- 25 Ağustos 2019
- 60.336
- 109.989
- 30
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.781
YAaa canım benimm hepimizde farklı yaşıyoruzz kas incinmesi herhaldee hemen ayağa kalkıp masaj yapıyorum anca düzene giriyorr evett ikiside aynı bacaktanKuzum geçmiş olsunbende de çekilme gibi değil ama çok bariz hissettiğim bir rahatsızlık var. Mesela ayaktayken sağ tarafıma daha çok yüklendiysem bir zaman sonra patlayacak gibi oluyor öbür tarafa geçip onu rahat bırakıyorum bu sefer o başlıyor. Bizde genetik olarak varis var, pıhtı atmasını annem kardeşimin doğumunda yaşadı. Söylediğine göre ağırlık arttığı için oluyor, dinlenirken ayaklarını havaya kaldır der hep bana. Bende şuanda damarlı varis görüntüsü yok ama huzursuz bacak sendromu var bol bol selülit var.. doktor onaylı olmasa da bariz kan dolaşımı problemleri var o yüzden bu aylarda ayakta durmak çok zor olmaya başladı, yürümek bile daha az yorucu. Seninki kas incinmesi gibi geldi bana. Bir yere uzanmak için parmak ucuna falan çıkmış olabilir misin, esnek olmayan bir kasımı zorladığımda oluyor genelde o his. İki hamileliğinde de aynı bacakta mı oldu?
Hayır hayır bence bebektir o bende yatıyorum ama iyi uyuyosun oyle kizz benim nefesim daralıyoGünaydınn güzel annelerr
Uyku pozisyonunu çözebilen var mı?? Sola yatmaktan artık sol tarafım düzleşti. Kendimi sürekli sırtüstü buluyorum, korkuyorum da kaç saattir böyleyim acaba diyebu gece tuvalete kalktığımda göbeğimin en üst noktasında, göğüs altında acıya benzer ağrı hissettim, dokunduğumda sertti, naptım acaba sıkıştırdım mı minnoşumu
Sağda rahatsan süper çok özledim sağa yatmayıGünaydın acemiiimmvalla 3 yastık, bi uzun bacak arası yastık anca biraz azıcık rahat edebiliyorum. Sol değil de ben sağda daha çok rahat ediyorum şu ara. Doktora sordum bişi olmaz dedi. Ama sırt üstü dönünce nefesin kesilmeye başladı. O yüzden yastıklarla kendimi destekliyorum ki dönmeyeyimm
Ay inşallah yaa dedim acaba yüzüstüne doğru mu döndüm bilmeden, solda yer bulamayıp sağa mı kaydı diye düşündümSıkısmamistir kuzum sıkıssa bile inan o kendi rahatini bi sekilde bulduruyor sana… ben surekli saga sola donuyorum cunku popomun yanlari agriyo yan yatmaktanartik rahat uyuyamayacagimi kendime hatirlatip idare etmeye calisiyorum
Burada da birkac tane var ama dedigin gibi yer yoksa yakinlardaki buyuk sehirlere gitmemiz gerekebilirAy inşallah yaa dedim acaba yüzüstüne doğru mu döndüm bilmeden, solda yer bulamayıp sağa mı kaydı diye düşündümbenim de yaaa, pijamanın dikiş izleri falan çıkıyor artık bundan sonra hayatımız idare etmek üzerine olacak
Sen çocuk doktoru buldun muu, önden kayıt yaptırmamız gerekiyor galiba dimi, bizim kasabada bir tane var zaten gidip bir soracağım inşallah yer yok falan demezler
Ay ben en çok sırtüstü rahat ediyorum halaHayır hayır bence bebektir o bende yatıyorum ama iyi uyuyosun oyle kizz benim nefesim daralıyo
inşallah gerekmez yaa çocuk acil bile 20 dk uzak doktor bari yakın olsunBurada da birkac tane var ama dedigin gibi yer yoksa yakinlardaki buyuk sehirlere gitmemiz gerekebilirpeki sen hamilelik, dogum oncesi kursa gidiyor musun?? Ya da gidecek misin
Dun basladiminşallah gerekmez yaa çocuk acil bile 20 dk uzak doktor bari yakın olsunbenim konuştuğum ebe beklenen doğum tarihini yanlış anlamış geç döndü, tarihler tutmadı gidemedim çok da üzülmedim zaten anlayabileceğim meçhuldü sen gidecek misinn
Iyiyimm yürüyorum şuan neyseki aşkom sağoll ama gece 3 4 sefer kasıldı cidden çokkötüJou m geçmiş olsun nasılsın şimdi hâlâ var mı ağrın boks sürerek masaj yaparsanız çok iyi rahatlıyor ağrıyan yer sen yinede Dr a gidince sor ihmal etme belki bir önerisi olur
Hahahahaha bende diyorum boks derken ne için oluyo acabaBoks ney yaaa yanlış yazmışım viks olacak orası
Heee ozaman öylee demekki aşagıda kasığın ağrıdımı peki sirt ustü yattın diyeAy ben en çok sırtüstü rahat ediyorum halabenimki galiba bayaaa aşağıda ondan nefesim daralmıyor göbeğim aşağı doğru sivri
Ahahahah Allahtan vücut dili de işin içinde, biraz daha kolaylaştırırDun basladimsansima ebemiz de bir hizli konusuyor yani turkce konussa da anlayamazmisim o kadar hizli neyse maksat sosyallesmek diyerek gidicem
Sırt üstünde kasık ağrım da olmuyor, yan yatıp bacaklarımı birbirine yapıştırırsam ağrıyor benim, illa arada yastık olacak. Karın boşluğumda su dolu ağırlık varmış gibi hissediyorum sadece, ama tedirginliğimden farkedince dönüyorum hemen bile bile hiç yatmadımHeee ozaman öylee demekki aşagıda kasığın ağrıdımı peki sirt ustü yattın diye
Hareketliyse içimiz rahst ediyor benimkide hiç durmadı kızımda ağladı durdu hissediyomu duyuyomu ne oda içerde tepindi
Evet ben de sırt üstü yatamıyorum daralıyorum bi saga bi sola dönüyorumGünaydın acemiiimmvalla 3 yastık, bi uzun bacak arası yastık anca biraz azıcık rahat edebiliyorum. Sol değil de ben sağda daha çok rahat ediyorum şu ara. Doktora sordum bişi olmaz dedi. Ama sırt üstü dönünce nefesin kesilmeye başladı. O yüzden yastıklarla kendimi destekliyorum ki dönmeyeyimm
Evet oncesinde de 15 mayista gelecek bakalimAhahahah Allahtan vücut dili de işin içinde, biraz daha kolaylaştırıriyi yapmışsın valla ben de o yüzden gidecektim kısmet olmadı, eve de gelecek mi doğumdan sonra
Heee benimde öyle bacaklarım ağrıyo işteeSırt üstünde kasık ağrım da olmuyor, yan yatıp bacaklarımı birbirine yapıştırırsam ağrıyor benim, illa arada yastık olacak. Karın boşluğumda su dolu ağırlık varmış gibi hissediyorum sadece, ama tedirginliğimden farkedince dönüyorum hemen bile bile hiç yatmadım
Kıyamam ya kızın neden ağladı yerini mi yadırgadı acaba, gittiniz dimi kayınvalidenlere
Gelen de varmış aslında ama önceden konuşup sormak gerekiyor demişti arkadaşım galiba bizim şansımıza kim gelirse olacakEvet oncesinde de 15 mayista gelecek bakalimbu ebeler bizim dogumumuza gelmiyor dimi sansimiza ne gelirse
Bende sağa yatmaktan sağ tarafım ağrıyor dediğin gibi sırt üstü buluyorum kendimi iki gündür de hareketleri az dün iş yaptım yordum kendimi o yüzden mıdır bilmem ama korktum biraz çok hareketlidir normaldeGünaydınn güzel annelerr
Uyku pozisyonunu çözebilen var mı?? Sola yatmaktan artık sol tarafım düzleşti. Kendimi sürekli sırtüstü buluyorum, korkuyorum da kaç saattir böyleyim acaba diyebu gece tuvalete kalktığımda göbeğimin en üst noktasında, göğüs altında acıya benzer ağrı hissettim, dokunduğumda sertti, naptım acaba sıkıştırdım mı minnoşumu
Oyyy kıyamam ya denk gelen zamana bakHeee benimde öyle bacaklarım ağrıyo iştee
Yaa yerini yadırgadı ya dişleri çıkıyo arka dişleri çıkmamışş kuzumm
Ozaman bebektir o kuzumm yaa ağirlık hissetmen benimde oluyo yana yatınca amaann hayırlısıyla günü gelip bi doğuraydık