- 22 Aralık 2012
- 1.600
- 2.452
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.941
Biz nuna kullanıyoruz, biraz ağır ama idare ediyoruzÇok güzelsiniz hangi kanguruyu kullanıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz nuna kullanıyoruz, biraz ağır ama idare ediyoruzÇok güzelsiniz hangi kanguruyu kullanıyorsunuz
Teşekkür ederiz tuniko.com ' dan aldım. Çok araştıramadım ama belki daha uygun, daha güzel modeller vardır. Oben Alkan'ın hikayelerinde görmüştüm. Bir haftalık kanguru kiralama yapıyorlardı. Kiraladım, kızım sevince aldım.Çok güzelsiniz hangi kanguruyu kullanıyorsunuz
Ben babyjörn kullanıyorum memnunumKanguru arayışındayım ya
Kindersss küçük bir öneri vereyim heosini kaldır eline su şişenin içine biraz su doldur içine renki birşeyler olur fasulye olur nohut olur at onu ver sesine odaklanıyor suyun hareket edisinise bakıyor ama ortadaki herşeyi kaldır ve hepsini birden verme Ara ara farklı şeyler çıkar o zaman daha çok dikkatino çekiyor benim bu soyledikerinin hiç biri yok inanKizlar bebeklerinizi gun icinde nasil oyaliyorsunuz? Benim bebegim hep kucakta duruyor yerde 1-2 dk dan fazla durmuyor agliyor hep. Kollarimda derman kalmadi hic bir isimi yapamiyorum bu durum beni uzmeye basladi. Salon komple ona ait. 2ana kucagi,2 oyun halisi envai cesit oyuncak yokk asla oyalanmiyor
Oyun halısı, hışırtılı kitaplar, çıngırak max yarım saat sonra ya benimle oynuyor yattığı yerde ya da kucak maalesef, bazen de spotifydan kukuli ve cocomelon şarkıları açıyorum iş yapacaksam ana kucağına oturtuyorum o ince sesler de onu oyalıyorKizlar bebeklerinizi gun icinde nasil oyaliyorsunuz? Benim bebegim hep kucakta duruyor yerde 1-2 dk dan fazla durmuyor agliyor hep. Kollarimda derman kalmadi hic bir isimi yapamiyorum bu durum beni uzmeye basladi. Salon komple ona ait. 2ana kucagi,2 oyun halisi envai cesit oyuncak yokk asla oyalanmiyor
Doktorumuz ocean önerdi 1 aydır kullanıyoruz bi sıkıntı yaşamadıkGünaydın kızlar, bebeğim için demir arayışındayım ocean düşünüyorum siz neler kullanıyorsunuz
görselini atabilir misin canım kaçlık oluyor bende ocean düşünüyorumDoktorumuz ocean önerdi 1 aydır kullanıyoruz bi sıkıntı yaşamadık
Sırt üstü yatarken kendisini sağa sola döndürebiliyor ama hala göbek üstüne dönemiyor veya göbek üstü yatarken sırt üstüne dönemiyor bunlardan bahsediyorsan canım, ben de bireysel farklılık olduğunu düşünüyorum endişe etmeKızlar sizin bebisler dönüyor mu?benimki 4.5 aylık ama hala dönemiyor,sadece yan cevirdigimde kendini düzeltiyor o kadar.instagramdan bakıyorum ondan küçükler çok rahat dönüyor.biliyorum bireysel farklılık var ama endişe ediyorum
Ben eczaneden aldım ama Trendyol’da daha ucuz güvenilir bi satıcı bulup alabilirsingörselini atabilir misin canım kaçlık oluyor bende ocean düşünüyorum
Hiic endise etme benimki de 4 ay 21 gunluk son 1 haftadir gobek ustu donmeye basladi ama geri donemiyor ben 3. Ayda donmeye baslamisim mesela… gercekten her bebek farkli hic takilma.Kızlar sizin bebisler dönüyor mu?benimki 4.5 aylık ama hala dönemiyor,sadece yan cevirdigimde kendini düzeltiyor o kadar.instagramdan bakıyorum ondan küçükler çok rahat dönüyor.biliyorum bireysel farklılık var ama endişe ediyorum
Bizimki de ana kucaginda durmuyor eline ne verirsem vereyim. Mutfakta bir tabak bile kaldirtmiyordu bana. Envai cesit oyuncak sundugum cocugumun eline bos su sisesi verdim hic sakasiz yarim saat onunla oyalandi saka gibi gercekten bu bebelere bi sey almayacaksinKizlar bebeklerinizi gun icinde nasil oyaliyorsunuz? Benim bebegim hep kucakta duruyor yerde 1-2 dk dan fazla durmuyor agliyor hep. Kollarimda derman kalmadi hic bir isimi yapamiyorum bu durum beni uzmeye basladi. Salon komple ona ait. 2ana kucagi,2 oyun halisi envai cesit oyuncak yokk asla oyalanmiyor
buyuk oglumda boyleydi iste ana yuregi dayanmiyor bir umut oynar diyorsun uykulariniz nasil pinar biz gece 10-15kez uyaniyoruz cok kis uykular. 10 dakika yarim saat en uzunu 1saatBizimki de ana kucaginda durmuyor eline ne verirsem vereyim. Mutfakta bir tabak bile kaldirtmiyordu bana. Envai cesit oyuncak sundugum cocugumun eline bos su sisesi verdim hic sakasiz yarim saat onunla oyalandi saka gibi gercekten bu bebelere bi sey almayacaksin