2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Valla yemekli misafirin gelir diyor gelemez dedim bende kabul etmem dedim kendi ailemin tarafından gelen sadece lüzumsuz halam olur oda yemekli falan gelmez ama eşimin tarafına asla güvenmiyorum onlar gelmese bile kayınvalidem denen lüzumsuz toplar gelir

Bence kayınvalideler gelinle beraber doğurmaları lazım yoksa bu işler çok zor hastane çantasını hazırladım kapattım ben hala ısrarla kendi ördüğü yeleği bebek battaniyesini koyma derdinde yanıma ne alsam ki kafasında

Merhaba kızlar, ben sadece okuyarak takip ediyorum sizi daha önce yazdım mı hatırlamıyorum. 36+2deyim planlı sezaryen olacak testler vs yapıldı haftaya anestezi uzmanıyla görüşmem var ama anestezi şekline karar veremiyorum. Sezaryenle doğum yapan arkadaşlar nasıl yaptınız memnun musunuz? Spinal epidural genel anestezi hangisini seçtiniz?

Canım doğum için tarih verdi mi doktorun. Yakınmış günlerimiz. Genel anestezi denemedim ama spinal ve epidural deneyimim var. Spinal bende 4,5 gün çok baş ağrısı yaptı. Doktorumla konuşacağım bende bu durumu.

Canım ben genel istiyordum dokturum ve anestezi uzmanı kabul etmedi epidural dediler ve iyiki epidural olmuşum diyorum şimdi daha bugün ilk günüm sonrası nasıl olur bilemem ama bu saate kadar epiduralden memnunum

Ya senin kaynanaya görümceye zaten çok ayarım: başından beri bir rahat bırakmadılar seni . Şöyle huzurlu sessiz sakin hamilelik geçirtmediler. Turşu muhabbeti de senin kaynanada. Ha yaptın ne güzel Allah razı olsunda. Kendi tarafını kardeşlerini memnun etmek için: vala bıraksan sanki çocuğu senin kaynanan doğuruyor: sorsalar ayy 9 ay zor geçti çok yoruldum da der bu. Hakikaten bak senin kaynana aşırı ayarım kız sana bir huzur vermedi gerçekten

Kızlar bi kaç gün önce de yazmıştım. 36+2yim bebeğin indiğini hissetmiştim ama şu son 2 saattir dinlenmeme rağmen arada karnım kasılıyor gevşiyor. Çok bi ağrısı yok ama kaskatı oluyor bu ne anlama geliyor doktora gitmem gerekir mi hiç anlayamıyorum ya

Görümcem geçen sene doğum yaptı bende tesadüfen yanındaydım: sancı yoktu herhangi bir belirtide yoktı. Sadece aynı senin gibi kasılması vardı dinlendi geçmedi: panik oldu biraz öyle olunca eşi doktora gidelim dedi. Meğer sancısı varmış ama o hissetmiyormuş. Doktor eve Yolladı suyun kanaman gelirse haber et diye. Sabaha karşı kasılmalar sıklaştı . Hastahaneye gitti doğum oldu. Kendini takip et canım. Sadece kasılmada doğum belirtisi olabiliyor acı eşiği yüksek insanlar sancıyı hissetmeyedebiliyor. Kendimi kontrol et bu gece verebiliyorsan doktoruna haber et. Hiç bir şeyde olmayabilir ama psikolojik olarakta hazırla kendini nolu nolmaZ diye

Cevabın için teşekkür ederim inanki acemilik ve bilinmezlik çok kötü, bu dayanılmaz bi ağrı değil bana göre ama inanılmaz rahatsız edici dinlenirken bile kasılıyor. Takip edeceğim canım çok sağol bir hafta daha beklerse iyi olacak

Canım ben genel istiyordum dokturum ve anestezi uzmanı kabul etmedi epidural dediler ve iyiki epidural olmuşum diyorum şimdi daha bugün ilk günüm sonrası nasıl olur bilemem ama bu saate kadar epiduralden memnunum
Cnım fark tam bilmiyorum ya kırk kere okusam da aklımda kalmıyor, geneli istemiyorum orası kesin, ama diğer ikisinde acı duyma anlamında fark falan var mi ?

Bugün biraz önce daha tartıştık çocukla ilgili hastane de olacakları anlatıyor döndüm eşime valla 9 ay burnumdan getirdiler dedim ben doğumdan sonra doğumda da uğraşamam bunlarla dedim tamam canım sen stres yapma diyor yaptım stresi bu iş böyle olmaz dedim yetti canıma çocuk doğar doğmaz hemşire versin bize biz giydirelim dılarda diyor sen emzir istersen bir de hatta doğumhaneye gel göbek bağını falan da sen kes dedim sen bizi niye istemiyorsun diyor bilmem bi düşün bakalım doğuma giderken haber vermeyeceğiz zaten ben doğuma girince haber verecek eşim

Cnım fark tam bilmiyorum ya kırk kere okusam da aklımda kalmıyor, geneli istemiyorum orası kesin, ama diğer ikisinde acı duyma anlamında fark falan var mi ?
Epiduralde iğne belde kalıyor benim mesela hala bende yarın sabah çıkacaklarmış ağrı olunca gelip ona ilaç veriyorlar spinalde iğneyi yapıyorlar sonra bitiyor mesela ablam spinal olmuş odaya gelir gelmez ağrıları başlamış benim öyle olmadı baya Bi zaman öyle gitti odaya geldikten sonra ve o etki geçince istedim tekrar gelip doz yaptılar o da iyi geldi yine

Peki cnm epidural veya spiral itme çekme bastırma gibi şeyler ikisinde de hissediliyor yine de değil mi acı anlamında biri daha düşük o esnada diyemeyiz birde zaten bir gece yatıyoruz sezeryan da olsa hemşire evde nasıl verecek ki ağrı kesiciyi

Oldu ya saygısızlığa bak. Gerçekten Allah sabır versin çiçeğim. Cahil insanla ugraşmak çok zor

İtme ikisinde de oluyor ister istemez bebeği çıkarırken ama dikerken ben öyle aşırı Bi sallama etme hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…