile uyuyacağı yarım saat
Bunu da denedim ama maalesef olmadıBurada mu okudum instagramda mı hatırlamıyorum yatırdıktan sonra yanına kokunuzun sindiği tişörtünüzü koyun diyordu benim de dün gece 7 den 12 ye kadar ayakta duran yatırdığım gibi uyanan bebeğim çok şükür durdu. Tişörtün kerameti midir yoksa artık yorgunluktan mıdır bilmiyorum tabi
Bunları da deneyeyim inşallah faydası olur çünkü bazı geceler yatağına hiç yatmadan sadece göğsümde geçiyor resmen kilo alımı iyi olmasa yüzde yüz aç derim öyle bi kapıyor ki göğsümüBununla ilgili dün şöyle bir şey okudum sebepler şunlar olabilir yazıyordu, sıcak kucağı bırakıp soğuk yatağa yatmak olabilir önce yatağı su torbası ile ısıtın, diğer sebep kucakta sıkı tutulup sarmalanıyor yatakta aniden boşluk hissi oluşuyor bu yüzden yatakta da saracak bir şey olabilir. Bir de önce ayaklarını yatağa koymsl gerekiyormuş sonra gövde sonra baş
Hahahaha ay hiç durmadı gece hiçççççOnlineyız yine demir baş olduk artık bu sayfada her nöbette varız
Valla her gece buralardayızBeni de yazın listeye
Ben bu kısır döngüden sıkıldım ya az önce 90 cc manayı koltuğa döktüm sonra gittim yine yaptım içti uyumadı koltuk öyle kaldı. Bunalrı düşünürken gözüm halıya takıldı her yer kusmuk lekesi olmuş. Sözde ben onları silmiştim . Koltuklar koyu renk mama beyaz . Hayır bebem uyusa ben uyuyamayacağım aklım koltukta halı da yeni yıkatmıştım 40 mevlüdü için . Temizlik neydi temizlik emekti temizlik bebe doğmadan önce olan şeydiValla her gece buralardayız
Canım aynı gün doğurmuşuz benim de kırkımdı, ve benim de bebeğimde alerji olduğundan şüpheliyiz. Diyetteyim 1 aydır. Sende başka hangi belirtiler vardıKızlar bugün 40 ınız çıktı bizim şükür buraya da bayadır girmiyorum hepiniz iyisinizdir inşallah benim bebek çok ağlıyordu 20 küsür günlükten sonra başladı ödüm koptu kolik falan diye damlaları falan değişti çok şükür düzeldi yavrum alerjisi olduğundan şüpheleniyor doktor maalesef süt süt ürünleri yasaklandı bazı alerji yapma potansiyeli yüksek şeylerde tabi işinize yarar belki bilmiyorum bebişi gazlı ve çok ağlayan varsa Relactaz damla günde 6 defa 6 damla emzirmeden önce veriyorum akşamları bir defa 6 damla maflor veriyorum bizde işe yaradı şükürler oldun o ağlama dönemindeki iki hafta ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi yani ne annelikten bir şey anladım ne yaşamaktan valla feci günlerdi Allahım uzun vadede bebeği gazlı olanlara sabır versin
Canım başka ne belirti vardı? Kakasında farklılık var mıydı?Kızlar bugün 40 ınız çıktı bizim şükür buraya da bayadır girmiyorum hepiniz iyisinizdir inşallah benim bebek çok ağlıyordu 20 küsür günlükten sonra başladı ödüm koptu kolik falan diye damlaları falan değişti çok şükür düzeldi yavrum alerjisi olduğundan şüpheleniyor doktor maalesef süt süt ürünleri yasaklandı bazı alerji yapma potansiyeli yüksek şeylerde tabi işinize yarar belki bilmiyorum bebişi gazlı ve çok ağlayan varsa Relactaz damla günde 6 defa 6 damla emzirmeden önce veriyorum akşamları bir defa 6 damla maflor veriyorum bizde işe yaradı şükürler oldun o ağlama dönemindeki iki hafta ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi yani ne annelikten bir şey anladım ne yaşamaktan valla feci günlerdi Allahım uzun vadede bebeği gazlı olanlara sabır versin