Merhaba arkadaşlarım, Temmuz ayında 6 haftalık hamileyken düşük yaptım
Kendi kendime düşürdüğüm için doktorum korunmadan bebek planlamaya devam edebileceğimizi söyledi. Ancak ben yine de 1 normal adet geçirmeyi bekledim. Son adetim 20 ağustos'ta başladı. Normalde 5 gün sürer ancak düşükten sonraki adet olmasının etkisi mi bilmiyorum 7 gün sürdü. Bu adetten sonra yumurtlama dönemime denk gelen 4 günü değerlendirdik. Telefonda kullandığım uygulamaya göre 27 ağustos - 5 eylül tarihleri arası verimli dönemimdi. 27 ağustos, 29 ağustos, 1 eylül ve 5 eylülü değerlendirdik. Uygulama en verimli günümü 2 eylül olarak gösteriyordu. Ancak ben ovülasyon testinde 4 ve 5 eylülde koyu çizgi gördüm, sanırım biraz geç yumurtluyorum. Normal şartlarda adet döngüm 28-29 gün sürer. Yani benim 19-20 eylül civarında adet olmam gerekiyor. Ancak düşük yaptığım hamileliğimdeki belirtiler iki gündür birebir başlayınca dayanamayıp evde test yaptım. Biliyorum çok çok erken ama halimden sizler anlarsınız çok sabırsızlandım belirtilerden sonra. Önceki gebeliğimde de gebeliğimi beklenen adet tarihimden 1 gün önce öğrendiğim test markasıyla ve sabah ilk idrarla değil de öğleden sonra yaptım testi. Adetime ortalama 5 gün olmasına rağmen bu zorla da olsa gördüğüm çizgi hayalet çizgi olabilir mi? Testten 10 dk sonra görünür oldu. Ya da istediğim için hayal görüyorum
Sizce? Yarın bir de sabah ilk idrarla deneyeceğim.
Güncelleme: konuyu açtıktan sonraki sabahlar ilk idrarla adet günüme kadar test yapmaya devam ediyorum. 2-3-4 olarak sırayla ekledim. Benimle aynı durumda olanlar için adet günüme kadar güncelleyeceğim konuyu inşallah güzel haberler alırız
18 Eylül Güncel Durum: Kan testim pozitif çıktı görsele ekliyorum. İki güne bir kan vermeye devam edeceğim, daha önce düşük yaptığım için yakın takibe alındım. Benim ve isteyen diğer arkadaşların kucakları bir an önce bebişle dolsun inşallah.