- 14 Ekim 2023
- 702
- 686
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.721
28+5Selam hanımlar nasılsınız ?
10 yılın ardından ikinci çocuğum geliyor nasipse. 28+1 deyim. Sizler kaçıncı haftalardasınız bakalım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28+5Selam hanımlar nasılsınız ?
10 yılın ardından ikinci çocuğum geliyor nasipse. 28+1 deyim. Sizler kaçıncı haftalardasınız bakalım ?
bende multivitamin demir hapı ve magnezyum kullanıyorum , doğurana kadar kullanacağız sanırım doktor sürekli devam diyor :)Annişler takviye olarak neler kullanıyorsunuz? Ben demir hapı,multivitamin ve d3 damlaya devam ediyorum hala
Aaaayyyyy bayıldım ne kadar güzel yaKızlar çikolata yaptırmıştım geldi şimdi instagramdan sipariş vermiştim iyi midir acaba diye ikilemde kaldım ama memnun kaldım tavsiye ederim düşünen varsa
Eki Görüntüle 3412994 Eki Görüntüle 3412995
Magnezyum, multivitamin, demir, d vitamini ve son kontrolde b12 eksik çıkınca b12 iğnesine başladım canımAnnişler takviye olarak neler kullanıyorsunuz? Ben demir hapı,multivitamin ve d3 damlaya devam ediyorum hala
Ayy çok güzel hangi sayfadan sipariş verdin canımKızlar çikolata yaptırmıştım geldi şimdi instagramdan sipariş vermiştim iyi midir acaba diye ikilemde kaldım ama memnun kaldım tavsiye ederim düşünen varsa
Multivitaminde bayada varmış folik asit ozaman kullanma canım çok folik asit almakta iyi değilmiş instada biara görmüştüm zaten alıyorsunKızlar son kan tahlilinde benim folat seviyesi normal ama sınıra yakın çıktığı için aile hekimim folik asit yazdı, ama benim kullandığım muştivitamin içinde de folik asit 400 mg var nedense aile hekiminin yazdığını kullanmakta kararsız kaldım kendi doktoruma sordum o da bir şey demedi sizce kullanmalı mıyım siz olsanız kullanır mıydınız?
eşimle birlikte karar verdik joum :)Aaaayyyyy bayıldım ne kadar güzel ya
Ismini sen mi karar verdin
ADıyla yaşasın sıpaaeşimle birlikte karar verdik joum :)
Multivitaminde bayada varmış folik asit ozaman kullanma canım çok folik asit almakta iyi değilmiş instada biara görmüştüm zaten alıyors
teşekkürler seyyahcığım , sayfa : cikolataatolyesiAyy çok güzel hangi sayfadan sipariş verdin canım
sen bi kendi doktoruna tekrar sor kuzum bence bu ikisini de alayım mı diyeKızlar son kan tahlilinde benim folat seviyesi normal ama sınıra yakın çıktığı için aile hekimim folik asit yazdı, ama benim kullandığım muştivitamin içinde de folik asit 400 mg var nedense aile hekiminin yazdığını kullanmakta kararsız kaldım kendi doktoruma sordum o da bir şey demedi sizce kullanmalı mıyım siz olsanız kullanır mıydınız?
aminn cümlemizinkiiiiiADıyla yaşasın sıpaa
Hee birşey olmaz yaaa drun birşey demedi dedin ama cvpmı vermediiİçindekiler kısmında yazıyor evet canım ben de gördüm iyi olmadığını o yüzden mesafeliyim, bebekler tüketiyor vitaminleri vallaaa geçem ay normal olan değerlerim bu ay düşmüşş hep
Bunu sorarken başka bit şey de sormuştum mesaj üzerinden diğer soruma cevap verdi buna vermedi yoğunluktan herhaldeHee birşey olmaz yaaa drun birşey demedi dedin ama cvpmı vermedii
HIç kullanmayanda var
Sadece elenatal 2 içiyorum ben canımAnnişler takviye olarak neler kullanıyorsunuz? Ben demir hapı,multivitamin ve d3 damlaya devam ediyorum hala
Bu ne tatlışlıkk yahuuuKızlar çikolata yaptırmıştım geldi şimdi instagramdan sipariş vermiştim iyi midir acaba diye ikilemde kaldım ama memnun kaldım tavsiye ederim düşünen varsa
Bu ara besinlerle desteklemeye çalışsan olmaz mı acaba, takviye kadar yüksek dozda olmaz ama sınırın üstüne çıkarır belkiiKızlar son kan tahlilinde benim folat seviyesi normal ama sınıra yakın çıktığı için aile hekimim folik asit yazdı, ama benim kullandığım muştivitamin içinde de folik asit 400 mg var nedense aile hekiminin yazdığını kullanmakta kararsız kaldım kendi doktoruma sordum o da bir şey demedi sizce kullanmalı mıyım siz olsanız kullanır mıydınız?