- 15 Şubat 2024
- 1.794
- 2.135
- 33
Aaa cahil mi ayıp ediyorsun kuzum biziz o cahil herşeyi çok iyi biliyor içerde ten tene temas yapılıyor sonra emzirme oluyor diyorum yooo bizde olmadı diyor en son dün mü doğurdun diyeceğim saygısız ben olacam o yüzden ben doğuma gireyim acil aldılar dedirteceğim eşime zaten bu ara eşimi de delirttikleri için eşimde gelmeseniz de olur zaten bi faydanız yok zarara strese de gerek yok dediOldu ya saygısızlığa bak. Gerçekten Allah sabır versin çiçeğim. Cahil insanla ugraşmak çok zor
Doktor hava alırsa daha hızlı iyileşir dedi hastanede taburcu olmadan önce yapışkanı çıkardılar ve sadece ilk duşta bir kerelik alıp kullanmamı sonra hemen çıkarıp kuru tutmamı söylediTeşekkür ederim alayım dursun o zaman ben yaranın hava alması gerekiyor mu pansuman vs yoksa yapıştırılıyor mu bilemediğim için son dk aramak istemedim
Korkma kuzum benim de oğlum 13 ünde 34 haftalık doğdu aynı sorunu yaşadı 2 günde makine çıktı 1 hafta küvezde kaldı sarılık geçirmişti ve erken doğdu antibiyotik tedavisi gördü. Şuan 3 kilonun üstünde çok sağlıklı br şekilde kollarımda hiç dert etme 2 günde hava makinesi çıktıysa çok çabuk toparlar önlem olsun diye tutuyorlar bazen sadece sıkma canını korkacak hiçbir şey yokKızlar salı günü sancılarım tutması ve açılmam başlaması sebebiyle 36+1 günlükken acil sezeryana alındım. Bebeğim 2 gündür kuvezde solunum sıkıntısı var. Dua edin nolur. Dün burnundan verilen havayı çıkarmışlar kendi kuvezde solunum yapabiliyor denildi. Ama çok korkuyorum.
Benim ilki özeldeydi bende 1 günde taburcu olmuştum. Gaz çıkardıysan ve yürüyebiliyorsan dikişin de de açılma yoksa taburcu ediyorlarSelam kızlar, dün bu saatlerde odama yeni alınmıştımsezeryan işlemi tamam bebeğimle kavuştuk çok şükür.. iyiyiz. Meme uclarım yarıldı şimdiden umarım ilerlemez . Doğum güzel geçti sonrası biraz zor anlatılanlar gibi ilk yürüyüş baş donmesi.. gaz çıkaramadım hala ama bana sıvı şeylere izin verildi çorba su gibi.
Dün sabah 8:50 de doğdu bugün belki çıkabilirmişim sezeryands bir gün kalmak az değil mi ya?
Doğum yapanların gözü aydın olsun, bekleyenlere kolay doğumlar dilerim sağlıcakla kavuşsun herkes yavrusuna
Canım merhaba, ben yaşadiö burda maalesf kabızlık sebepli oldu cok berbatti bnm aci içinde kıvranarak kanamalı off hatirlamak istemiyorum bile oturamiyordum. Kabizliği önlmen lazm önce kuru kayısı suya koy sabahlari aç karna tüket dişki yumuşamali ve sonra sürekli iç çamaşiri değiştirmeli ütülü olmali, makat bölgesi hep kuru kalmali ben her gün duş aliyordum gün içinde iki kez bile aldğm oluyordu ılık su o bölgeyw iyi geliyor ilaç vermediler bana ben bu şekilde atlattm çok şükürKızlar bu haftada nur topu gibi bir hemoroidim olduçok fenayım bir de vajinal doğum olacak iyice korkuyorum. Benzer şeyler yaşayan var mı? Pazartesi günü kontrolüm var doktoruma da soracağım ama bir öneriniz olur mu?
Yaaa bizim senle transfer tarihimiz bile aynıydıKızlar ben de epidural sezeryan ile doğum yaptım 38+0 da ben genel anesteziyle istiyordum ama epidural olmuşum iyiki diyorum beklediğim kadar zor geçmedi ama tabi hala uyuşukluk geçmedi o devam ediyor inşallah ilk yürümeyi sıkıntısız atlatırızdarısı gruptaki diğer bekleyenlerin başına inşallah
Sen hastaneye Acıbadem Bursa’ya bakıyordun sanki canım netleştirdin miOfff offf niye anlayışsızlar anlamıyorum geliyorsanız yapın yemeğinizi kaldırın bulaşığınızı vallahi ben daha dün tembih ettim kayınvalidem gelen giden yer diye turşu yapmış götür kızım yemeğe gelen olur önlerine koyarsın dedi hiç kimse kusura bakmasın lohusa halimle falan kimseye yemek hazırlayamam dedim kim geliyorsa yemek yapmaya geleceğini bilerek gelsin ben bebeğe mi bakacağım onlara yemek çay çorba mı yapacağım kurabiye yaptım koydum dolaba gelene çayla kurabiye veririm
Göğüs için de üzüldüm canım nemli tutmaya çalış gümüş kapak olabilir dediğin gibi
Ay inşallah canım sende durumlar nasılYaaa bizim senle transfer tarihimiz bile aynıydıçok heyecanlıyım sağlıkla kolaylıkla ayağa kalk
Ben bekliyorum şimdilik canım benim bakalım haftaya netleşir inşallahAy inşallah canım sende durumlar nasılçok zorlu yollardan geçtik gerçekten Rabbime binlerce kez şükürler olsun kucağımız boş kalmadı
Benim su azlığım vardı biraz ya canım hemen 38+0 da aldı riske atmadı doktorumBen bekliyorum şimdilik canım benim bakalım haftaya netleşir inşallah
Gözün aydın canm inşallah Rabbim şifa versin evladına daKızlar salı günü sancılarım tutması ve açılmam başlaması sebebiyle 36+1 günlükken acil sezeryana alındım. Bebeğim 2 gündür kuvezde solunum sıkıntısı var. Dua edin nolur. Dün burnundan verilen havayı çıkarmışlar kendi kuvezde solunum yapabiliyor denildi. Ama çok korkuyorum.
Çok iyi demiş inan ki. Fii tarihinde doğurmuşlar herkesin bir yorumu var inan ki. Sen doğumunu yap kafan rahat sonradan gelsinler hatta doktor da tembihlesin çok insan kalmasın diye miss.Aaa cahil mi ayıp ediyorsun kuzum biziz o cahil herşeyi çok iyi biliyor içerde ten tene temas yapılıyor sonra emzirme oluyor diyorum yooo bizde olmadı diyor en son dün mü doğurdun diyeceğim saygısız ben olacam o yüzden ben doğuma gireyim acil aldılar dedirteceğim eşime zaten bu ara eşimi de delirttikleri için eşimde gelmeseniz de olur zaten bi faydanız yok zarara strese de gerek yok dedi
Canım dualarımız seninle habersiz bırakmaSıra bana mı geldi noldu hastanedeyim hanımlar dualarınızı bekliyorum en azından bi hafta daha bekleseydi oğluşum keşke. Yüksek tansiyon ve taşikardiyle acile geldik kimseyi etkilememek için ayrıntı vermek istemiyorum en son nst çekiliyor şuan kan sonuçlarından sonra belli olacak her şey. Dua edin bana
Yok canım ben değilim oSen hastaneye Acıbadem Bursa’ya bakıyordun sanki canım netleştirdin mi
Gözün aydın canm Rabbim analı babalı büyütsün inşallahSelam kızlar, dün bu saatlerde odama yeni alınmıştımsezeryan işlemi tamam bebeğimle kavuştuk çok şükür.. iyiyiz. Meme uclarım yarıldı şimdiden umarım ilerlemez . Doğum güzel geçti sonrası biraz zor anlatılanlar gibi ilk yürüyüş baş donmesi.. gaz çıkaramadım hala ama bana sıvı şeylere izin verildi çorba su gibi.
Dün sabah 8:50 de doğdu bugün belki çıkabilirmişim sezeryands bir gün kalmak az değil mi ya?
Doğum yapanların gözü aydın olsun, bekleyenlere kolay doğumlar dilerim sağlıcakla kavuşsun herkes yavrusuna
Dedim doktoruma da ebeye de benim akrabam yok eşimin de yok bişey diyen olursa azarlayıp gönderebilirsiniz diyeÇok iyi demiş inan ki. Fii tarihinde doğurmuşlar herkesin bir yorumu var inan ki. Sen doğumunu yap kafan rahat sonradan gelsinler hatta doktor da tembihlesin çok insan kalmasın diye miss.
Oy oy göZünüz aydn canmmm Allah'm analı babalı büyüysünKızlar ben de epidural sezeryan ile doğum yaptım 38+0 da ben genel anesteziyle istiyordum ama epidural olmuşum iyiki diyorum beklediğim kadar zor geçmedi ama tabi hala uyuşukluk geçmedi o devam ediyor inşallah ilk yürümeyi sıkıntısız atlatırızdarısı gruptaki diğer bekleyenlerin başına inşallah
Yok Çarşamba günü tarih alıcaz inşallah 38+3den 1 gün önce almam dedi doktorumCanım doğum için tarih verdi mi doktorun. Yakınmış günlerimiz. Genel anestezi denemedim ama spinal ve epidural deneyimim var. Spinal bende 4,5 gün çok baş ağrısı yaptı. Doktorumla konuşacağım bende bu durumu.