- 15 Kasım 2023
- 1.700
- 2.394
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.741
Hee tühh keşke sormasaydınBunu sorarken başka bit şey de sormuştum mesaj üzerinden diğer soruma cevap verdi buna vermediyoğunluktan herhalde
Cook tatlismis canim agiz tadiyla yiyinKızlar çikolata yaptırmıştım geldi şimdi instagramdan sipariş vermiştim iyi midir acaba diye ikilemde kaldım ama memnun kaldımtavsiye ederim düşünen varsa
Eki Görüntüle 3412994 Eki Görüntüle 3412995
Böyle yapayım en iyisi, haftaya kontrolüm var doktoruma da yüz yüze sorarımBu ara besinlerle desteklemeye çalışsan olmaz mı acaba, takviye kadar yüksek dozda olmaz ama sınırın üstüne çıkarır belkii
Çok sinir bozucu bir durumHee tühh keşke sormasaydınöyle yapıyolar diye ben sormuyorum
Sol bacağımda sertlik devam ediyor kan sulandırıcıya devam ağrım yok ama canım üstüne basamiyorum hala. Dua ediyorum sürekli...Amin amin gerçekten öyle bende öyle diyorum anne olmak kolay değilmiş nasıl oldun hala ağrılar aynı mı inşallah biran önce düzene girersin
Evett yaa hiç hoşlanmam bu iştennÇok sinir bozucu bir durum
Ayy bakmadım bakayım yazarım sanaCook tatlismis canim agiz tadiyla yiyintadina baktin mi nasil ben de yaptiracagim ama internetten guvenemiyorum tadlarina
Oyyy yesinlerrr çok kibar çok minnoşmuşKızlar çikolata yaptırmıştım geldi şimdi instagramdan sipariş vermiştim iyi midir acaba diye ikilemde kaldım ama memnun kaldımtavsiye ederim düşünen varsa
Eki Görüntüle 3412994 Eki Görüntüle 3412995
Sol alttaki favoriiim acemii
Sagdan sola zor donuyoz ne yimesiAmaaannn kimsede gelmemiş yavvvv yimeyin kocalarınızı rahat durunnnn
Ne yemesi ciddenAmaaannn kimsede gelmemiş yavvvv yimeyin kocalarınızı rahat durunnnn
Ahahahahahaha evet gördümm çok iyiydiOyyy yesinlerrr çok kibar çok minnoşmuşben de bugün organizasyon şirketine gittim hediyelikleri, çikolataları ve süslemeleri sipariş ettim. Fotoğrafçıyı ayarladım. Doğuma giricek falann ay heyecanlandım
Sol alttaki favoriiim acemiişu bebişine kaş çizen kadın videosu var denk gelmişsindir belki. Onu da yaptık mııı tamm
Herhaldee ben kaynanagillerdeeNe yemesi ciddenHerkes hazırlık halinde heraldee
Olsun bişi olmaz sen tecrübeli annesin Jou’mm halledersin kısa zamandaHerhaldee ben kaynanagillerdeehiçbirşey hazıır değellll
Kıyafetler yıkandı paklantı sadece ütülenceklerr çooooookk işim varOlsun bişi olmaz sen tecrübeli annesin Jou’mm halledersin kısa zamanda
Kıyafetler yıkandı paklantı sadece ütülenceklerr çooooookk işim var
Tadına baktık beğendik kindersCook tatlismis canim agiz tadiyla yiyintadina baktin mi nasil ben de yaptiracagim ama internetten guvenemiyorum tadlarina