- 16 Temmuz 2014
- 948
- 1.048
Yok yavrum ilk defa bugün girdim şükür sancı çıkmadıHiç nst'ye girdin mi canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yavrum ilk defa bugün girdim şükür sancı çıkmadıHiç nst'ye girdin mi canım?
Ayyy çok iyi yaparsın yavrum ben geç kaldım hala yapamadımYaaa maşallah çok az kaldı desene bende yarın bebeğim kıyafetlerini yıkayıp yerleştireceğim 31. Hafta itibari ile hazır dursun dedim
Hahahaha valla az kaldı tahmini doğum tarihi 1 Kasım ama ultrason da 11 Kasım gözüküyor baş ve karın çevresindeAnamm siz nerdeyse doğurcaksınız
Ay maşallahBenim de kontrolüm vardı bugün 1 kasım sabah 10 a doğum için gün aldık bu kontrolümde bebeğim çok kilo almamış hep bir hafta önden gidiyordu basından beri geçen iki haftada 300 gr almış 2370 olmuş. Biraz daha beslenmeme dikkat edicem izne de ayrıldım bugün itibari ile
Çocuğu naptın da sinirlendirdin acaba iki de bir dürtüp durma anne beni mi diyor yoksa maşallah yaa bütün yüz hatları nasıl da belliÇiçekler bizde bugün kontrole gittik. 45 cm 2300 Gr . Başından beri zayıf bebek diyor doktor İlk nst'mize bağlandık sancı çıkmadı şükür
Tansiyon tetikleyebilir dikkatli ol dedi.
Oğlum çok sinirli çıktı ama
Canım ben muz ceviz süt blent ettim işe yaradı. Ama şekeri etkiler mi bilmiyorumBen de kontrolden geldim 31+2 kilo dün konuşmuşsunuz, benim de bir hafta geride karın çevresi haftaya tekrar kontrole çağırdı. 100/150 g almasını bekliyorum dedi. Bu kadar şekerle nasıl kilo aldıracak şeyler tüketebilirim bilmiyorum. Soluma yatmaya dikkat etmiyorum ona biraz dikkat edicem bakalım
Oy annesi ekşi mi yedin sen oğluşun sevmediği birşey mi yedin bak bak naptın da yüzünü bu kadar ekşitmiş yakışıklı. Allahım eriyorum ben böyle fotoları görünce o dudaklar o yanaklar Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalalhÇiçekler bizde bugün kontrole gittik. 45 cm 2300 Gr . Başından beri zayıf bebek diyor doktor İlk nst'mize bağlandık sancı çıkmadı şükür
Canına bile okur kuzum yaa muz yasak ceviz sayıyla sağ Salim bi bitirseydikCanım ben muz ceviz süt blent ettim işe yaradı. Ama şekeri etkiler mi bilmiyorum
Yaaa masallah nasıl güzel net çıkmışşÇiçekler bizde bugün kontrole gittik. 45 cm 2300 Gr . Başından beri zayıf bebek diyor doktor İlk nst'mize bağlandık sancı çıkmadı şükür
Ben kozmonot tulum kullandım oğlumda çok rahat etmiştimKızlar malum bizim bebeler kış bebesi olacak dışarı çıkarırken giydirmek için ne almalı mont kozmonot tulum veya şu tüylü kundaklar kararsız kaldım
Peki kaç aylık almıştınız yani biraz büyük alıp seneye de giyer kafasında mı aldınız yoksa 0-4 aylık mı almak lazımBen kozmonot tulum kullandım oğlumda çok rahat etmiştim
Ben bunu aldım canım baya kalın bir şey.Peki kaç aylık almıştınız yani biraz büyük alıp seneye de giyer kafasında mı aldınız yoksa 0-4 aylık mı almak lazım
Bende bundan aldım beyaz aldımBen bunu aldım canım baya kalın bir şey.
Bende bunun beyazını aldım dışarı çıkarken kullanmak içinBen bunu aldım canım baya kalın bir şey.
Bende bunlara heves ettim ama bilemedim kozmonot mu olsa bu mu olsaBen bunu aldım canım baya kalın bir şey.
Ben de kozmonot aldım hm den kalıbıda büyük o yüzden 2 4 ay aldım zaten kışa giyeceği zamanlar belli tam o aylara denk geliyorPeki kaç aylık almıştınız yani biraz büyük alıp seneye de giyer kafasında mı aldınız yoksa 0-4 aylık mı almak lazım
1.5 yaş almıştım oğlum biraz minyon 2 ye yakın bırakmıştım giydirmeyi eylül doğumlu oğlum 3 aylıkken falan almıştım tulumu büyük gelse bile ilk başlarda hareket etmediği için ve bebek arabasında olduğu için daha rahat oluyordu tek parça olmasıPeki kaç aylık almıştınız yani biraz büyük alıp seneye de giyer kafasında mı aldınız yoksa 0-4 aylık mı almak lazım
1 yaşlarında kozmonot alırım diye düşündüm, şimdi çok küçük olacağı için bi emin olamadım sanki bunun içine koymak daha kolay olur gibi geldi bana canım.Bende bunlara heves ettim ama bilemedim kozmonot mu olsa bu mu olsa