2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Oldu ya saygısızlığa bak. Gerçekten Allah sabır versin çiçeğim. Cahil insanla ugraşmak çok zor
Aaa cahil mi ayıp ediyorsun kuzum biziz o cahil herşeyi çok iyi biliyor içerde ten tene temas yapılıyor sonra emzirme oluyor diyorum yooo bizde olmadı diyor en son dün mü doğurdun diyeceğim saygısız ben olacam o yüzden ben doğuma gireyim acil aldılar dedirteceğim eşime zaten bu ara eşimi de delirttikleri için eşimde gelmeseniz de olur zaten bi faydanız yok zarara strese de gerek yok dedi

Teşekkür ederim alayım dursun o zaman ben yaranın hava alması gerekiyor mu pansuman vs yoksa yapıştırılıyor mu bilemediğim için son dk aramak istemedim
Doktor hava alırsa daha hızlı iyileşir dedi hastanede taburcu olmadan önce yapışkanı çıkardılar ve sadece ilk duşta bir kerelik alıp kullanmamı sonra hemen çıkarıp kuru tutmamı söyledi

Korkma kuzum benim de oğlum 13 ünde 34 haftalık doğdu aynı sorunu yaşadı 2 günde makine çıktı 1 hafta küvezde kaldı sarılık geçirmişti ve erken doğdu antibiyotik tedavisi gördü. Şuan 3 kilonun üstünde çok sağlıklı br şekilde kollarımda hiç dert etme 2 günde hava makinesi çıktıysa çok çabuk toparlar önlem olsun diye tutuyorlar bazen sadece sıkma canını korkacak hiçbir şey yok daha yeni atlattım aynı durumu 2 haftadır kollarımda sayılır oğlum inan hemen geçip bitiyor

Sıra bana mı geldi noldu hastanedeyim hanımlar dualarınızı bekliyorum en azından bi hafta daha bekleseydi oğluşum keşke. Yüksek tansiyon ve taşikardiyle acile geldik kimseyi etkilememek için ayrıntı vermek istemiyorum en son nst çekiliyor şuan kan sonuçlarından sonra belli olacak her şey. Dua edin bana

Benim ilki özeldeydi bende 1 günde taburcu olmuştum. Gaz çıkardıysan ve yürüyebiliyorsan dikişin de de açılma yoksa taburcu ediyorlar

Canım merhaba, ben yaşadiö burda maalesf kabızlık sebepli oldu cok berbatti bnm aci içinde kıvranarak kanamalı off hatirlamak istemiyorum bile oturamiyordum. Kabizliği önlmen lazm önce kuru kayısı suya koy sabahlari aç karna tüket dişki yumuşamali ve sonra sürekli iç çamaşiri değiştirmeli ütülü olmali, makat bölgesi hep kuru kalmali ben her gün duş aliyordum gün içinde iki kez bile aldğm oluyordu ılık su o bölgeyw iyi geliyor ilaç vermediler bana ben bu şekilde atlattm çok şükür

Yaaa bizim senle transfer tarihimiz bile aynıydı çok heyecanlıyım sağlıkla kolaylıkla ayağa kalk

Sen hastaneye Acıbadem Bursa’ya bakıyordun sanki canım netleştirdin mi

Yaaa bizim senle transfer tarihimiz bile aynıydı çok heyecanlıyım sağlıkla kolaylıkla ayağa kalk
Ay inşallah canım sende durumlar nasıl çok zorlu yollardan geçtik gerçekten Rabbime binlerce kez şükürler olsun kucağımız boş kalmadı

Gözün aydın canm inşallah Rabbim şifa versin evladına da merak etme Allah'n izniyle iyi olacak

Çok iyi demiş inan ki. Fii tarihinde doğurmuşlar herkesin bir yorumu var inan ki. Sen doğumunu yap kafan rahat sonradan gelsinler hatta doktor da tembihlesin çok insan kalmasın diye miss.

Canım dualarımız seninle habersiz bırakma

Gözün aydın canm Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Çok iyi demiş inan ki. Fii tarihinde doğurmuşlar herkesin bir yorumu var inan ki. Sen doğumunu yap kafan rahat sonradan gelsinler hatta doktor da tembihlesin çok insan kalmasın diye miss.
Dedim doktoruma da ebeye de benim akrabam yok eşimin de yok bişey diyen olursa azarlayıp gönderebilirsiniz diye

Oy oy göZünüz aydn canmmm Allah'm analı babalı büyüysün

Yok Çarşamba günü tarih alıcaz inşallah 38+3den 1 gün önce almam dedi doktorum ya bazıları tam uyuşmuyormuş hissediyormuş vs ondan korkuyorum yoksa bende epidural veya spinal istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…