2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Daha kucağıma alamadım 😅 pazar günü doğum yaptım ama belki yarın anca görebileceğim. Kucağıma verirler mi bilmiyorum biraz hareketlenip küvezde durmak istemediğini belli etmesi lazımmış bakalım birksç güne her türlü kucağıma alırım inşallah 😊
İnşallah tez zamanda kavuşursun balımm belki de kavuştun daha okuyamadm geçmişi 🤭gelmiş geçmiş olsun inşallah🙏 güzel günler sizi bekler🧿🧿🌸
36+6 da kanamayla gittim. Benim plesenta Rahime yakındı hatırlarsanız o yüzden hemen aldılar. Spinal sezaryen oldu. Bebeğim 52 cm 3250 gram boyu uzun baya. Sağlıklı olsun da inşallah bir an evvel kavuşuruz oğlumla.💙
Maşallah yavrum boyu da kilosu da iyiymiş 🧿 Rabb'im sağlık sıhat versin sana da evladına da inşallah 🙏

Kızlar hastanede giymek için nasıl pijamalar aldınız? Bir tane önden düğmeli aldım ben. Diğerlerini gecelik tarzı mı yoksa yine alt üst takım mı tercih etmeliyim ? Tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim. Hangisi daha kullanışlı oluyor
Ben hiç pijama koymadm canm 3 tane gecelik koydum
Biri siyah
Biri pembe
Biri foto cekimi için krem :)

Merhaba hanımlar ben geldim bilen bilir burda gebeliğin başında baya sorun yaşadım düşük tehlikesi, kanama, rahim ağzı kısalığı, kan uyuşmazlığı neler neler. Son durum yarın tam 34 haftama giriyorum elhamdülillah 🤗ve üstelik çalışmaya başladım 37 ye kadar devam inşallah, umarım herkes iyidir, evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım ❤️🧚👶
Hoşgeldin canm iyi olmanıza sevindim bizde iyiyz sükür 🥰 bnde 36daym

Oksapar kullanan annelerim ne zaman bırakıcaz dedi doktor sizlere? Bana sezaryenden bi hafta önce dedi ama erken değil mi
Bana Dr geçen hafta bırak dedi coaspirğnle ama ben zararı yoksa aynı anda bırakmak istemediğimi söyledim kurarım kafamda bu hafta bırakacağım sanırım ama benim testim böyle tekrarlayan düşüklerinden dolayı kullanıyordum ilk doğumda ise 32 ecopirini doğum sabah hariç oksapar devam etmiştim hatta doğumdan sorma 15 gün kulanmıştım

Eklentiler

• IMG_5390.jpeg
    IMG_5390.jpeg
    58,9 KB · Görüntüleme: 30
Üçüz benim canlarım 😅 doğurmadım hala 34+3 olduk, doktor 1 kasım diyor onu bekliyoruz hiç kontrollerde de daha erken doğuracakmışım gibi görünmüyor zaten.. Allaha şükür diyeyim ama son haftalar valla içimden geçti yalan yok 🥲
Oy oyyyy maşallah senin bebişlere canm dursunlar a daha büyüsünler🥰 ama tabi birde sana sormak lazm biz tek bebişle bazen zorlanıyoruz
Rabbim kurtarsn inşallah canm sağlıkla🙏

Kızlar hastanede giymek için nasıl pijamalar aldınız? Bir tane önden düğmeli aldım ben. Diğerlerini gecelik tarzı mı yoksa yine alt üst takım mı tercih etmeliyim ? Tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim. Hangisi daha kullanışlı oluyor
Ben bir tane boydan gecelik aldım. Bir tane de sabahlıklı alt üst takım aldım. Kuzenim ebe. Gecelik daha kullanışlı oluyor dedi. Ama bazıları da yatakta topladığını sürekli bacağın göründüğünü söyledi. Durumuma göre hangisi kullanışlı olursa onu giyerim diye düşündüm. Tesettürlüyüm o yüzden alt üst daha kullanışlı olur gibi düşünüyorum

kızlar iştahınız nasıl ya? Ben artık bu saatlerde öyle çok tıkınmak istiyorum ki yemekten ziyade canım abur cubur istiyor. 35 haftaya girdim böyle yersem yuvarlanarak ameliyata girerim 😂 bir de Masterchef izliyorum kıymalı kol böreği çekti canım eşimi göndermemek için zor duruyorum 😂

kızlar iştahınız nasıl ya? Ben artık bu saatlerde öyle çok tıkınmak istiyorum ki yemekten ziyade canım abur cubur istiyor. 35 haftaya girdim böyle yersem yuvarlanarak ameliyata girerim 😂 bir de Masterchef izliyorum kıymalı kol böreği çekti canım eşimi göndermemek için zor duruyorum 😂
Ben de aynı şekilde bu saatlerde yemek yemesem uyuyamıyorum gerçi gece uyumadığım için sabahları 11 den sonra kahvaltı yapıyorum anca yoksa o saate kadar bebiş çok acıkırdı

Biz eşimin işe gidecek olmasından dolayı akşam 5 gibi yiyoruz akşam yemeğini erken oluyor baya bana göre sonra acıkıyorum haliyle

Bana Dr geçen hafta bırak dedi coaspirğnle ama ben zararı yoksa aynı anda bırakmak istemediğimi söyledim kurarım kafamda bu hafta bırakacağım sanırım ama benim testim böyle tekrarlayan düşüklerinden dolayı kullanıyordum ilk doğumda ise 32 ecopirini doğum sabah hariç oksapar devam etmiştim hatta doğumdan sorma 15 gün kulanmıştım
Dogumdan sonrada devam edecegimi soyledi benim doktorum benim de uc gende heterozigot dusugum var insan korkuyor ya
Ya benim de tam tersi istahim son bir aydir acayip azaldi kilom da sabit bayadir kendimi zorluyorum bebek son haftalarda daha cok gelisiyor diye

Ben hiç pijama koymadm canm 3 tane gecelik koydum
Biri siyah
Biri pembe
Biri foto cekimi için krem :)

Ben bir tane boydan gecelik aldım. Bir tane de sabahlıklı alt üst takım aldım. Kuzenim ebe. Gecelik daha kullanışlı oluyor dedi. Ama bazıları da yatakta topladığını sürekli bacağın göründüğünü söyledi. Durumuma göre hangisi kullanışlı olursa onu giyerim diye düşündüm. Tesettürlüyüm o yüzden alt üst daha kullanışlı olur gibi düşünüyorum
Bende bı tane de gecelik alayım o zaman kızlar. Hangisi o an daha cazip gelirse onu kullanırım.

Dogumdan sonrada devam edecegimi soyledi benim doktorum benim de uc gende heterozigot dusugum var insan korkuyor ya

Ya benim de tam tersi istahim son bir aydir acayip azaldi kilom da sabit bayadir kendimi zorluyorum bebek son haftalarda daha cok gelisiyor diye
Canım bende bebeğe faydalı şey yemiyorum bu saatler hiç ya gündüz kefir kuruyemiş falan yiyorum ama bu saatlerde hep saçma sapan şeyler yemek istiyorum

Bende gecelik aldım doğum sonrası için hemen giymek için. Rahat emzireceğim bir şey. Sürekli alttan kanama durumuna falan bakıyorlar hemşireler çünkü. Pijama zor oluyor. Bi takım pijama aldım. Birde resim çekilmedik krem gecelik sabahlık ☺️

Hahahah an itibariyle mutfakta ne yesem diye dolanıyorum

X