- 17 Aralık 2013
- 1.611
- 997
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
Herşey gönlünüzce olsun inşallahYarın kendim deniycem tekrar pazartesi transferim var çok hayecanlıyım
Allah gönlüne göre versin inşallahİyi geceler hanimlar pazartesi opu olacağım çok heyecanlıyım. Saat 01 de ovitrelle mi yapacağım saati beklıyorum suan.
Merhaba 8. Günde 7.2 idi doktor o yüzden 1 ay daha erteledi. Sizin kaç çıktı?Benimde rahim ince senin regl kac gunu ve kac mm dediler
Ay inşallah canım beraber alırız pozitif haberler süreci beraber yaşarız destek olur konuşuruzCanım bende regl olmayı bekliyorum. Daha 15 gün felan var.
Şimdi baktım benim de normal tarihte reglim gelirse 5-6 temmuz gibi olacak transfer olur. Ama geçen ay kimyasal yaşadığım için gününde regl gelir mi bilmiyorum. A
Senle birlikte bu süreci yaşar pozitof haberleri alırız inşallah canim
Transferin hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur canmKızlar benim bugün dondurulmus transferim var, 4. denemem olacak.
Dua edin lütfen bana.
Rabbim emeklerimizin karşılığını kolaylikla almamızı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım.Transferin hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur canm
Amin inşallahAllah razı olsun canım.
Cümlemiz için kolaylıkla ve en güzeli ile sonuclansin inşallah bu sürecimiz
Benimde opu dan sonra 5. Gün bende haziran da dondurulmuş olcm ama benim sağlıklı embriyom okursa genetiğe gidecek onu bekleyecmMerhabalar ben de bir hafta önce opu oldum. Donmuş embriyo transferi olucam sanırım, donmuşta süreç nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Taze transfer olmuştum daha önce. Adetin üçüncü gün kontrole gel dedi. Bu adetle mi başlayacak diğer adetle mi bilmiyorumbu adetle başlarsa ben de haziranda transfer olurum inşallah
canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun hiç heyecanlanma çok güzel olacak inşallah :)İyi geceler hanimlar pazartesi opu olacağım çok heyecanlıyım. Saat 01 de ovitrelle mi yapacağım saati beklıyorum suan.
Canım 4 unde de aynı opudan toplanan yumurtalar mi kullanıldı ?Kızlar benim bugün dondurulmus transferim var, 4. denemem olacak.
Dua edin lütfen bana.
Rabbim emeklerimizin karşılığını kolaylikla almamızı nasip etsin inşallah
Canım neden genetige gönderiyorsunuz ?Benimde opu dan sonra 5. Gün bende haziran da dondurulmuş olcm ama benim sağlıklı embriyom okursa genetiğe gidecek onu bekleyecm
Masallah canımBugün embriyolarin 5.günüydü 3 tane 6aa ve 6ab embriyolarimin olduğunu söylediler onlar genetiğe gidecek. 2tane 3aa var onlar gelişmeye devam ediyor onlara yarın tekrar bakacaklar bu durumda genetiğe göndermiyoruz dedi 2anede blast olmayi bekleyen var dedi.
Transfer olmayacak canım belki olabilir diye bi yandan transferede hazirliyorlardi ilaçları bırakmamı söyledilerMasallah canım
Transfer tek mi olacak çift mi ?
Canim genetige gideceği için taze transfer olmayacak. Ondan transfere hazirlamamislardir.Transfer olmayacak canım belki olabilir diye bi yandan transferede hazirliyorlardi ilaçları bırakmamı söylediler
Embriyolarin durumuna bağlıydı 5.gun 1 yada 2 embriyo kalsaydı genetiğe gitmeyip transfer yapacaklardı ondan hazırlamışlardı canım şimdi gerek kalmadı genetiğe gidecek embriyom olduğu için ilaçları bırak denildiCanim genetige gideceği için taze transfer olmayacak. Ondan transfere hazirlamamislardir.
Genetikten gelmesi 2-3 haftayı buluyor çünkü
Canım , benim 3 kez yumurta toplama işlemi oldu , ilkinde 3 tane toplandi 1 tanesi taze transfer oldu bos gebelik ile sonuçlandı. Kalan 2 tanesinden biri 5. güne gitti donduruldu , digeri ilerlemedi maalesef. Dondurulan da 2022 de transfer oldu hic tutmadı. Ilk opudan elde birsey kalmadı.Canım 4 unde de aynı opudan toplanan yumurtalar mi kullanıldı ?
3 u hiç tutmadı mi, düşük mü oldu ?