Ay inan doktordan daha sakinsin ne güzel kıymetli tabikide bebekler hele böyle durumlarda daha kıymetli: ama bende sanki gebelikte şişlik tarzı oluyormuş diye okumuştum . Umarım güzel çıkar herşey. En güzeli bu bak bende doğumu bebeğe bıraktım nasıl gelmek isterse ne normal ne sezeryan diye tutturmuyorum herşey akışında .İnan böyle olunca sanki herşey şu gibi akıyor gibi geliyor bana şeninde öyle olsun inşallahEvet arkadaşım cıktım. 36+3üm normalde 37 gözüküyor dedi 4 gün önden gidiyormuş. 51 cm 3050 kg olmuş kızım. Ben 40 yaşındayım ve beybimiz tüp bebek. O yüzden doktorum çok pimpirikleniyor kıymetli bebek diye. Bana yine sezeryan yapalım garanti olsun riske atmayalım diyor. Ama suyumda bebeğin dönmesine vs hiçbir sıkıntı da yok. Ben de dedim 38de çatı muayenesi Bi yapalım eğer çatım uygunsa her şey akışında giderse belki dediğiniz gibi korkmaya gerek olmadan normal doğum olacak. Ben illaki inat etmiyorum normal ya da sezeryan diye. Bebeğe bırakalım bunu belki de yaşıma rağmen ilk gebelik de olmasına rağmen su gibi doğacak. Hep öyle niyet ettim. Hayırlısı artık önümüzdeki 2 hafta belirleyici olacak. Şimdilik 12 kasım diyor son tarih için. Vücudumdaki isilik içinde panikledi hemen karaciğer vs baktıralım diyor başka Dr a yönlendirecekti ama şuan onun içinde o kadar paniklemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Eve geldim gül suyu yaptım biraz rahatladı sanki