- 15 Kasım 2023
- 1.700
- 2.394
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.741
Kızlarrr hala emzik almamış olanlara öneriyle geldimm
Nasılll???
Nasılll???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee tühh keşke sormasaydın öyle yapıyolar diye ben sormuyorumBunu sorarken başka bit şey de sormuştum mesaj üzerinden diğer soruma cevap verdi buna vermedi yoğunluktan herhalde
Cook tatlismis canim agiz tadiyla yiyin tadina baktin mi nasil ben de yaptiracagim ama internetten guvenemiyorum tadlarinaKızlar çikolata yaptırmıştım geldi şimdi instagramdan sipariş vermiştim iyi midir acaba diye ikilemde kaldım ama memnun kaldım tavsiye ederim düşünen varsa
Eki Görüntüle 3412994 Eki Görüntüle 3412995
Böyle yapayım en iyisi, haftaya kontrolüm var doktoruma da yüz yüze sorarımBu ara besinlerle desteklemeye çalışsan olmaz mı acaba, takviye kadar yüksek dozda olmaz ama sınırın üstüne çıkarır belkii
Çok sinir bozucu bir durumHee tühh keşke sormasaydın öyle yapıyolar diye ben sormuyorum
Sol bacağımda sertlik devam ediyor kan sulandırıcıya devam ağrım yok ama canım üstüne basamiyorum hala. Dua ediyorum sürekli...Amin amin gerçekten öyle bende öyle diyorum anne olmak kolay değilmiş nasıl oldun hala ağrılar aynı mı inşallah biran önce düzene girersin
Evett yaa hiç hoşlanmam bu iştennÇok sinir bozucu bir durum
Ayy bakmadım bakayım yazarım sanaCook tatlismis canim agiz tadiyla yiyin tadina baktin mi nasil ben de yaptiracagim ama internetten guvenemiyorum tadlarina
Oyyy yesinlerrr çok kibar çok minnoşmuş ben de bugün organizasyon şirketine gittim hediyelikleri, çikolataları ve süslemeleri sipariş ettim. Fotoğrafçıyı ayarladım. Doğuma giricek falann ay heyecanlandımKızlar çikolata yaptırmıştım geldi şimdi instagramdan sipariş vermiştim iyi midir acaba diye ikilemde kaldım ama memnun kaldım tavsiye ederim düşünen varsa
Eki Görüntüle 3412994 Eki Görüntüle 3412995
Sol alttaki favoriiim acemii şu bebişine kaş çizen kadın videosu var denk gelmişsindir belki. Onu da yaptık mııı tamm
Sagdan sola zor donuyoz ne yimesiAmaaannn kimsede gelmemiş yavvvv yimeyin kocalarınızı rahat durunnnn
Ne yemesi cidden Herkes hazırlık halinde heraldeeAmaaannn kimsede gelmemiş yavvvv yimeyin kocalarınızı rahat durunnnn
Ahahahahahaha evet gördümm çok iyiydiOyyy yesinlerrr çok kibar çok minnoşmuş ben de bugün organizasyon şirketine gittim hediyelikleri, çikolataları ve süslemeleri sipariş ettim. Fotoğrafçıyı ayarladım. Doğuma giricek falann ay heyecanlandım
Sol alttaki favoriiim acemii şu bebişine kaş çizen kadın videosu var denk gelmişsindir belki. Onu da yaptık mııı tamm
Herhaldee ben kaynanagillerdee hiçbirşey hazıır değellllNe yemesi cidden Herkes hazırlık halinde heraldee
Sagdan sola zor donuyoz ne yimesi
Olsun bişi olmaz sen tecrübeli annesin Jou’mm halledersin kısa zamandaHerhaldee ben kaynanagillerdee hiçbirşey hazıır değellll
Kıyafetler yıkandı paklantı sadece ütülenceklerr çooooookk işim varOlsun bişi olmaz sen tecrübeli annesin Jou’mm halledersin kısa zamanda
çoğu gitmiş azı kalmışşşKıyafetler yıkandı paklantı sadece ütülenceklerr çooooookk işim var
Tadına baktık beğendik kinders gayet güzel bir çikolatası varCook tatlismis canim agiz tadiyla yiyin tadina baktin mi nasil ben de yaptiracagim ama internetten guvenemiyorum tadlarina