2024 HAZİRAN AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Ben de daha baslamadım canım ama bi yandan da içim gidiyor, 7. Ayla baslayayım diyorum
Evet bende çok istiyorum bir an önce alıp eksikleri tamamlamayı ama insan bir korkuyor esimde acele etme nolcak tek seferde bile girip alırız eşyaları diyor. O yüzden biraz tutmaya çalışıyorum kendimi. Bebislerimiz sağlıklı doğusunda sonra da gidip alabiliriz eksikleri.

Evet bende çok istiyorum bir an önce alıp eksikleri tamamlamayı ama insan bir korkuyor esimde acele etme nolcak tek seferde bile girip alırız eşyaları diyor. O yüzden biraz tutmaya çalışıyorum kendimi. Bebislerimiz sağlıklı doğusunda sonra da gidip alabiliriz eksikleri.
Aynen canım ben de oyle düsünüyorum saglıklı gelsinler de esya işi basit

Kızlar tetenoz asısı oldunuz mu , olmayı düşünüyor musunuz ? Benim doktorum önerdi 20. Haftada ama emin olamadım ya

Merhabalar ben de geçen ay doktor bey ile tanıştım ama başlamadım kendisinde düşünüyorum. Süreciniz nasıl ilerledi bilgi verebilir misiniz?
Ben çok memnun kaldım kesinlikle çok iyi bir insan gereksiz para harcatmıyor kendine güveniyor oda size güven veriyor. Hemşiresi Özlem hanım da aynı şekilde siz sadece görüşmeye gidin onlar sizi en iyi şekilde yönlendirecektir.

Ya doktor da bana bıraktı . Kaç tane doz yapıyorlar gerek görmedim. Aşıya karşı zaten korkularım var 🤔 bı akrabamda da alerji yaptı hamileydi kadın hastaneye felan yaptı korktum açıkçası

Bide son 10 yıl için yaptıysan gerek yok dedi doktorum. Bende yapmıştım bi kere elimi kesmiştim yapmışlardı acilde . 5 yıl önce falandı. Bağışıklığım var dıye düşünmüyorum

Kızlar bugun ayrıntılı ultrasonum vardı, doktor rahimde kasılma gördü , mutlaka kadın dogumcuna söyle magnezyum versin dedi . Biraz canım sıkıldı kasılma durumuna , aranızda magnezyum kullanmaya başlayan var mı

X