2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Nacizane tavsiyem hiç slikon uç kullanma. Ben kullandım çok pişmanım ona alışınca onsuz emmedi. Sonra ben direndim bıraktm oda beni bıraktı

Tamam kızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Hiç almıyorum umarım sıkıntısız bir süreç atlatırız hepimiz

Tamam tamam alıcam sadece olanından mıı
Altınkılıç laktozsuz aşkom

Bak bugün kaynanam salçalı baya acılı yapmış bilmeden yemeği yedim midem yanmaya başladı acıdan yerkende kefirde içtim okadar rahatımki şuan sevemesende midenin rahatlığı için iç

Kizlar bebeklerin camasirlarini yikamadan once camasir makinesinin kazan ve deterjan bolumunu temizlemeyi dusunuyormusunuz? Benim aklimda deterjan gozune beyaz sirke ve limon tuzu koyup kazan temizligi programinda calistirmak var. Varsa baska fikri olan acigim.deterjan kalintilarindan kurtulmak ve hijyen saglamak istiyorumm

Ben marc marka çamaşır makinesi temizleyici aldım, önce sirke ile iç lastiğini temizledim. Deterjan bölümünü ve onun girdiği yuvayı temizledim . Sonra temizleyiciyi deterjan bölümüne koyup 90 derecede boş çalıştırdım. Temizlendi gayet güzel

Bir kere deterjansız boş çalıştırınca temizlenmez mi ki

Merhaba ne yaptınız acaba sonuçlarımız hemen hemen aynı çok üzülüyorum şuan nasılsınız?

Yokyokk normall benimde çok kasılıyo heleki ayakta mutfakta yemek falan edersem de öyle az once öyle yerlerine bastıki anlamadım napıyo çildırdınmı oğlumm dedim ya daha dur hele var daha gelmene dedim
sabırsız bunlar ayolll aman bassın acıtsın, sakin hareketsiz kalmasından daha iyi, dün yine aklımı aldı sıpa. Azcık göbeğimi oynattık hemen tepikledi sonra hıçkırık tuttu kuzumu kıyamamm ya

Benimkide son günlerde hareketleri azalttı acemi, dürtükleyince bi iyiiyiiim annnii merak etme hareketi geliyor tamam.. sanırım amniyon sıvısını tam doldurmaya başlamışlar ondan kaynaklıymış

Uyutmuyonuz beni diyo sinirlendi bah şimdi
Ahahaha keşke yüzünü görebilseydim o kadar eminim ki sinirlendiğine
Benimkide son günlerde hareketleri azalttı acemi, dürtükleyince bi iyiiyiiim annnii merak etme hareketi geliyor tamam.. sanırım amniyon sıvısını tam doldurmaya başlamışlar ondan kaynaklıymış
Ay evet birden kesince korktum, güzeldik kıpır kıpır, özlerim ki

Ahahaha keşke yüzünü görebilseydim o kadar eminim ki sinirlendiğine

Ay evet birden kesince korktum, güzeldik kıpır kıpır, özlerim ki
bende telaşın eşiğindeyim :) yani hareket var çok şükür ama eskisi gibi değil , doktora gittiğimde bir soracağım nasipse bakalım :)

Bende hep oğlana kilo alsın diye yedim aslında ama galiba kendime de çok yemişim ya ben normalde o kadar meyve falan yemezdim ve iştahım tavandi sanırım bu şeker yüzündenmis bilemedim sorma Allahtan ben çok almadım ilk gebelik olmasına rağmen oğluşda önde gidiyordu bakalım kontrole gittiğimizde ne diyecek

Reactions: Jou
bende telaşın eşiğindeyim :) yani hareket var çok şükür ama eskisi gibi değil , doktora gittiğimde bir soracağım nasipse bakalım :)
Canısı bebek büyüdükçe yer daralıyormus ya ondandır o azalirmis bu haftalardan sonra o yüzden sanırım nst ye yönlendiriyorla r artık eskisi gibi anne hareketi hissedemedigi için ama bence sıkıntı yoktur annesi büyüdü artık napsin çocuğum yeri dar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…