2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Kızlar bel ve sırt ağrılarınız oluyor mu ? Bende bir kaç gündür bu tarz ağrılar var.
Benim hamile kalmadan evvel 2 senedir vardı. Hamileliğimden beri yarım mekik, kalça kaldırma, kedi deve gibi hareketlerin olduğu beş dklık bir hareket programım var her sabah yaptığım. Şimdiye kadar elhamdülillah ne bel ne sırt ağrım oldu. Hatta fazla enerjiğim bu yüzden

Gunooo kızlaaarrrrr

Şu iki gündür sol alt bacağımda ve ayağımın arasında damar çekilme oluyor baya baya okadar canım yanıyoki Hemen ayağa kalkip masaj yapıyorum çok kötü zor yürüyorum şuan topal gibi hiç aranızda böyle çekilme yaşayan varmı kızımdada aynı yaşadım ama hiç dra sormaya bile aklıma gelmezdi normaldir diye düşünüp önemsemezdim

Internete baktığıma göre
artan vücut yükünü taşımaktan dolayı yorulması ve rahmin büyümesiyle, bacaklardan kalbe dönen kan miktarında azalmanın sebep olduğu düşünülmektedir. Diyor bunu bitek benmi yaşıyoree acepp

Bayramdan olsa.başlıyorum bende hazırlığı kaynanamda oglum için beşiğide aldık katladık koyduk arabaya hiç kullanılmamış
Oooh ne güzel sağlıkla büyüsün inşallah
Joum çekilme değil de ben bol bol hissizlik yaşıyorum. Bahsettiğin kramp gibi mi acaba? O da malum korkunç ağrı yapıyor. Bacakta damar dolaşımımı doktor kontrol etmişti bi kere.
Ayaklarını balerin gibi yapıp masa kenarına dayıyorsun, ayağının üstü pıt pıt diye atıyor. Onu kontrol edebilirsin. Normal nabzınla aynı seviyede kuvvetli hissetmen lazım.
Önceki hamileliğinde de yaşadığına göre vücudun bi tepkisi olabilir. Ödem şişme renk değişimi filan yoksa geçici normaldir inşallah H Hanimefendi97 pıhtı olayı var çok şaşırdım mesela, ama onda baya ödem olmuş. Yazdığından beri ben de kendimi takipteyim çünkü ödemim oluyor baya .

Reactions: Jou
Yok hiç kramp olmuyorr resmen çekiliyor ya ister istemezz çözemedimm ağırlıktan belkide dün çook yürüdüm ondanmı bilemedim hiç denemedim nerden nereye oluyo bu kasılma diye resmen çekiyo yukarı doğru bacağında 3 4 defa yaptı bunu sol alt bacağımda bide vücudun hormon değişiminden kaynaklı diyo ama kizımdada yaşadım belkide normal bi durum benimki dr a gidince gene bi sorayim bakalım nedicek

Aslında bacak çekilmesi biraz da fıtık gibi. Var mı sende? Aynen belki de dediğin gibi gayet normal bi hamilelik tepkisi de olabilir Joumm

Reactions: Jou
Aslında bacak çekilmesi biraz da fıtık gibi. Var mı sende? Aynen belki de dediğin gibi gayet normal bi hamilelik tepkisi de olabilir Joumm
Yok bebeğim bel sıkıntısı bile yaşamıyorumm bebe yukardaya acaba ondanmı kızımdada yaşamadım bak oda burnumun dibindeydi
Normal olmasa illaki birsey çıkmıştı diye düşünüyorum erkencisin

Yok bebeğim bel sıkıntısı bile yaşamıyorumm bebe yukardaya acaba ondanmı kızımdada yaşamadım bak oda burnumun dibindeydi
Normal olmasa illaki birsey çıkmıştı diye düşünüyorum erkencisin
Aynen öyle hele kafana çok takma takipte ol, belki başks yaşayanlar vardır yazarlar .
6.30 da süt getiren sütçü sağolsun . Hala da kalkıp kaynatmadımm üşeniyorum

Kuzum geçmiş olsun bende de çekilme gibi değil ama çok bariz hissettiğim bir rahatsızlık var. Mesela ayaktayken sağ tarafıma daha çok yüklendiysem bir zaman sonra patlayacak gibi oluyor öbür tarafa geçip onu rahat bırakıyorum bu sefer o başlıyor. Bizde genetik olarak varis var, pıhtı atmasını annem kardeşimin doğumunda yaşadı. Söylediğine göre ağırlık arttığı için oluyor, dinlenirken ayaklarını havaya kaldır der hep bana. Bende şuanda damarlı varis görüntüsü yok ama huzursuz bacak sendromu var bol bol selülit var.. doktor onaylı olmasa da bariz kan dolaşımı problemleri var o yüzden bu aylarda ayakta durmak çok zor olmaya başladı, yürümek bile daha az yorucu. Seninki kas incinmesi gibi geldi bana. Bir yere uzanmak için parmak ucuna falan çıkmış olabilir misin, esnek olmayan bir kasımı zorladığımda oluyor genelde o his. İki hamileliğinde de aynı bacakta mı oldu?

Kızlar bel ve sırt ağrılarınız oluyor mu ? Bende bir kaç gündür bu tarz ağrılar var.
Artık göbüş ağırlıktan öne çekiyor, biz de taşımak için geriye bükülüyoruz ondan olabilir mesirim eşine bol bol masaj yaptır çok faydası oluyormuş. Benim geçti nasıl oldu anlamadım ya da baş ağrım gibi onlarla yaşamaya alıştım

Günaydınn güzel annelerr
Uyku pozisyonunu çözebilen var mı?? Sola yatmaktan artık sol tarafım düzleşti. Kendimi sürekli sırtüstü buluyorum, korkuyorum da kaç saattir böyleyim acaba diye bu gece tuvalete kalktığımda göbeğimin en üst noktasında, göğüs altında acıya benzer ağrı hissettim, dokunduğumda sertti, naptım acaba sıkıştırdım mı minnoşumu

Günaydın acemiiimm valla 3 yastık, bi uzun bacak arası yastık anca biraz azıcık rahat edebiliyorum. Sol değil de ben sağda daha çok rahat ediyorum şu ara. Doktora sordum bişi olmaz dedi. Ama sırt üstü dönünce nefesin kesilmeye başladı. O yüzden yastıklarla kendimi destekliyorum ki dönmeyeyimm

Sıkısmamistir kuzum sıkıssa bile inan o kendi rahatini bi sekilde bulduruyor sana… ben surekli saga sola donuyorum cunku popomun yanlari agriyo yan yatmaktan artik rahat uyuyamayacagimi kendime hatirlatip idare etmeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…