2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Kızlar yüksek tansiyon yaşayan varmı aranızda? Bundan dolayı yüksek riskli bölümde 4 gece hastanede yatışım oldu. Biraz iyiye dönünce eve geçtik. Dikkat etmeme rağmen her randevuya gittiğimde yüksek çıkıyor. Dün gittim yine yüksek çıktı. 24 saatlik idrar toplanıcak tekrardan. Bugün onu yapıyorum yarın sabah hastaneye götürücem. Tansiyonum yüksek çıktığında bişey hissetmiyorum normal zamanlarda nasılsam öyleyim gibi geliyor. Bazen akşamları yemekten sonra kötü oluyorum ama tansiyonu ölçtüğümde normal çıkıyor. Yarın tekrar kontrol edicekler yine yatış verirlerse diye bugün artık bavulu hazırlamaya başladım.

Ne güzel sakin sakin anlatmışsın bende kimsenin kalbi kırılmasın diye bişey dememeye çalıştım hep umarım lohusalık sürecinde de bunu korurum

Eşimin halası aradı kadını sadece düğünde gördüm bir kez o kadar. Neyse eşimle konuşuyorlarken sordu işte normal mi olcak diye bende bilmiyorum henüz belli değil dedim. Aa neden bir engel mi var bir sorun mu var diye sormaya başladı yani var ya da yok bu kadar yakın mısın ki bana 9 aydır neler yaşadım biliyor musunda sürecimin sonunda meraklı meraklı soruları sormayı hak görüyorsun kendinde. Bilmiyorum ben herkese gıcık oluyorum ya içten içe öf. Bir an önce geçsin gitsin dicem de doğumdan sonra da bitmicek boş konuşmalar alışmamız lazım sanırım

Yaşamazsın sal kendini Allah’a teslim ol sağlam bi uyuşturucu vuruyorlar 20-21 kasıma kalmaz senin canım sen kendini böyle 15 Kasım gibi hazırla 4 kg ya koymazlar kilosu iyi önde cumartesiye bence 3’ü geçer

Kuzum 8 kasım son çalışma günüm işte 37 yi bitirince de en azından bir 10 gün evde de düzenleme temizlik vs yapayım eksik gidereyim istiyorum çalışınca hiç yapamadım.İşten cıkıp apar topar doğurmam herhalde demi

Çok haklısın sanki 9 ayda mide bulantısı koku hassasiyeti çekerken bir tas çorba ile mi geldiler kendilerinde bu hakkı görüyorlar bende açıkçası sakin kalkamamaktan çok korkuyorum birine patlarım daha ben doğurmadan lohusa zamanı gelecek olanlara yemek derdine düşmüş kayınvalidem ben en başından beri söylüyorum 40 gün geçince buyrun gelin ama ilk 1 ay 40 gün kimseyi istemiyorum tam kış zamanı hastalık aldı başını gidiyor ama kayınvalidem gelmek isteyecekler ben gelmeyin diyemem diyor ben derim sen canını sıkma dedim olmaz kızım sende deme gelirler kardeşlerim diyor 7 tane kardeşi var hepsinin bir sürü çocuğu torunları var hepsi Bebeği görmek isteyecek çocuğu kucağına almak isteyecek ama ben istemiyorum bunların olmasını eşime dedim bir kaç kere ben uyarırım gelemezler dedi inşallah dinlerler

İnşallah ama bence doğuracaksın 4 kg geçirtmezler sana bebeğin kafasının da göbeğinin de büyümesini istemiyorlar senin oğlandan bir an önce sana kavuşmak için koştur koştur geliyor bak gör cumartesi günü 3’ü geçmişi olacak

Maalesef kimseyi susturamıyoruz. Bana da vajinal istiyorum diye ne diye genişleteceksin kendini boşver ol sezaryeni geç diyenler oldukça fazla

Dün benimde 14/8 oldu hastaneye gitmek için eşimin gelmesini beklerken kustum kusunca rahatladım 12/8 e düştü ama dün gece yatana kadar çok halsiz ve kötüydüm. Bugün nst kontrolümde doktoruma söyledim enseden ağrı girerse tansiyonun normal bile olsa beni mutlaka bilgilendir dedi.38. Haftada olan randevuyuda haftaya çekti

Canım maşallah kilosu gayet iyi aslında neden az dedi ki doktor. Bak buna falan takılma . Bende 36. Haftamda 2350 gr dı. Sonra birden kilo aldı. 34/36. Haftalarda çok kilo almıyorlar. Sonra alıyorlar . Buna takılıp üzme bak kendini.

Kızlar selamm bel ağrım vat sürekli sızı şeklinde adet olcakmış gibi hissediyorum bebek çok hareketli bunlar sancımıdır yaa 37+4 oldum yarın öğlen randevum var doktorada bişey demedim yarın giderim diye öğlenden beri ağrım var

Vala kızlar bizim buralarda 40 çıkandan kimse gelmez. 40 mevlüdü olur davet edersin o zaman bebek görmeye hemde mevlide gelirler: işte sadece 1. Derece akraba dede anane babane dayı amca hala gelir. Onlarda çoluk çocuk getirmez. Ne şanslıyım ben bunalrı düşünmek zorunda değilim ha zaten lohusa olacağız birde bunun derdine mi düşeceğiz.

Ödem bende de var ya bir türlü geçmiyor ellerim bile çok şiş

Ayy ne güzelmiş edep bilen bir yer demek walla paldüt küldür gelmek isteyenleri anlamıyorum ben bebek daha küçücük yani hastaneye gelmekte pek doğru değil ben şahsen gitmeye çekiniyorum hastalık falan olur diye

Ay valla ben de şükrettim halime. Kimse 40 ı çıkmadan gelmeye cesaret etmez. Gelen kucağına almaz öpmez dokunmaz. Hamileliğimde bile kayınvalidemin şehir dışından gelen akrabasını ben ısrarla davet ettiğim halde çekindiler. Kayınvalidem tüm bulaşığı mutfağı halletti. Gidip elini öpeyim kadının

Ben doğrusu bu diye biliyorum kızlar yazınca çok şaşırdım. Eve gelir gelmez yemek derdi yok turşu yaptım gelene ver. Doğum yapılacak sonuçta bebek en savunmasız zamanında. Ne yemeği demekki herkes farklıymış ben ne bilim herkesin böyle sanıyordum

Demi kız bende şükrettim . bak benimde kayınvalidem geldi . 7/8 gün oldu ki ben gel doğumdan önce oturalım kalkalım diye çağırdım. Annemde bende . Odayı falan beraber hazırladık ama ben gelmelerini istediğim için bendeler ben çok memnunum. Ev temizlenmişti hazırlanmıştı. temizlikçi abla yapmıştı . İki anne baştan ev temizlediler birde biz elden geçirelim diye. Heveslendiler bebek odasını beraber dizayn ettik. Ne bilim ben rahatım yemek bulaşık çamaşır ütü aklına ne geliyorsa bölüşüyorlar aralarında yapıyorlar. Sen doğumda yorulacaksın dinlen diyorlar. Ne biri ben oğlan anasıyım diye ne diğeri ben kız anasıyım diyor. Şaşıyorum gruptaki kayınvalidelere: eş bellemişler gelini. Madem bu kadar kıymetli oğulları keşke evlendirmeselermiş. Madem geline destek olmayacak köstek olmayın bari..

Yazarım kuzu cumartesi ben zaten minyon biriyim görsen iyice top gibi oldum yuvarlanarak geziyorum

Maalesef kimseyi susturamıyoruz. Bana da vajinal istiyorum diye ne diye genişleteceksin kendini boşver ol sezaryeni geç diyenler oldukça fazla
Bana da söylediler bunu arkadaş şeyime de karışma artık dimi eşin sezaryen ister bu yüzden diyor bide. Dedim öyle bir isteği yok. Milleti memnun edemeyiz o yüzden kimseyi takmadan bebeğe bırakalım bu doğum şeklini o seçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…