2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Kızlar son kan tahlilinde benim folat seviyesi normal ama sınıra yakın çıktığı için aile hekimim folik asit yazdı, ama benim kullandığım muştivitamin içinde de folik asit 400 mg var nedense aile hekiminin yazdığını kullanmakta kararsız kaldım kendi doktoruma sordum o da bir şey demedi sizce kullanmalı mıyım siz olsanız kullanır mıydınız?

Reactions: Jou
Multivitaminde bayada varmış folik asit ozaman kullanma canım çok folik asit almakta iyi değilmiş instada biara görmüştüm zaten alıyorsun
Aile hekimin sanırım folik asiti almıyorsun sanıyor

İçindekiler kısmında yazıyor evet canım ben de gördüm iyi olmadığını o yüzden mesafeliyim, bebekler tüketiyor vitaminleri vallaaa geçem ay normal olan değerlerim bu ay düşmüşş hep
Multivitaminde bayada varmış folik asit ozaman kullanma canım çok folik asit almakta iyi değilmiş instada biara görmüştüm zaten alıyors

Reactions: Jou
sen bi kendi doktoruna tekrar sor kuzum bence bu ikisini de alayım mı diye

İçindekiler kısmında yazıyor evet canım ben de gördüm iyi olmadığını o yüzden mesafeliyim, bebekler tüketiyor vitaminleri vallaaa geçem ay normal olan değerlerim bu ay düşmüşş hep
Hee birşey olmaz yaaa drun birşey demedi dedin ama cvpmı vermedii
HIç kullanmayanda var

Bu ara besinlerle desteklemeye çalışsan olmaz mı acaba, takviye kadar yüksek dozda olmaz ama sınırın üstüne çıkarır belkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…