- 26 Mart 2024
- 216
- 203
- 27
Anamm siz nerdeyse doğurcaksınızseelaaaaammm ay bizde yarın 35 oluyoruzzzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anamm siz nerdeyse doğurcaksınızseelaaaaammm ay bizde yarın 35 oluyoruzzzzzz
Günaydın canım bu acının doğumu kolay yapmanla yada yapmamanla alakası yok öncelikle onu söyleyeyim . Düzenli ilişki olmadığı için kendini kasıyor olabilirsin vajinadaki damarlar herşey Şuan çok hassas bir sürü sebep olabilir. Ama doktorum bana kendinde acı hissediyorsan rahat değilsen ağrı çekiyorsan bırak yapma demişti: sende zorlama kendini açılsın diye . Açılacaksa zaten açılır . Ya birde böyle denemeler deneme sonucu olumsuzluklar doğumdan sonra cinsel hayatını da etkileyebilir ters yönde . En iyisi Şuan olduğu gibi bırakmakKizlae günaydın 33. Hafta gebeyken öncesnde de denedik beraberlşkte acı oluşuyordu birakiyorduk doğum yaklaştikça açilma olur belki die başlamak istedim ya cok canım yanıyor beraberlikte aci hiissediyorum ben nasıl doğurucam bilemiyorum yaşayan arkadaşlar var mi yoksa gebelikte düzenli ilişki olmadiği için mi böyle aci hiissediyorum
Ben de acı hissediyorum ilginç şekilde anlamadım enfeksiyon falan yok şükür neden oluyo acab psikolojik miKizlae günaydın 33. Hafta gebeyken öncesnde de denedik beraberlşkte acı oluşuyordu birakiyorduk doğum yaklaştikça açilma olur belki die başlamak istedim ya cok canım yanıyor beraberlikte aci hiissediyorum ben nasıl doğurucam bilemiyorum yaşayan arkadaşlar var mi yoksa gebelikte düzenli ilişki olmadiği için mi böyle aci hiissediyorum
Benim bebişide günde 3 5 defa hıçkırık tutuyo bence normalKızlar selam benimki sürekli gece veya yatmadan hıçkırıyo sanırım korkmalı mıyım
Bizde baştan beri yok evet acı bende de oluyordu geçen bi deneme olsun dedim ama epey acıdı bitirdik valla riske atamazdımKizlae günaydın 33. Hafta gebeyken öncesnde de denedik beraberlşkte acı oluşuyordu birakiyorduk doğum yaklaştikça açilma olur belki die başlamak istedim ya cok canım yanıyor beraberlikte aci hiissediyorum ben nasıl doğurucam bilemiyorum yaşayan arkadaşlar var mi yoksa gebelikte düzenli ilişki olmadiği için mi böyle aci hiissediyorum
Bazen ve fazla yersem oluyorHanımlar yemek yedikten sonra fenalaşanınız var mı? Yemek yedikten sonra bayılır gibi olup uyuya kalıyorum başım dönüyor
Bende 1 haftadır her seferinde oluyor ve fazla yemiyorum yiyemiyorum da zaten aşırı mide yanmam var herşeyden midem bulanıyor hemdeBazen ve fazla yersem oluyor
Doğru canım çok haklısınn valla gaza geldik dün deneyelim dedik hamilelikten kaynaklı vajina daraliyormu ne anlamadim ya da kuruluk cok fazla kuruluk olmadiğinda da aciyor 8ay geçmiş üzerinden bundan kaynaklı da olabilir eski rahatlık yok yani herşeyi düşünüyorumGünaydın canım bu acının doğumu kolay yapmanla yada yapmamanla alakası yok öncelikle onu söyleyeyim . Düzenli ilişki olmadığı için kendini kasıyor olabilirsin vajinadaki damarlar herşey Şuan çok hassas bir sürü sebep olabilir. Ama doktorum bana kendinde acı hissediyorsan rahat değilsen ağrı çekiyorsan bırak yapma demişti: sende zorlama kendini açılsın diye . Açılacaksa zaten açılır . Ya birde böyle denemeler deneme sonucu olumsuzluklar doğumdan sonra cinsel hayatını da etkileyebilir ters yönde . En iyisi Şuan olduğu gibi bırakmak
Yaa tek değilmişim kapilar kapanmiş hamilelikten dolayi sanirim lohusaliktan sonra artıkBizde baştan beri yok evet acı bende de oluyordu geçen bi deneme olsun dedim ama epey acıdı bitirdik valla riske atamazdım
sanki bi darlık var buda zorlamaya yol açiyor hissi yaratiyor kasiyorum jendimi aci hissettikce olmuyor nasıl doğurcam diye düşünür oldumBen de acı hissediyorum ilginç şekilde anlamadım enfeksiyon falan yok şükür neden oluyo acab psikolojik mi
Kafa olarak rahat olmadığımız içindir bence birde oradaki damarlar aşırı hassas onun etkisi uzun süre ara vermek hepsi etkilemiştir ama benim Dr dün 40lı haftalara kalır mıyım diye sorunca 37. Hafta itabiri ile gün aşırı öneririm normal doğum için dediDoğru canım çok haklısınn valla gaza geldik dün deneyelim dedik hamilelikten kaynaklı vajina daraliyormu ne anlamadim ya da kuruluk cok fazla kuruluk olmadiğinda da aciyor 8ay geçmiş üzerinden bundan kaynaklı da olabilir eski rahatlık yok yani herşeyi düşünüyorum
Rica ederim herkesin tecrübesi başka tabi şimdi anlatsam da bambaşka şeyler yaşarsın benden herkesin süreci ayrı ama şunu söyleyebilirim doğum dediğin bir gün daha fazlası değil sonra başlıyor annelik ömür boyuTeşekkür ederim cevabınız için. Dediğiniz gibi yeni güncellemeler geliyor. Normalde çok evhamlı geçirmedim bu süreci. Hep bekledim gözlemledim ama bu iğne batma hissi iki gündür bir acaip geldi, normal sürecin dışında gibi. Çok şükür bebiş hareketlerinde sıkıntı yok. Kasılma, ağrı da yaşamıyorum öyle. Ama bu iğne batma hissi baya çığlık attırdı. Doğum korkuları da yükleniyor artık son ay. İşler ciddileşti normal dogum diyorum baştan beri ama Yusuf Yusuf olmaya başladım yavaştan
Maşallah günler yavaş yavaş belli oluyor attık sağlıkla gelsin minik prensesMerhaba kızlar ben 33+2 nci haftadayim çalışabilir raporu aldım 37+0 a kadar çalışmayı düşünüyorum bebeğim erken gelmezse doktorum sezeryen için 1 Kasım dedi 38+2.. bu ikinci gebeliğim ilki yüksek tansiyondan dolayı sezeryen olmuştu. Bu arada kız bebek bekliyorum sizinle paylaşmak istedim. Herkese Allah kolaylık versin
Ya bende aslında yürümeye, hareket etmeye çok dikkat ettim ama ilk trimesterda çok yorgundum çok uykum vardı o üç ay yok bende resmen şimdi de 6 kilo aldım ama hepsi bebeğe yaramışBana bastan beri dikkat et yürü diyor
İlk oğlumda daha çok kilo alıp karnım epey çıkmıştı bunda göbek var birazda popo çıktı
Bende 30 Ekim istiyorum ya nasipBende sezeryan istiyorum normal doğumdan korktuğum için bugün kontrolümüz vardı doktor 26 Ekim ile 3 Kasım arası bir tarihte olur tahminen dedi ben 29 Ekim olsun istiyorum erken falan gelmezse