- 27 Şubat 2024
- 336
- 452
- 27
Ama çok yoğun ya mercimek kadar alıyorum tek göğsüme yetiyo o kadarı ve benim göğüs uçlarım çok büyüdü ya baya baya koskoca oldularLansinoh ta öyle bi krem mi bitecek die süremiyorum minnacık bişey almiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama çok yoğun ya mercimek kadar alıyorum tek göğsüme yetiyo o kadarı ve benim göğüs uçlarım çok büyüdü ya baya baya koskoca oldularLansinoh ta öyle bi krem mi bitecek die süremiyorum minnacık bişey almiştim
Arslan Alp olsunOnu düşündük ama Alparslan diye birleştirirler belki onu istemedik ayrı olsun istedik aslında
Uraz ve uras çok var bence ya. Mete Alp, Yağız Alp, Yavuz Alp gibiKızlar bebemin ismi yok bişeyler karar vermiş gibiydim ama sonra emin olamadım benim ailem çok sıcak bakmayınca.Alp koymak istiyorum ama eşim iki isim istiyor yanına isim önerisi verin modern, zamansız ve anlamı olan bişi .Mesela Alp uraz nasıl ? İsimli bişeyi yok bebemin bu yüzden help mee !
Hahahahahah aynı benim eşim de böyle. Gece sağa sola dönüyorum iyi misin diye soruyor tuvalette biraz fazla kalıyorum kapıdan ayrılmıyor iş yerinde asistanına tembihlemiş. Spor salonunda telefon çekmiyor diye oraya tembihlemiş sürekli bi tedirgin. Doğum bu kadar hızlı olan bişey değil desem de ikna olmuyor. Ama nazımızın niyazımızın son zamanları olduğu için biraz keyfini sürmeye çalışıyorum sen de öyle yap hahahahahSelam canlar. Sizin eşler ne durumda. Benim eşim çok panik sanıyor ki onun haberi olmadan 5 dk da pat diye doğurcam. Gece 5/6 kez uyanıyorum . Tin tin arkamda sürekli birde yataktan kalkıyorum nasıl bir panik noldu noldu doğuruyor musun diye … böyle böyle doğurtacak beni gündüz napıyorsun diye mesaj atsam hemen arıyor noldu sancı mı var doğuyor mu diye. Bu gidişle oğlumu erkenden getirecek doğursam ilk senin haberin olur öyle 5 dk da ilk sancıda sa doğmaza bir türlü ikna edemedim
Benim eşimde bu konulara çok uzak 3 erkek kardeşler köyde büyümüşler regl sinirini bile 2 senede zor öğrettim hamilelikte çok zorlandım ya bak şuna dikkat etmemiz gerek şu olursa böyle olur diye diye günde 5 kere dikkat edilmesi gereken şeyleri söylemek zorunda kalıyorum artık oda paranoyak oldu gece tuvalete kalkıyorum noldu diyo sıçrayarak kalkıyor yataktan gündüz dediğin gibi mesaj atıyorum noldu diye arıyo kasılma oluyo bazen denk geliyo noluyo çocuğa bi şey olcak diyo zor nefes alıyorum niye burnundan soluyosun neye trip atıyosun yine diyo doğum başladığında seni hastaneye nasıl yetiştircem diyo hastaneyle aramızda 5 dk var sancı başlayınca 10 dk içinde pırt diye doğrucam sanıyo keşke öyle olsa 2 haftadır çalışırken şirket arabasını kapının önüne koydurmaya başlamış hemen eve gelebilmek için daha 33+4 haftadayızSelam canlar. Sizin eşler ne durumda. Benim eşim çok panik sanıyor ki onun haberi olmadan 5 dk da pat diye doğurcam. Gece 5/6 kez uyanıyorum . Tin tin arkamda sürekli birde yataktan kalkıyorum nasıl bir panik noldu noldu doğuruyor musun diye … böyle böyle doğurtacak beni gündüz napıyorsun diye mesaj atsam hemen arıyor noldu sancı mı var doğuyor mu diye. Bu gidişle oğlumu erkenden getirecek doğursam ilk senin haberin olur öyle 5 dk da ilk sancıda sa doğmaza bir türlü ikna edemedim
Bende Alp düşünmüştüm yok ya karar veremiyorum ben kartal istiyorum ama ağır söylemesi zor diye eledik eşim de aram koyalım diyor 2. İsim ile ya ş net bir şey yokBiz Alp üzerinden gidiyoruz sizin var mı öyle durum
Ay benim eşim hiç boyle değil gece yanından kalktigimi bile çok nadir hissediyor gerçi son 4 haftadır falan yoğun çalışıyor adam akıllı izin kullanamıyor 16 saat çalıştığı bile oluyor sagolsunlar hamile eşi var diyen yok bugün konuşmuş kendiside kalbinden ameliyat olacak benim doğum yaklaştı üst üste geldi bakalım inşallah ben lohusayken anneler falan burdayken oda ameliyatını olurda çok sıkıntı cekmeyiz yaSelam canlar. Sizin eşler ne durumda. Benim eşim çok panik sanıyor ki onun haberi olmadan 5 dk da pat diye doğurcam. Gece 5/6 kez uyanıyorum . Tin tin arkamda sürekli birde yataktan kalkıyorum nasıl bir panik noldu noldu doğuruyor musun diye … böyle böyle doğurtacak beni gündüz napıyorsun diye mesaj atsam hemen arıyor noldu sancı mı var doğuyor mu diye. Bu gidişle oğlumu erkenden getirecek doğursam ilk senin haberin olur öyle 5 dk da ilk sancıda sa doğmaza bir türlü ikna edemedim
Emi Alp de güzel kuzuKızlar bebemin ismi yok bişeyler karar vermiş gibiydim ama sonra emin olamadım benim ailem çok sıcak bakmayınca.Alp koymak istiyorum ama eşim iki isim istiyor yanına isim önerisi verin modern, zamansız ve anlamı olan bişi .Mesela Alp uraz nasıl ? İsimli bişeyi yok bebemin bu yüzden help mee !
Evet benim sade vazelin. Kokulu olanlar falan var onlardan değil yaniVazelin herhangi bi marka olur heralde değil mi
Yaa ne güzel ilgili ve üzerinize titriyor bir ömür böyle yaşarsınız inşallah. Benim eşimde çok panik bi yerim ağrıyor desem hemen hastaneye gitmek istiyor. Hamilelik doğum kadın hormonları falan öyle konularda da pek bilgisi yok anlamaz hiç o yüzden panik ve stresli ama baba olacağı içinde çok hevesli öyle görünce onu bende bir garip oluyorum hastanede yanımda kalmayacak çünkü beni delirtir paniği ile ah desem doktora koşar
Ama senin eşin yoruluyormuş kız bayılıp gidiyordur o uykuya doyamıyırdur 16 saat az mı. Aslında en ilgi beklediğimiz dönem ama böyle olunca da sende anlayış göster eşine diyesim geliyor . Bazen kıyamıyoruz da onlraAy benim eşim hiç boyle değil gece yanından kalktigimi bile çok nadir hissediyor gerçi son 4 haftadır falan yoğun çalışıyor adam akıllı izin kullanamıyor 16 saat çalıştığı bile oluyor sagolsunlar hamile eşi var diyen yok bugün konuşmuş kendiside kalbinden ameliyat olacak benim doğum yaklaştı üst üste geldi bakalım inşallah ben lohusayken anneler falan burdayken oda ameliyatını olurda çok sıkıntı cekmeyiz ya
Maşallah maşallah . Ay nefret ediyorum öyle herşeyi çok bilenlerden yaBugün doktora kontrole geldim 33+4 te 2200 50 cm olmuş bebeğim Nst ye bağladık herhangi bir ağrı çıkmadı daha gelen giden olmaz dedi doktor rahim ağzı kapalı dedi ama nst ye bağladığım yerde delirttiler yaa doğuma girecek kadın var ağrı hissetmiyormuş suni sancı veriyorlar yanında iki tane kadın var kalk doğur ne yatıp duruyorsun deyip durdular
Şükür ilgili araştırıyor işte bu haftada annede ne olur bebekte ne olur falan diye ona göre hareket ediyor . Allahım hepimizin eşleri hep böyle heyecanlı ilgili devam etsinler ama düşün gece çişe kalkmışım bir panik tuvalet kapısında noldu doğuyor mu diye biri panik olmuş .kız onun paniğinden doğurcam diye korkuyorum
Ama pek tatlılar demi bu hallerine gülüyorum sanıyorlar ki pırtanadak doğacak ah keşke keşke o kadar kolay doğsaBenim ki de sürekli panik havasında. Ne oldu iyi misin neyin var. tuvalete gidiyorum gece uyanıp iyi misin diyor. iyiyim sadece çişim geldi diyorum :)
ben izne ayrılıcam ya diyorki sancın tutarsa ben gelene kadar doğurursan, arabada hastaneye giderken doğuruusan vs 40 olasılık sayıyor.
ahh bitanem dedim. keşke o kadar hızlı olsa o işler. millet bazen 2 gün bile sancı çekiyor kocammm. :) çok saftirikler.
Ben 3 haftadır öyleyim. Hele biraz uzandıysam asla kalkamıyorum bacaklarımı daha oynatırken bağırtan bir ağrı acı oluyor bacak içi vajina giriş kısmındaki kemikler. Bazen kafasının ağırlığını bile hissediyorum sanki bir ıkınsam fırlayacak gibi sjsjsj. Dua ediyorum hep vaktinde gelsin diye ama bana göre bu durumlar erken oldu 40 haftayı geçsem anlarım artık vücut imdat diyor diye ama kilom yok ödemim yok bebem tombik değil haftam daha erken ama ben perte çıktım. Yarından sonra kontrolüm var risk varsa söyler diye düşünüyorumBugün yürütmeyen bir vajina ağrısıyla uyandım dün zaten bacak içlerim çok kötü ağrıyodu eşim akşam kalçamı içleri ovdu biraz geçti ama bugün adım atamıyorum içerden bi baskı var . Sizde olan var mı böyle
Canım bu ağrılar yükten kaynaklı oluyor değil mi ? Haftan kaçtı ?Ben 3 haftadır öyleyim. Hele biraz uzandıysam asla kalkamıyorum bacaklarımı daha oynatırken bağırtan bir ağrı acı oluyor bacak içi vajina giriş kısmındaki kemikler. Bazen kafasının ağırlığını bile hissediyorum sanki bir ıkınsam fırlayacak gibi sjsjsj. Dua ediyorum hep vaktinde gelsin diye ama bana göre bu durumlar erken oldu 40 haftayı geçsem anlarım artık vücut imdat diyor diye ama kilom yok ödemim yok bebem tombik değil haftam daha erken ama ben perte çıktım. Yarından sonra kontrolüm var risk varsa söyler diye düşünüyorum
Anlayış gösteriyorum kuzum ya zaten geldiğinde zombi gibi geziyor evde adam kıyamıyorum sen öyle anlatınca eşimin iş yerine sinir oldumAma senin eşin yoruluyormuş kız bayılıp gidiyordur o uykuya doyamıyırdur 16 saat az mı. Aslında en ilgi beklediğimiz dönem ama böyle olunca da sende anlayış göster eşine diyesim geliyor . Bazen kıyamıyoruz da onlra