• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Oğlanı zor bela uyuttum kendi uykum gelmedi tam uykum geldi dalıyordum kocam sağolsun öyle bir horlama sesi çıkardı ki bebe geri uyandı nasıl bir kısır döngü 🥹🥹🥹bşr de sizin bebeler hala uyurken ses çıkarıyorlar mı kızlar
Eveeet. Hatta arada bi susuyo hah diyorum daldi basliyo sonra mıkır mıkır. Hiril hiril bi sesler bisiler. Uyanmasin diye dua ediyorum😳

Tam olarak dün bundan kurdum pek anlamadı aslında başta ama sonra elleriyle vurdu falan belki bi hafta sonra daha iyi anlar

Annelik hiç hayal ettiğim gibi değilmiş, çok mutsuzum.
Neden oyle dedin arkadasim? Yanlis anlama sakin ben de cok depresif hissediyorum bazen. Acaba ayni seyleri mi dusunuyoruz diye sordum. Burada kimse birbirini yargilamaz. Kadin kadinin yurdudur demisler. Hepimiz derdimizi sıkıntımızı tecrubemizi paylasiyoruz. Insallah bu zor donemden de birbirimizi destekleyip cikicaz.

Hafif ateş yaptı. Önce akşam uyku yapmıştı gece huzursuzdu ama atlattık çok şükür. Sık sık ateşini ölçtüm. Bana önceden ilaç verme dediler. Bazı arkadaşlar aşıdan önce calpol vermiş sanırım. Ateşi de 37.5'i geçmedi ben de vermedim
Teşekkür ederim arkadaşım cevap için inşallah benim de sorunsuz geçer olduk biz de 2 saat önce

Neden oyle dedin arkadasim? Yanlis anlama sakin ben de cok depresif hissediyorum bazen. Acaba ayni seyleri mi dusunuyoruz diye sordum. Burada kimse birbirini yargilamaz. Kadin kadinin yurdudur demisler. Hepimiz derdimizi sıkıntımızı tecrubemizi paylasiyoruz. Insallah bu zor donemden de birbirimizi destekleyip cikicaz.
Yok canım yanlış anlamam. Eşim işten geliyor 10 dk pış pış yapıp bırakıyor. Sütüm azaldı bitti hatta artık mama ile besleniyor, kv çok zayıf kilo almıyor deyince mamaya başladım sütüm o yüzden iyice azaldı az emzirdim çünkü mama ile kilo alır diye. Gece çok uyanıyor, her ağlamasından gören kv kp neyi var bunun çok ağlıyor diye söyleniyor. Eşim işte sosyalleşiyor hava alıyor başka insan görüyor ben evdeyim, hava soğuk yürüyüşe çıkamıyorum. Apartmanda asansörüm yok tek başına bebek arabasını indiremiyorum bebekle. Yani geçen bir kahve alayım dedim markete gitmeye bebekle tüm yol ağladı geri döndüm eve hemen susmayınca. Bilmiyorum çok bunaldım. Aslında derdim eşimle daha çok destek görmek isterdim, önceliği olduğumu dha çok hissetmek ama umduğumu bulamadım. Bebeğime sinirleniyorum ondan çıkarıyorum hıncımı uyu artık diye bağırıp kızıyorum çokta üzülüyorum böyle olunca bilmiyorum inan öyle karışık ki kafam ruhum

Yok canım yanlış anlamam. Eşim işten geliyor 10 dk pış pış yapıp bırakıyor. Sütüm azaldı bitti hatta artık mama ile besleniyor, kv çok zayıf kilo almıyor deyince mamaya başladım sütüm o yüzden iyice azaldı az emzirdim çünkü mama ile kilo alır diye. Gece çok uyanıyor, her ağlamasından gören kv kp neyi var bunun çok ağlıyor diye söyleniyor. Eşim işte sosyalleşiyor hava alıyor başka insan görüyor ben evdeyim, hava soğuk yürüyüşe çıkamıyorum. Apartmanda asansörüm yok tek başına bebek arabasını indiremiyorum bebekle. Yani geçen bir kahve alayım dedim markete gitmeye bebekle tüm yol ağladı geri döndüm eve hemen susmayınca. Bilmiyorum çok bunaldım. Aslında derdim eşimle daha çok destek görmek isterdim, önceliği olduğumu dha çok hissetmek ama umduğumu bulamadım. Bebeğime sinirleniyorum ondan çıkarıyorum hıncımı uyu artık diye bağırıp kızıyorum çokta üzülüyorum böyle olunca bilmiyorum inan öyle karışık ki kafam ruhum
Hıncını çok yanlış yerden çıkartıyorsun canım. O bebek bunu hissediyor hissettikçe daha çok hırçınlaşıyor emin ol buna birine bağırmak mı istiyorsun bu kişi eşin sonunda çok büyük kavga etsenizde eşime bağır çağır markete mi gideceksin o çok bilmiş kv kp bırak bebeği git hava al gel yada akşam eşin işten gelince git markete bi beyefendi baksın çocuğuna yoksa tabi böyle bunalırsın sana özel değil emin ol hepimiz aynı olurduk

Hahaha ya bizimde memede uyumayı bıraktı çok iyiymiş o günler şimdi anladım. Kucakta sallıyorum kolum ağrıyor 😂 yüzüme bakıp esneyince zaten uykum var direkt içim geçiyor anlık😂😂😂
Büyüdükçe çok degisiyorlar kuzu ya 🤣
Ay bende öyle bugün 6da kalktı gece zaten pek uyumamisti neyse 6dan 8e kadar salladım kolumda en son besige koydum orda salladım uyumadı kucağıma aldım babasını aradım babasının sesini duyunca uyudu ay inanamadim dedim artık eşime gece uyumazsa seni arayacam 🤣🤣🤣

Al işte şu kv kp çok biliyor canım bence sen emzirmeye devam et sütun çoğalır mamayı azalt o bebek doyuyordur doktoruna falan sor
Aynı benim ki valla banada öyle dedi kv ben mama vermedim hala emziriyorum inatla doktor takı beslenmiyor kilo almıyor mama ver derse o zaman yaparım başka kimseye kulak asma boşver ya hepsi aynı bunların jenerasyon tek 😡 sen emzirmeye devam et sütun çoğalır Yemen'e icmenede dikkat et inşallah bebeğin emer
Dışarıda çık bebeklerin bı çogu dışarda çok rahat uyuyor kuzu alıştır dışarıya valla ben kv ne derse desin cikiyorum çünkü eşim ağzının peyini veriyor eşine bırak arada bebeği uyutsun baksın altını değiştirsin ben bırakıyorum çoğu zaman

Senin kafanin atmasi coook normal. Ben kendi annemden bunaldim yok üşüyo yok bu cocuk ac hirka giydir mama ver bi kat pantolon daha giydir yok soyle yap yok boyle yap beni delirtti ki biz iyi geciniriz. Sinir krizi gecirdim. Kocam yardimci mesela onun bile bazi laflarindan hareketlerinden bazen bogasim geliyo. Sabah kalkiyo dusunu aliyo parfumunu sıkıyo. Kapidan cikarken bu sabah icimden dedimki ulan uc gundur ayni tshirtu giyiyorum. Esek gtu gibi kokmusum. Sacim tarak gormemis, sacimdaki beyazlardan izmit pismaniyesine dönmüşüm. Adam jilet olmus. Ben de arabama binip ise gitmek icin neler vermezdim diye dusundum. Ama bu bebegimi sevmedigim anlamina gelmez biliyorum. Sakin olmaya calis. Yardim istemekten cekinme. Ben mesela kimseden yardim isteyemem birine emanet edip de gideyim bi yere diye. Suan onu asmaya calisiyorum. Insaniz biraz kendi kendimize kalmamiz lazim. Bi arkadas yazmisti ozel alanim kalmadi diye. O kadar onemli o kadar insani bi ihtiyacki yalniz kalmak istemek. Su sira evet cok zor o alani yaratmak ama bi sekilde yapmamiz lazim. Bi bahane bulup yakindaki markete gidiyorum mesela ben. Sabah ilk kalkarken kendine hatirlatma kurdum bi motivasyon konusmasi yapiyorum oyle kalkiyorum. Allah gucumuzu veriyo verecek de. Guzel gunler yakin. Sonra gecmise donup bakip kendimizle gurur duyucaz.

Kızlar acil birsey danisacagim. Benimde esiminde ailesi kalabalık bir aile bebek görmeye gelmek isteyen çok kişi var sırada. Ve artık başlıyorlar gelmeye kuzenleri filan. Birşey hazırlamak gerekirmi? Sadece tatlı çay olurmu? Yoksa bir su böreği kuru pasta felan alacağım zaten hazirlayamam ama sadece tatlı olmaz mı? Bir kuzeni öğlen oturmasına gelecek diğeri akşam çaya. Akşamki hadi çay kuruyemis verdim desem oglenkine bişeyler hazırlamak gerekir dimi?

Kızlar acil birsey danisacagim. Benimde esiminde ailesi kalabalık bir aile bebek görmeye gelmek isteyen çok kişi var sırada. Ve artık başlıyorlar gelmeye kuzenleri filan. Birşey hazırlamak gerekirmi? Sadece tatlı çay olurmu? Yoksa bir su böreği kuru pasta felan alacağım zaten hazirlayamam ama sadece tatlı olmaz mı? Bir kuzeni öğlen oturmasına gelecek diğeri akşam çaya. Akşamki hadi çay kuruyemis verdim desem oglenkine bişeyler hazırlamak gerekir dimi?
Valla bende birsey hazirlayamadm kuru pasta ekler kurabiye bu tarz şeyler verdim çoğunluk çayda olur kahvede olur

Ben tek çeşit tatlı yaptım hep onu da valla zor zahmet

Back