2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Amin amin gerçekten öyle bende öyle diyorum anne olmak kolay değilmiş nasıl oldun hala ağrılar aynı mı inşallah biran önce düzene girersin

Benimkini makarna da yükseltti ya nasıl canım istedi biraz yiyim dedim bir ölçtüm 133 bide Dr a gönderiyorum ölçümleri önceki günler 105-106 larda seyerederken eyvah dedim anlaşılan makarna da gelmiyor bana

Jou kefire bir türlü başlayamadim ya normalde severim içmekte istiyorum benim öğün araları süt yugurt ya da kefir li ama hazır kefirlere güvenemiyorum markete gidip gidip şeker orani kaç diye bakıp geri koyuyorum illaki var içinde cesaret edip alamadım bir hangi marka güvenilir

Reactions: Jou
Kizzz öyle olsa kocam almazdı banaa oda dikkat eder şeker oranları

altınkılıç laktozsuz kefir var onu içiyorum onu al sen şekeri yok belli içinde
bebeğide fena kilo aldırıyo kefir bide

Meyvede şeker oranı yükseltirr baya bende hicbir meyve tüketmiyorum ondan kurtarmış olabilirrim

araştırdığımda bende öyle okuyorum mevsimciğim :) aman iyi olsunlar büyüsünler Rabbim korusun hepsini evlatlarımızın
Sanki uyuduğu süreler de arttı ne zaman doktorr benim perşembe, çok heyecanlıyım ya
evet evet daha çok uyuyor gibi az hareket ama daha sert hareket diyebilirim bizim için , doktor haftaya pazartesi :) bayram tatili olmasaydı çarşamba olucaktı sanırım. senin kontrol çok yaklaşmış :) güzel haberlerini bekliyoruz , doktorunun bu konuda bir yorumu olursa benimle de paylaşır mısın

Meyvede şeker oranı yükseltirr baya bende hicbir meyve tüketmiyorum ondan kurtarmış olabilirrim
Ben ilk 3 ay felaket meyve yedim ne bilim böyle birşey olacağını kuzenime söyledim oda hemşire böyle böyle oluyor falan dedim bide hiç doymuyordum midem kaziniyordu kuzenim de dedi ki daha ne şeker eksik demek ki vücutta onu doğal alıyorsun işte dedi ve sonuç

Amaann yokk öyle düşünmemek lazım vallahii kızımdaki doktor demişti bana meyve asla dedi o şeker yükseltirr belki ondan senin fazla çıktı ben bilseydim var diye yiyoken bile bilseydim meyve yemeni istemiyorum derdimm ödem istemiyorum gibi

Biz kilo almayalımm dicem bebe kilo aldıkça bizde şişiyoruzz nedeceğuuzzz
Neyse iyi olsunlar da artık yapacak birşey yok sağlıkla kucağımiza alalım dün uzun zamandır hiç görmediğim birini gördüm hamileliğindende haberi yoktu dedi ki hiç kilo almamissin ne güzel sadece göbuşun var dedi anaam mutlu oldum

Yaaaa bakk demekki beben kiloluu bundan sonra güzel bi motive oldu sana

Tabii ki canımm pazartesi de gelir hemencikk yoğun tempolu günler var bu hafta hızlı geçecek

He kız keşkem diyeydin hahahah bir Dr da sen olurdun artık bende o zamanki yediklerime bağlıyorum joucum ben hep tansiyondan korkardım kuzenim çok sıkıntı çekmişti bu konuda bende de bunu yaşamış olduk ailede ilk defa bende çıktı

Tansiyonmu şekermi çiktı
Bende aile de genetik var şeker tansiyon ama benim tansiyonum süper hatta ben tuzsuz yemem hiçbirşey ama şekersiz cay tatlı yemezdim ama şekerim çıkıyo tansiyonum iyi vücut aliskanlık tanmı anlamadım

Bende şeker kuzenimde tansiyon çıktı ama tansiyon var aile de şeker kimse de yok her iki tarafta da ona şaşıriyorum hani ben gebelik dışında tatlı falan hiç aklıma bile gelmez çikolata aylarca dursa gözümün önünde hiç yemem yani canım istemez ya da şerbetli tatlılar hayatta yiyemem biri yerken benim içim kıyılır yani çok nadir sütlü tatlı yerim oda bir dilim falan hemen keser beni demek ki vücudun istemedigi daha iyi

Işte diyorum ya vücut neye alışık değilse ona geliyo başımıza benimde hiç aram yoktur şekerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…