Günaydın. Benimde gece siz gibi adet sancısı vardı belimde kasıklarımda. Uyandım geçmiş hepsiGünaydın kızlar 39+3 ten selamlar gece biraz adet sancısı gibi ağrım oldu ama geçti inşallah Cuma’ya kadar gelir bebişim benim gibi beklemede olanlara da dua ediyorum sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza
Ben de biraz adet ağrısı ve bel ağrısı/hassasiyeti hissediyorum nişan gelmeden sancımız olurmu acaba senceGünaydın kızlar 39+3 ten selamlar gece biraz adet sancısı gibi ağrım oldu ama geçti inşallah Cuma’ya kadar gelir bebişim benim gibi beklemede olanlara da dua ediyorum sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza
Yarın Dr kontrolüm var. Bakalım kaç kg olmuş ne diyecek bizim Dr? Pztsiye sezaryen gününü almıştık oraya kadar bekletir mi kilosuna göre belli olur sanırımAy ne diyosun ya valla ben de çayları hurmaları aldım ananas yedim bi başlayayım dedim o kadar uğraşıyoruz bişeyler olsun ya valla 39.haftada kaç kg oldunuz hala vajinal olma ihtimali varmı
Pazartesiye kadar kendiliğinden yollara düşse gelse keşkeYarın Dr kontrolüm var. Bakalım kaç kg olmuş ne diyecek bizim Dr? Pztsiye sezaryen gününü almıştık oraya kadar bekletir mi kilosuna göre belli olur sanırım
Aynı bnde öyle canm cumaya kadar gelmezse sezeryan dedi doktor39+3 , sağlıkla doğsun artık diye kendimi parcalicamKizlar ne sancı var ne başka bir şey. Sadece bazı akşamlar regl ağrısı gibi oluyo ama çok değil. Çatı muayenesinde çatımın çok iyi olduğunu söyledi doktorum. Ama açılma olmazsa bişey yapamayız tabii , e sancı yok açılma yok, perşembe tekrar muayene var. Nasıl olacak bu iş Ay artık doğ be oğlum nefesim kesildi beklerken
Anaa senin de cuma son kızzGünaydın kızlar 39+3 ten selamlar gece biraz adet sancısı gibi ağrım oldu ama geçti inşallah Cuma’ya kadar gelir bebişim benim gibi beklemede olanlara da dua ediyorum sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza
Canım devlette istemişdi aslında doktor ama kan alan birim eksik almış bugün ama 6 tüp kan ve idrar verdim şimdi doktor gelişimi çok iyi bebeğin inşallah şüphelenlendiğim şey yoktur dedi ne hocam diye sorduk oda safra kanalların tıkanmış olabilir karaciğer yağlanmasın artmıştır muhtemelen dedi 3100 gram olmuş 36+5’le uyumlu dedi eğer bunlar çıkarsa erken gebelik söz konusu olabilir dedi yoksa da kaşınmaya başka çare buluruz dedi bakalım 15:30’da görüşelim sonuçlar için dediSafra asitleri ile ilgili olabilir cnm sana bakılmışmıydı
Bende aynıyım senle inan doktor alalım dese hayır demem herhalde sabaha kadar asla uyumadım ağladım resmen kaşınmaktanBen gece uyuyamadım cnm kaşınmaktan ve kanatmısım heryerimi doktor doğru bi karar verdi sanırım artık doğumla biter inşallah kaşıntım
Canım neden suniyle başlatıyor 40 41 beklemiyor acaba? Bizim de bugün 38+6 kontrolümüz varGünaydın kızlar kontrolden çıktık 38+5 3400 gram olmuşuz sancı vs çıkmadı herşey normal geleside yok Salı tekrar gideceğim o zamana kadar gelmezse bebiş çarşamba suni sancıyla doğumu başlatacağız dedi doktor
Ah keşkePazartesiye kadar kendiliğinden yollara düşse gelse keşkediyete dikkat ettin mi kilosu artık artmasın diye
Ayyy hadi hayırlısıyla al kucagına bebişini inşallah. Ben belki hastane koridorunda karşılaşırız diyordum aynı zamanlarda dogurursak..Kızlarrrrrr dualarınızı bekliyorım . Kontrolüm vardı bebişin suyu azdı baya azalmış acil sezeryana gireceğimbol bol dua bekliyorum
Ayy canım hayırlı haberlerle gel inşallah bebeğinle sağlıkla kavuşunKızlarrrrrr dualarınızı bekliyorım . Kontrolüm vardı bebişin suyu azdı baya azalmış acil sezeryana gireceğimbol bol dua bekliyorum
Yaaa ırmakkk sağlıkla kavuşun ikinizde canımKızlarrrrrr dualarınızı bekliyorım . Kontrolüm vardı bebişin suyu azdı baya azalmış acil sezeryana gireceğimbol bol dua bekliyorum
Bizi de haberdar et. Ben de kaşınmaya devam ediyorum. Uyuz gibi olduk hepimiz. Dediğin gibi Çatlak da yok bende de. Karnım gögüslerim kaşınıyor. Dr bir krem vermişti az rahatlatıyor ama geri yine başlıyor. Cidden çok illet bişeyCanım devlette istemişdi aslında doktor ama kan alan birim eksik almış bugün ama 6 tüp kan ve idrar verdim şimdi doktor gelişimi çok iyi bebeğin inşallah şüphelenlendiğim şey yoktur dedi ne hocam diye sorduk oda safra kanalların tıkanmış olabilir karaciğer yağlanmasın artmıştır muhtemelen dedi 3100 gram olmuş 36+5’le uyumlu dedi eğer bunlar çıkarsa erken gebelik söz konusu olabilir dedi yoksa da kaşınmaya başka çare buluruz dedi bakalım 15:30’da görüşelim sonuçlar için dedi
Bende bir sürü normal doğum hikayesi okuyorum nişan su gelmeden sancı ve açılmayla doğum yapanda var bizim nasıl olur bilmiyorum ne nişan ve ne su gelmesi var ama ara ara bel ağrısı kasık ağrısı oluyorBen de biraz adet ağrısı ve bel ağrısı/hassasiyeti hissediyorum nişan gelmeden sancımız olurmu acaba sence
Dogumu kolaylaştıran egzersizler yaz canım yabancı Bi tane çıkıyor ben onu bazen de simge duman yapıyorum. Ama şu son günler sadece çömelip kalkıom o kadarKızlar vajinal doğum kolaylaştırıcı youtube dan hangi videoları yapıyorsunuz, memnun kalan işe yaradı diyen varmı aşkolar bize de söyleyin