2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Bu arada ben uyku eğitimi alacağım kızlar 25 kasımda başlayacağım çünkü gündüz yarım saat uyuyordu artık onu 20 dk çekmek üzere ve gece uyanmaları arttı ben işe başlamak istiyorum başlayana kadar her şeyi düzene sokmam gerek 😕

Kizlar bebeklerinizi gun icinde nasil oyaliyorsunuz? Benim bebegim hep kucakta duruyor yerde 1-2 dk dan fazla durmuyor agliyor hep. Kollarimda derman kalmadi hic bir isimi yapamiyorum bu durum beni uzmeye basladi. Salon komple ona ait. 2ana kucagi,2 oyun halisi envai cesit oyuncak yokk asla oyalanmiyor

Kizlar bebeklerinizi gun icinde nasil oyaliyorsunuz? Benim bebegim hep kucakta duruyor yerde 1-2 dk dan fazla durmuyor agliyor hep. Kollarimda derman kalmadi hic bir isimi yapamiyorum bu durum beni uzmeye basladi. Salon komple ona ait. 2ana kucagi,2 oyun halisi envai cesit oyuncak yokk asla oyalanmiyor
Kindersss küçük bir öneri vereyim heosini kaldır eline su şişenin içine biraz su doldur içine renki birşeyler olur fasulye olur nohut olur at onu ver sesine odaklanıyor suyun hareket edisinise bakıyor ama ortadaki herşeyi kaldır ve hepsini birden verme Ara ara farklı şeyler çıkar o zaman daha çok dikkatino çekiyor benim bu soyledikerinin hiç biri yok inan

Oyun halısı, hışırtılı kitaplar, çıngırak max yarım saat sonra ya benimle oynuyor yattığı yerde ya da kucak maalesef, bazen de spotifydan kukuli ve cocomelon şarkıları açıyorum iş yapacaksam ana kucağına oturtuyorum o ince sesler de onu oyalıyor

Kızlar sizin bebisler dönüyor mu?benimki 4.5 aylık ama hala dönemiyor,sadece yan cevirdigimde kendini düzeltiyor o kadar.instagramdan bakıyorum ondan küçükler çok rahat dönüyor.biliyorum bireysel farklılık var ama endişe ediyorum

Kızlar sizin bebisler dönüyor mu?benimki 4.5 aylık ama hala dönemiyor,sadece yan cevirdigimde kendini düzeltiyor o kadar.instagramdan bakıyorum ondan küçükler çok rahat dönüyor.biliyorum bireysel farklılık var ama endişe ediyorum
Sırt üstü yatarken kendisini sağa sola döndürebiliyor ama hala göbek üstüne dönemiyor veya göbek üstü yatarken sırt üstüne dönemiyor bunlardan bahsediyorsan canım, ben de bireysel farklılık olduğunu düşünüyorum endişe etme🩷

Eklentiler

• IMG_9698.jpeg
    IMG_9698.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 21
Selamlar guzel anneler. Bebisim geceleri mir mir sesler cikartiyor mizirdamiyor ben uyanacak saniyorum bir saat sonra filan aglamaya baslayinca aliyorum. Ama hep tetikteyim uyuyamiyorum. Acaba odasini ayirsam mi diyorum agladiginda duyacagim sekilde. Uykum cok hafif bu sekilde uyuyamayinca enerjim kalmiyor. Gece ruya ogunu yapin diyenler var ben aglayinca veriyorum ama oncesinde versem mi diyorum. Kafamda deli sorular 😆

Hiic endise etme benimki de 4 ay 21 gunluk son 1 haftadir gobek ustu donmeye basladi ama geri donemiyor🥲 ben 3. Ayda donmeye baslamisim mesela… gercekten her bebek farkli hic takilma.

Bizimki de ana kucaginda durmuyor eline ne verirsem vereyim. Mutfakta bir tabak bile kaldirtmiyordu bana. Envai cesit oyuncak sundugum cocugumun eline bos su sisesi verdim hic sakasiz yarim saat onunla oyalandi saka gibi😑😑 gercekten bu bebelere bi sey almayacaksin🤣

Bizimki de ana kucaginda durmuyor eline ne verirsem vereyim. Mutfakta bir tabak bile kaldirtmiyordu bana. Envai cesit oyuncak sundugum cocugumun eline bos su sisesi verdim hic sakasiz yarim saat onunla oyalandi saka gibi😑😑 gercekten bu bebelere bi sey almayacaksin🤣
buyuk oglumda boyleydi iste ana yuregi dayanmiyor bir umut oynar diyorsun😅 uykulariniz nasil pinar biz gece 10-15kez uyaniyoruz cok kis uykular. 10 dakika yarim saat en uzunu 1saat

X