- 15 Kasım 2023
- 1.700
- 2.394
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.801
O işte geçenlerde bana da oldu aklım gitti ama düzeldi tekrar eski hareketli haline döndüü, insan alışınca hep bekliyor kıpır kıpır olacak diye ama normal aslında, hiç hareket olmaması sıkıntı olabilirBende sağa yatmaktan sağ tarafım ağrıyor dediğin gibi sırt üstü buluyorum kendimi iki gündür de hareketleri az dün iş yaptım yordum kendimi o yüzden mıdır bilmem ama korktum biraz çok hareketlidir normalde
Ay insallah zaten gurbette isimiz yeterince zorGelen de varmış aslında ama önceden konuşup sormak gerekiyor demişti arkadaşım galiba bizim şansımıza kim gelirse olacak23ünde kayda gideceğim hastaneye bakalım ebeleri görürüm belki ay inşallah çok tatlış çok minnoş ebeler hemşireler denk gelir bizee
Evet yaaAy insallah zaten gurbette isimiz yeterince zor
Sanirim her hastanede oluyor hatta bebegin kiyafetleri bileEvet yaasen bez filan götürecek misin hastaneyee, bizim hastanenin sitesinde liste var bebeğin ihtiyaçları hatta annenin göğüs pedi lohusa pedi bile odada olacakmış ben götürmeyeceğim galibaa
Aman iyi ol ya onunla geçmiş olsunIyiyimm yürüyorum şuan neyseki aşkom sağoll ama gece 3 4 sefer kasıldı cidden çokkötü
Hahahahaha bende diyorum boks derken ne için oluyo acabahahah yerim seniii
Evet ya sürekli hareket etsinler ben strese giriyorum böyle bir tekme atıyor hafif gerisi yok anlamadım bendeO işte geçenlerde bana da oldu aklım gitti ama düzeldi tekrar eski hareketli haline döndüü, insan alışınca hep bekliyor kıpır kıpır olacak diye ama normal aslında, hiç hareket olmaması sıkıntı olabilir
Aayy yasemin dün bende çok fena yorulmusum akşam belimin ağrısından ayağımı cekemiyordum uzun zamandır böyle olmuyordu demek ki yorulunca oluyor bende dinlenmisim şükür bugün iyimGünaydın güzel kızlardün biraz fazla yoruldum gece o yüzden belim ağrımış bugün iyiyim çok şükür. Hepinize de iyilikler güzellikler dileriiim
Gerçeğim benim ki bazen çok derinden geliyor böyle hareketleri niye azaldı ki falan diyorum bir gün mesela öyle devam ediyor biraz araştırdım da göbek kordonun falan arka kısmında kaldığı zaman yani göbekten biraz uzaklaşınca önünde birşeyler olunca azalıyormus hareketleriEvet ya sürekli hareket etsinler ben strese giriyorum böyle bir tekme atıyor hafif gerisi yok anlamadım bende
Bende yaaaaa bende öyle hissediyorum özellikle yeme içme konusunda eskiye dönemeyecek miyim aceba diyorum bide yüz üstü yatmayı çok özledimOyyy kıyamam ya denk gelen zamana bak
Valla hamilelikten önceki hareket kabiliyetime, enerjime hiç dönemeyecekmişim gibi hissediyorum karnım düzleşmeyecek sanki bundan sonra böyleyim gibio kadar unuttum
Evet ya herkes çantayı götürdüğüm gibi geri getirdim diyor bence de bir eksik olduğunda getirirler nolcakk ay dur hatırlatma hüüğğğSanirim her hastanede oluyor hatta bebegin kiyafetleri biletum ihtiyaclari dusunmusler havlu vs de veriyorlar. Ben goturmeyecegim yaa cok ihtiyac olursa da esim getirir ziyaret saatlerinde
Düzeliyor bir iki günee stres yokkEvet ya sürekli hareket etsinler ben strese giriyorum böyle bir tekme atıyor hafif gerisi yok anlamadım bende
Ben deeee! Bakalım rahim kendini toparlayınca geriye ne kadar bıngıl kalacakBende yaaaaa bende öyle hissediyorum özellikle yeme içme konusunda eskiye dönemeyecek miyim aceba diyorum bide yüz üstü yatmayı çok özledim
Ay benimde gobegim asagida hatta gecen biri gobegin dusmus iyice dedi dedim yok daha doguma var. Neden boyle ki acabaa erkek bebeklerdemi boyle oluyo kiAy ben en çok sırtüstü rahat ediyorum halabenimki galiba bayaaa aşağıda ondan nefesim daralmıyor göbeğim aşağı doğru sivri
Güzel fikirdi bakkk bidahakine boks yapalımmAman iyi ol ya onunla geçmiş olsunhahaha ağrıyan yere boks atıyoruz geçiyor canısı
Sal gitsinOyyy kıyamam ya denk gelen zamana bak
Valla hamilelikten önceki hareket kabiliyetime, enerjime hiç dönemeyecekmişim gibi hissediyorum karnım düzleşmeyecek sanki bundan sonra böyleyim gibio kadar unuttum
Sma en iyisiKizlar ne olur ne olmaz diye mama goturecekmisiniz hastaneye? Benim ilk 3gun sutum gelmemisti mama almistik hastanede. Dogumdan cikar cikmaz vermeyi dusunuyorum ben mama sarilik olmasin diye. Sma ve aptamil arasinda kaldim eskiden aptamil en iyisiydi simdilerde hangisini onerirsiniz bilgisi olan annisler
Evet benimde öyle oluyor çok şükür biraz rahatladım canım teşekkür ederimGerçeğim benim ki bazen çok derinden geliyor böyle hareketleri niye azaldı ki falan diyorum bir gün mesela öyle devam ediyor biraz araştırdım da göbek kordonun falan arka kısmında kaldığı zaman yani göbekten biraz uzaklaşınca önünde birşeyler olunca azalıyormus hareketleridaha doğrusu biz öyle hissediyormusuz o gün öyle geçiyor sonra yatıyorum sabah kalkıyorum ya düzelmiş oluyor normal her hareketini hissediyorum gece neler oluyorsa artık içerde
İnşallah canımDüzeliyor bir iki günee stres yokk