- 9 Şubat 2022
- 159
- 137
- 29
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #6.561
Ben sürekli liste yapıyorum eşime isim beğendiremiyorum. Bir sürü isim söyledim Açelya yı beğendi sadece. Bizimde daha belli değil yani canımCanım evet benimkiler de kızisim var mı aklınız da , bir türlü karar veremiyoruz
Merhabalar ben de geçen ay doktor bey ile tanıştım ama başlamadım kendisinde düşünüyorum. Süreciniz nasıl ilerledi bilgi verebilir misiniz?Bu arada bende Ankara başkent üniversite hastanesinde prof. Göğsen önalanla başladım bu yola inşallah pozitifi görürüz hepimiz
Ben henüz başlamadım. 3 ayı bıtırmeyı bekliyorumKızlar bebeginize alışveriş yapmaya basladınız mı
Biz 20 haftalik olduk. Artık yavaştan başladım. 4-5 parça bisey aldım sadece.Kızlar bebeginize alışveriş yapmaya basladınız mı
Kac haftalıksın canımBen henüz başlamadım. 3 ayı bıtırmeyı bekliyorumkorkuyorum açıkçası
Ben de daha baslamadım canım ama bi yandan da içim gidiyor, 7. Ayla baslayayım diyorumBiz 20 haftalik olduk. Artık yavaştan başladım. 4-5 parça bisey aldım sadece.
10 hafta oldu bugun tamKac haftalıksın canım
Evet bende çok istiyorum bir an önce alıp eksikleri tamamlamayı ama insan bir korkuyor esimde acele etme nolcak tek seferde bile girip alırız eşyaları diyor. O yüzden biraz tutmaya çalışıyorum kendimi. Bebislerimiz sağlıklı doğusunda sonra da gidip alabiliriz eksikleri.Ben de daha baslamadım canım ama bi yandan da içim gidiyor, 7. Ayla baslayayım diyorum
Aynen canım ben de oyle düsünüyorum saglıklı gelsinler de esya işi basitEvet bende çok istiyorum bir an önce alıp eksikleri tamamlamayı ama insan bir korkuyor esimde acele etme nolcak tek seferde bile girip alırız eşyaları diyor. O yüzden biraz tutmaya çalışıyorum kendimi. Bebislerimiz sağlıklı doğusunda sonra da gidip alabiliriz eksikleri.
Ben basladim yavastan begendigim şeyleri alıyorum:) anneannemizde besigimizi aldıAynen canım ben de oyle düsünüyorum saglıklı gelsinler de esya işi basit
Oo hayırlı olsun canım , gule gule kullansın minikBen basladim yavastan begendigim şeyleri alıyorum:) anneannemizde besigimizi aldı
Ben olmayı düşünmüyorumKızlar tetenoz asısı oldunuz mu , olmayı düşünüyor musunuz ? Benim doktorum önerdi 20. Haftada ama emin olamadım ya
Ben çok memnun kaldım kesinlikle çok iyi bir insan gereksiz para harcatmıyor kendine güveniyor oda size güven veriyor. Hemşiresi Özlem hanım da aynı şekilde siz sadece görüşmeye gidin onlar sizi en iyi şekilde yönlendirecektir.Merhabalar ben de geçen ay doktor bey ile tanıştım ama başlamadım kendisinde düşünüyorum. Süreciniz nasıl ilerledi bilgi verebilir misiniz?
Yaa nedenBen olmayı düşünmüyorum