2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Selam hanımlar ben cumartesi günü doğum yaptım hastanedeyim yarın taburcu olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Bebeğim de kuvözde hafif bir solunum sıkıntısı varmış çok şükür onunda durumu iyi.
Maşallah 🧿Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin
Darısı bizlere inşallah 🙏🏻

Ben de minik hurçlara koydum böyle ama bir türlü valize koyamadım. İçine notlar mı yazdın canım. Ben sadece hemşireye verileceğe not yazdım.
Canım hemşireye verilecekler yazdım. Bebek için yedekler yazdım ( alt üst takım battaniye çorap mendil gibi) hijyen bakım kiti yazdım (kendime depent, pişik kremi, meme ucu kremi falan) annem ya da eşim gelecek neyin içinde ne var ona göre açalım diye yazdım aslında ben.

Canım hemşireye verilecekler yazdım. Bebek için yedekler yazdım ( alt üst takım battaniye çorap mendil gibi) hijyen bakım kiti yazdım (kendime depent, pişik kremi, meme ucu kremi falan) annem ya da eşim gelecek neyin içinde ne var ona göre açalım diye yazdım aslında ben.
Anladım canım. Doğru diğerlerine de yazayım bari
Bende ☺️

Valla canım ilk başta tam gün aldım evi temizledi. Ama artık 3,4 aydır düzenini kurdu camların üstünden geçiyor bazen birkaç camın tabi ama. Süpürüp siliyor banyoları ovuyor. Ütü yapıyor. Ama ütü birikmiyor hep geldiği yaptığı için. Mutfak dolaplarını siliyor komple ayda bir kere. O zaman tam gün geliyor. Yada camları silecekse
Benim kafamda da buna yakin bi şey var. Bütün evi supurme silme+ 2 odanın camı. ütü istiyorum ama söylemeye korkuyorum 😁 10 parça kıyafet mi desem acaba

3 yaşında oğlum var canım.temizlikçi iyi demiş valla izmirde 2 2,5 fln istiyorlarmış ben haftasonu eşimle bir yaptım walla hiçte okadar para veremem ki zaten yalap şap yapıyorlar ben temiz yapanı daha görmedim .ama yapamıyorsan mecbur çağırcan canım sıkma canını ağlama kızz neden ağladın sıkma kendini okadar olduğu kadar olsun 2 çocukla hiç yetişmez zaten hergün mü ağlıcan sakın bunu yapma kendine
Benim de kızım 4,5 yaşında yaa evet güzel temizlenmecwgine eminim ama elimden de gelmiyor cam silmek falan suan için ayy bilmiyorum yaa bu süreçte evi hep eşim sildi süpürdü zaten yarım yamalak iyice gerildim zaten temizleyememek isteğim gibi psikolojimi bozdu resmen
Bakalım işim de çok yoğun iki çocukla her gün ağlamasam iyidir

Fiyat çok iyi ben yaklaşık iki üç aydır her hafta düzenli alıyorum abla da alıştı düzene çocuktan sonra da devam edicem eğilip doğrulamıyorum artık eşim zaten yardımcı değil… eşi ya da tanıdığı olan varsa tabi kendi yaptığımız her zaman daha iyi ama düzenli gelince de alışıyorlar bence

Ay iyi yapmışsın ben korkumdan bugün valize koydum ama sığmadı çok şey almışım orta boya koydum olmadı büyük boyu çıkarıp ona koyacağım yarın 🫣 benim valizi gören hastanede bir ay yaşamaya gelmiş diyebilir🫣 aslında evim hastaneye çok yakın ama eşim istediğim şey olursa bulamaz kesin o yüzden fazla fazla götüreceğim

Bu arada melodiden aldığım çikolata çok iyi çıktı çikolata almamış olan varsa içten tavsiye edebilirim 🫣
nasıl orta boya sığmadı😱ben mi az şey koydum acaba. küçük boy valiz tam doldu kapandı şuan tekrar acıp kontrol edesim geldi 😂

Canım neler koydun? Bir listen var mı ben de hazırladım şimdi de eksik bir şey var mı acaba aklıma gelmeyen ama lazım olacak emin olamıyorum. Minimal bir şey istiyorum açıkçası dolu dolu zıbınlarla gitmeyeyim dedim
benim ki baya baya minimal bence☺️kendim liste hazırlayıp koydum aşırı detaya girmedim küçük bi ilçede yasıyorum hastane ev yakın baya ekstra bir şey gerekirse gelip alınabilir.

Eklentiler

• IMG_0890.jpeg
    IMG_0890.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar hastane için çantayı böyle hazırladım küçük bir bavula koyucam. Bunlara ek sadece bi küçük böyle hurç kendime pijama + havlu makyaj malzemesi alacağım. Bir de biberon emzik alacağım yanıma. Doğum haberleri gelmeye başlayınca hemen yaptım 😂
Terlik de koy canım kendine👍🏻

nasıl orta boya sığmadı😱ben mi az şey koydum acaba. küçük boy valiz tam doldu kapandı şuan tekrar acıp kontrol edesim geldi 😂
Sezaryen olacağından iki günü düşünerek hazırladım bir de soğuk mu olur sıcak mı emin olamadım o da etkili oldu yarın bir daha gözden geçiricem

Fiyat çok iyi ben yaklaşık iki üç aydır her hafta düzenli alıyorum abla da alıştı düzene çocuktan sonra da devam edicem eğilip doğrulamıyorum artık eşim zaten yardımcı değil… eşi ya da tanıdığı olan varsa tabi kendi yaptığımız her zaman daha iyi ama düzenli gelince de alışıyorlar bence

Ay iyi yapmışsın ben korkumdan bugün valize koydum ama sığmadı çok şey almışım orta boya koydum olmadı büyük boyu çıkarıp ona koyacağım yarın 🫣 benim valizi gören hastanede bir ay yaşamaya gelmiş diyebilir🫣 aslında evim hastaneye çok yakın ama eşim istediğim şey olursa bulamaz kesin o yüzden fazla fazla götüreceğim

Bu arada melodiden aldığım çikolata çok iyi çıktı çikolata almamış olan varsa içten tavsiye edebilirim 🫣
Temizlerse gerçekten düzgün bende düzenli gelsin istiyorum çünkü ben temizlik diye baya yıpratıyorum kendimi normal zamanda bile belki bende alışırım biraz gerçekten eğilmek çok zor bugün planladığımın çeyreğini yapabilmeme rağmen suan bel ağrısından duramıyorum

Benim kafamda da buna yakin bi şey var. Bütün evi supurme silme+ 2 odanın camı. ütü istiyorum ama söylemeye korkuyorum 😁 10 parça kıyafet mi desem acaba
Ben sabah giderken işe hızlıca çarşafları değiştiriyorum mesela. Bi makina çalıştırıyorum. O gelince asıyor. Bi makina daha açıyor falan. Ütülenecekleri parça parça demiyorum ya 8.30 - 13:30 çalışıyor 5 saatte ne kadar yetiştirse öyle. Bazen çok ütü oluyor. Bitmezse haftaya kalıyor yada kıyamıyor yapıyor hemen

Ben sabah giderken işe hızlıca çarşafları değiştiriyorum mesela. Bi makina çalıştırıyorum. O gelince asıyor. Bi makina daha açıyor falan. Ütülenecekleri parça parça demiyorum ya 8.30 - 13:30 çalışıyor 5 saatte ne kadar yetiştirse öyle. Bazen çok ütü oluyor. Bitmezse haftaya kalıyor yada kıyamıyor yapıyor hemen
Güzel düzen oturtmuşsunuz darısı başıma insallah 😃😃😃

Kızlar göğüs uçlarım büyümüş gibi normal mi ? Kahverengi kısım değil de süt gelen kısım hafif şişik ve büyümüş gibi ucunda da beyaz tıkalı süt gelecekmiş de orda kurumuş gibi beyazlık var ama oynamak istemedim

Kızlar göğüs uçlarım büyümüş gibi normal mi ? Kahverengi kısım değil de süt gelen kısım hafif şişik ve büyümüş gibi ucunda da beyaz tıkalı süt gelecekmiş de orda kurumuş gibi beyazlık var ama oynamak istemedim
evet normal tabi ki hatta sütü gelen bile oluyor bu aylarda. emzirmeye hazırlanıyor vucut🥰

kızlar bir de idrar yolunuzda aniden batma hissi oluyor mu hareketlerden mi neden bilmiyorum aniden batmalar yasıyorum yerimden hopluyorum resmen o nasıl rahatsız edici bi agrı🥺🥺
Ay olmaz mı bugün tam markette kasada oldu hiç farkında değilim inlemişim kasiyer abla noldu diye endişeli bakınca açıklama yapmak zorunda kaldım 😂 yoruldum bugün ondan dedim kadında korktu doğuruyorum sandı heralde 😂

Normal normal ben duşta temizliyorum veya pamukla siliyorum genelde zararlı değil öyle kristalleşmesi ama rahatsız edici 😊

Bende küçük boy valize koydum eksik yoktur fazla koymamışsındır 😂 ben dolu dolu gitmek istemiyorum ablamın doğumlarında ilk bebeğine dolu dolu gittik çoğu kullanılmadı 2. Doğumunda tek el çantasıyla gittik gayet yeterli oldu şimdi ilk olunca lazım olur mu o an eksik kalır mı telaşıyla herşey koymak istiyorsun o ayrıntılara girince büyük boy valize kadar yolu var 😂😂😂

Ay olmaz mı bugün tam markette kasada oldu hiç farkında değilim inlemişim kasiyer abla noldu diye endişeli bakınca açıklama yapmak zorunda kaldım 😂 yoruldum bugün ondan dedim kadında korktu doğuruyorum sandı heralde 😂
Bende iyice ağırlaştım arada sıkıntı geliyor ayyyhhh falan diyorum istemsiz bir kere markette demişim eşim canım ne yapıyorsun milletin içinde değişik değişik ses çıkarmasana yanlış anlayacaklar dedi ahahahahah 😂😂😂😂

Kızlar Doğum yapacağım hastanede odanı kendin süslemek yasakmış balon standı balon falan almıştım iyiki daha fazla süs almadan sormuşum sizinde aklınızda olsun kendi süslemek isteyen varsa hasta yatışla görüşün sonradan elinizde kalmasın malzemeler süsletmek istiyorsanız hastane süsler dediler 3-5.5 bin arası fiyat verdiler

X