- 27 Mayıs 2024
- 325
- 171
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
Ayy heyecanlıyım iyi olur inşallahEvet olabilir sakin ol biraz düşünme ben hergun günde 2 tane göbekten vuruluyorum acıyor ama alıştımStres yapma
Aynı durumda bende öyleyim çok heyecanlıyım bir an önce sonucu öğrenmek istiyorumAyy heyecanlıyım iyi olur inşallah
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahAynı durumda bende öyleyim çok heyecanlıyım bir an önce sonucu öğrenmek istiyorumHayırlısı olsun inşallah bakalım umarım hayırlı bir sonuç alırız
Aynı durumda bende öyleyim çok heyecanlıyım bir an önce sonucu öğrenmek istiyorumHayırlısı olsun inşallah bakalım umarım hayırlı bir sonuç alırız
Amin canım inşallahAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Benimde rahim ince senin regl kac gunu ve kac mm dedilerRahmim ince maalesef kalınlaşmasında sorun yaşıyoruz. Yarın belli olacak transfer olup olamayacağım.
Daha önc sadece gonalf ile büyütüp aşılama yaptırmıştım 4 tane yumurtam oluyordu.Nasıl faydasını gördünüz mü kaç yumurta toplandı kaç embriyonuz oluştu
Yok istemez sadece ultrasonla bakarİğnelere başlayınca 5 gün sonra kontrole çağırdı kan tahlili ister mi hangi değerlere bakar e2 ve progesteron hormonu mu
Hayırlı olsun transferinizDaha önc sadece gonalf ile büyütüp aşılama yaptırmıştım 4 tane yumurtam oluyordu.
Uzun siklus tedavi oldu benim , gonopeptyl ile başladık adetin 3. Günü gonal f ekledi , usg yaptı adetin 9. Gününde pergoveris ekledi 6 gün de onu kullandım 3 gün sonra opu yaptı 11 yumurta toplandı 10 u sağlıklıydı sadece 1 i döllendi o da bugün transfer edildirabbim kucağımıza Almayı nasip etsin hepimize
Amin canım isteyen herkesle birlikte nasip etsin rabbimHayırlı olsun transferinizAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canm
Şöyle canım bayrama denk geleceği için benim işlemler, ona göre planlayacağım dedi doktorum. Bugün bir hapa başladım 14 gün içeceğim sanırım sonra adet olacağım. 20 haziranda iğne kullanımına başlayacağım onu da aldık. Pergovenis miydi neydi adı tam hatırlamıyorum. 20-21-22-23 toplam 4 gün kullanıp 24 haziranda kontrole gideceğim. Transfer dahil işlemler 10 temmuz gibi biter dedi. Tabi süreci çok bilmediğim için yaşayarak öğreneceğim. Anestezi alınıyor mu soracaktım unuttum. Yumurta toplanırken ve transfer yapılırken almak isterim şahsenHayırla sonuclansin sürecin canım.
Yumurta gelistirmeye başladınız mı bu adetinle ?
Canım yumurta toplanirken anestezili yapılıyor.Şöyle canım bayrama denk geleceği için benim işlemler, ona göre planlayacağım dedi doktorum. Bugün bir hapa başladım 14 gün içeceğim sanırım sonra adet olacağım. 20 haziranda iğne kullanımına başlayacağım onu da aldık. Pergovenis miydi neydi adı tam hatırlamıyorum. 20-21-22-23 toplam 4 gün kullanıp 24 haziranda kontrole gideceğim. Transfer dahil işlemler 10 temmuz gibi biter dedi. Tabi süreci çok bilmediğim için yaşayarak öğreneceğim. Anestezi alınıyor mu soracaktım unuttum. Yumurta toplanırken ve transfer yapılırken almak isterim şahsen
Anladım canım sağ olasın sen şuan hangi aşamadasınCanım yumurta toplanirken anestezili yapılıyor.
Transfer aşılamadan farklı değil. Ondan anestesisiz oluyor
Canım bende regl olmayı bekliyorum. Daha 15 gün felan var.Anladım canım sağ olasın sen şuan hangi aşamadasın
Transferden sonra başlandı bana ama çok yumurta toplanmışsa da başlanıyoBir şey soracağım opu dan sonra size oksopar iğne yazıldı mı kan sulandırıcı 10 adet iğne yazıldı bana hiç vurulmak istemiyorum
İnternette çok yakıyor diyor korkuttu gözümü bir de ben kendimi opu ya kadar iğnelere dayanırım sonra bitiyor iğne diye teselli ediyordum 10 tane iğne yazınca bana çok kötü oldumTransferden sonra başlandı bana ama çok yumurta toplanmışsa da başlanıyo
Canım yazıldı.Bir şey soracağım opu dan sonra size oksopar iğne yazıldı mı kan sulandırıcı 10 adet iğne yazıldı bana hiç vurulmak istemiyorum
Yok canım çok yakmıyor. Zaten regli olunca bırakıyorsun iğneyi. Bende 7 gün felan kullandım regli oldum.İnternette çok yakıyor diyor korkuttu gözümü bir de ben kendimi opu ya kadar iğnelere dayanırım sonra bitiyor iğne diye teselli ediyordum 10 tane iğne yazınca bana çok kötü oldum