-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.681
Nacizane tavsiyem hiç slikon uç kullanma. Ben kullandım çok pişmanım ona alışınca onsuz emmedi. Sonra ben direndim bıraktm oda beni bıraktı
Çıkıyor, benim de öyleydi emdikçe çıktı ama ilk 5 gün memeyi tutturamamıştım , sağıp şırıngayla verdik ve hep tutturmaya uğraşmıştık, tuttuktan sonra sorun olmadı.
Kardeşiminki de düzdü, hemen silikon uçla vermişler hastanede, sarılık olacak diye çok denememiş sonra alıştıramadı. 15 aylık hala silikon uçla emiyor ,oda yara yapıyor ,zor oldu yani. Hiç bulaşma emzik biberon silikon uç. Önceliğin memeni emmesini sağlamak olsun
Benim de 6 yıldan sonra 2.çocuğum aramızda 1 gün var.Selam hanımlar nasılsınız ?
10 yılın ardından ikinci çocuğum geliyor nasipse.28+1 deyim. Sizler kaçıncı haftalardasınız bakalım ?
Tamam tamam alıcam sadece olanından mııVallahaa dövecem senii heeee sonra niye kustummm
Altınkılıç laktozsuz aşkomTamam tamam alıcam sadece olanından mıı
Bende bende 10 yıldan sonra yeniden hamile kaldım 29+2 deyimSelam hanımlar nasılsınız ?
10 yılın ardından ikinci çocuğum geliyor nasipse.28+1 deyim. Sizler kaçıncı haftalardasınız bakalım ?
Yok kuzum Sena kuşumun kıyafetlerini yıkayayım dedimYaaa kolay gelsinn senden haber aldık daha iyiyizbayram için mii?
Ben marc marka çamaşır makinesi temizleyici aldım, önce sirke ile iç lastiğini temizledim. Deterjan bölümünü ve onun girdiği yuvayı temizledim . Sonra temizleyiciyi deterjan bölümüne koyup 90 derecede boş çalıştırdım. Temizlendi gayet güzelKizlar bebeklerin camasirlarini yikamadan once camasir makinesinin kazan ve deterjan bolumunu temizlemeyi dusunuyormusunuz? Benim aklimda deterjan gozune beyaz sirke ve limon tuzu koyup kazan temizligi programinda calistirmak var. Varsa baska fikri olan acigim.deterjan kalintilarindan kurtulmak ve hijyen saglamak istiyorumm
Bir kere deterjansız boş çalıştırınca temizlenmez mi kiKizlar bebeklerin camasirlarini yikamadan once camasir makinesinin kazan ve deterjan bolumunu temizlemeyi dusunuyormusunuz? Benim aklimda deterjan gozune beyaz sirke ve limon tuzu koyup kazan temizligi programinda calistirmak var. Varsa baska fikri olan acigim.deterjan kalintilarindan kurtulmak ve hijyen saglamak istiyorumm
Merhaba ne yaptınız acaba sonuçlarımız hemen hemen aynı çok üzülüyorumRica ederim eşim bı bakıyor artık inşallah sonuçlarımiz güzel çıkar bunlar benim sonuçlarım işte onu bilemiyorum kimi yükseldikçe diyor kimi ise azaldıkça
İkili test riski = > 1:50 Kombine Risk 1:357
Yaş Riski = 1:1075. Trisony13/18+NT <1:1000
Yokyokk normall benimde çok kasılıyo heleki ayakta mutfakta yemek falan edersem de öyle az once öyle yerlerine bastıki anlamadım napıyo çildırdınmı oğlumm dedim yadaha dur hele var daha gelmene dedim
Cidden öyleeeKesinlikle ya zaten az buçuk birşey yiyiyoruz o da geri geliyor. Hala boğazlarım acıyor kendimi nasıl sıktıysam
Uyutmuyonuz beni diyo sinirlendi bah şimdisabırsız bunlar ayolll aman bassın acıtsın, sakin hareketsiz kalmasından daha iyi, dün yine aklımı aldı sıpa. Azcık göbeğimi oynattık hemen tepikledi sonra hıçkırık tuttu kuzumu kıyamamm ya
Benimkide son günlerde hareketleri azalttı acemi, dürtükleyince bi iyiiyiiim annnii merak etme hareketi geliyor tamam.. sanırım amniyon sıvısını tam doldurmaya başlamışlar ondan kaynaklıymışsabırsız bunlar ayolll aman bassın acıtsın, sakin hareketsiz kalmasından daha iyi, dün yine aklımı aldı sıpa. Azcık göbeğimi oynattık hemen tepikledi sonra hıçkırık tuttu kuzumu kıyamamm ya
Ahahaha keşke yüzünü görebilseydim o kadar eminim ki sinirlendiğineUyutmuyonuz beni diyo sinirlendi bah şimdi
Ay evet birden kesince korktum, güzeldik kıpır kıpır, özlerim kiBenimkide son günlerde hareketleri azalttı acemi, dürtükleyince bi iyiiyiiim annnii merak etme hareketi geliyor tamam.. sanırım amniyon sıvısını tam doldurmaya başlamışlar ondan kaynaklıymış
bende telaşın eşiğindeyim :) yani hareket var çok şükür ama eskisi gibi değil , doktora gittiğimde bir soracağım nasipse bakalım :)Ahahaha keşke yüzünü görebilseydim o kadar eminim ki sinirlendiğine
Ay evet birden kesince korktum, güzeldik kıpır kıpır, özlerim ki
Bende hep oğlana kilo alsın diye yedim aslında ama galiba kendime de çok yemişim ya ben normalde o kadar meyve falan yemezdim ve iştahım tavandi sanırım bu şeker yüzündenmis bilemedim sorma Allahtan ben çok almadım ilk gebelik olmasına rağmen oğluşda önde gidiyordu bakalım kontrole gittiğimizde ne diyecekAy vallahaa yiyene kadar 13 kilo aldım ama karnım büyüdükçe 2 kiloya daha çıktım bebek şimdi ağırlaştıkça çikiyorum yoksa duzenli yiyorum artık 1 aydır herzamanki sagliklı şeylerr a 26 haftalıkken ben 970 gram olacagı hiç aklima gelmezdi dedim oğlan zayıftır şimdi ben aldım kilo diye doktor bukadar çabuk kilo almasıda şekerden şuphelenmişti hatta ee ben zaten oğlana kilo aldıracak şeyler daha çok yediğim içinde aldı yaniivallaha olan bana oldu kızımda hiç uymazdım 7kilomla gittim doğuma düşün
Canısı bebek büyüdükçe yer daralıyormus ya ondandır o azalirmis bu haftalardan sonra o yüzden sanırım nst ye yönlendiriyorla r artık eskisi gibi anne hareketi hissedemedigi için ama bence sıkıntı yoktur annesi büyüdü artık napsin çocuğum yeri darbende telaşın eşiğindeyim :) yani hareket var çok şükür ama eskisi gibi değil , doktora gittiğimde bir soracağım nasipse bakalım :)