2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
O işte geçenlerde bana da oldu aklım gitti ama düzeldi tekrar eski hareketli haline döndüü, insan alışınca hep bekliyor kıpır kıpır olacak diye ama normal aslında, hiç hareket olmaması sıkıntı olabilir

Ay insallah zaten gurbette isimiz yeterince zor

Evet yaa sen bez filan götürecek misin hastaneyee, bizim hastanenin sitesinde liste var bebeğin ihtiyaçları hatta annenin göğüs pedi lohusa pedi bile odada olacakmış ben götürmeyeceğim galibaa
Sanirim her hastanede oluyor hatta bebegin kiyafetleri bile tum ihtiyaclari dusunmusler havlu vs de veriyorlar. Ben goturmeyecegim yaa cok ihtiyac olursa da esim getirir ziyaret saatlerinde

Evet ya sürekli hareket etsinler ben strese giriyorum böyle bir tekme atıyor hafif gerisi yok anlamadım bende

Günaydın güzel kızlar dün biraz fazla yoruldum gece o yüzden belim ağrımış bugün iyiyim çok şükür. Hepinize de iyilikler güzellikler dileriiim
Aayy yasemin dün bende çok fena yorulmusum akşam belimin ağrısından ayağımı cekemiyordum uzun zamandır böyle olmuyordu demek ki yorulunca oluyor bende dinlenmisim şükür bugün iyim

Evet ya sürekli hareket etsinler ben strese giriyorum böyle bir tekme atıyor hafif gerisi yok anlamadım bende
Gerçeğim benim ki bazen çok derinden geliyor böyle hareketleri niye azaldı ki falan diyorum bir gün mesela öyle devam ediyor biraz araştırdım da göbek kordonun falan arka kısmında kaldığı zaman yani göbekten biraz uzaklaşınca önünde birşeyler olunca azalıyormus hareketleri daha doğrusu biz öyle hissediyormusuz o gün öyle geçiyor sonra yatıyorum sabah kalkıyorum ya düzelmiş oluyor normal her hareketini hissediyorum gece neler oluyorsa artık içerde

Oyyy kıyamam ya denk gelen zamana bak
Valla hamilelikten önceki hareket kabiliyetime, enerjime hiç dönemeyecekmişim gibi hissediyorum karnım düzleşmeyecek sanki bundan sonra böyleyim gibi o kadar unuttum
Bende yaaaaa bende öyle hissediyorum özellikle yeme içme konusunda eskiye dönemeyecek miyim aceba diyorum bide yüz üstü yatmayı çok özledim

Sanirim her hastanede oluyor hatta bebegin kiyafetleri bile tum ihtiyaclari dusunmusler havlu vs de veriyorlar. Ben goturmeyecegim yaa cok ihtiyac olursa da esim getirir ziyaret saatlerinde
Evet ya herkes çantayı götürdüğüm gibi geri getirdim diyor bence de bir eksik olduğunda getirirler nolcakk ay dur hatırlatma hüüğğğ belki müsait oda olur

Kizlar ne olur ne olmaz diye mama goturecekmisiniz hastaneye? Benim ilk 3gun sutum gelmemisti mama almistik hastanede. Dogumdan cikar cikmaz vermeyi dusunuyorum ben mama sarilik olmasin diye. Sma ve aptamil arasinda kaldim eskiden aptamil en iyisiydi simdilerde hangisini onerirsiniz bilgisi olan annisler

Sma en iyisi

Evet benimde öyle oluyor çok şükür biraz rahatladım canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…