- 18 Mart 2023
- 2.173
- 1.350
- 25
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.661
Evettt hap vermişti aslında bana onu hiç kullanmadım ama gavisconu içiyorum sadece hapı mı içsem acaba.Şu an tekrar sordum gaza geldim, ı ıhh asla diyor. Ben de çok isterdim ama dediğin gibi kaçıyor
Benimki biraz inat acemiim, nuh diyor peygamber demiyor ama yabancı bi ülkede olsaydık girmek zorundaydııı, amiiin inşallah güzelce sağ saliim kolayca bi doğum olur
Elif sana da ilaç vermişti sanırım doktor, kullanıyor musun? Ben sabah uyanınca içip tam bi saat bişi yemeden içmeden etki etsin diye bekliyorum sonrasında inanılmaz rahatım ne yanma ne bulantı. Ama ilaç olmazsa asla tahammüş edemiyorum.
Çok güzel yazmışsın canım teşekkür ederimCanım merhaba,
Ben hamileliğin 5. Haftasından beri kusuyorum. Bebeğim de senin dediğin gibi baş aşağı pozisyonda, geçen iftara gittik ben de senin anlattığın gibi çok rahatsız oldum. Bunun için dikkat ettiğim birkaç şey var, öncelikle hazmı kolaylaştırsın diye her gün probiyotik alıyorum, bazen de tek bir acı biber turşusu ile destekliyorum çünkü bağırsakların boşalmasına gerçekten yardımcı oluyor. En azından iki günde bir lif içeriği açısından sebze yemeği yemeye gayret ediyorum, diğer günler de etin tavuğun yanına muhakkak salata yeşillik yiyorum. Su ya da içeceklerle yemeyi ayrı tutmaya çalışıyorum. Örneğin akşam yemeğinde bir bardak su ile kısıtlıyorum kendimi, çünkü hem yemek hem içecekler fena şişkinlik ve sonrasında rahatsızlık hissi yapıyor. Ve gün içerisinde çok acıkmadan atıştırmaya gayret ediyorum, çünkü çok acıkırsam yemeğe daha çok saldırıyorum, daha çok saldırınca da yemekten sonra bir anda şişkinlik rahatsızlıkla gecem zehir oluyor. Allah yardımcın olsun
Benimde ilk aylar oldu ama boş sarı su safra kusmak deniyor galiba ama şimdi bildiğin insan kusuyor yediği ne varsa mide hazmedediği için hepsi geri geliyor.Günaydın canım çok gelmiş olsunSalça ve acı, mide yanmamın fitili gibi. Mide yanması başlayınca kusma hissi de geliyor ama tutuyorum kendimi ben de sindiremiyorum canım ilk zamanlardan beri bir iki kere çıkarmışımdır, son 3 ay totalden daha çok mide problemim oldu, dediğin gibi bebek pozisyonundan sanırım
Ben ilk gebede tatlıda hiç yemezdim canım istemiyodu ama lohusadan sonra herşey değişti
Hahahah inşaallahhİnşaallah bu defa hiç istemesin ve istemeyiz
Evett evett salcasız yemekte olmayy yanii ozaman üstüne kefir içersin o gerçekten mideni rahatlatıyo benim favorimdirYemeklerde salçalı güzel oluyor yaa yemede dur yani.
Bence içmelisin ya, ki ben normal hayatımda ağrı kesici içmezdim; mide ilacını sabah uyanır uyanmaz dört elle sarılıp içiyorum. 1 saat beklemek gerekiyor içtikten sonra. 15-30 dk filan bekledim. Onda da yanma rahatsızlık oldu. Bence 1 gün de olsa denemelisinEvettt hap vermişti aslında bana onu hiç kullanmadım ama gavisconu içiyorum sadece hapı mı içsem acaba.
Ben hazır yarım kundak aldım sevi bebenin. Onu kullanacağım inşallahMerhaba herkese yenidogan doneminde kundak oneriyorlar diye okudum sizce hazir kundaklardan almaya gerek var mi yoksa muslinle sarmak yeter mi? Tesekkur ederim
Hava sıcak olacağı için ben muslin tercih edeceğim kundakta var ama ben sıcak olacak diye muslin kullanmayi düşünüyorum canimMerhaba herkese yenidogan doneminde kundak oneriyorlar diye okudum sizce hazir kundaklardan almaya gerek var mi yoksa muslinle sarmak yeter mi? Tesekkur ederim
Ay evet aynısııBebekten kaynaklı olabilir aşkom benimde bugece regl ağrısı gibi oldu ya batmalarımda oldu ama hareketliydi oğlan benimki akşama kadar sertleşiyor kasılıyorr yanii bide idrarıma basması var
Provalara başladık desenize… geçiyor geçiyor ama nispeten şiddetli yaniiEvet öyle, geçiyorsa düzenli olmuyorsa yalancı kasılmadır . Benim toplanıyor kasılıyor, 2 büklüm oluyorum,, sonra geçiyor
Çok kötü bir hisBenimde ilk aylar oldu ama boş sarı su safra kusmak deniyor galiba ama şimdi bildiğin insan kusuyor yediği ne varsa mide hazmedediği için hepsi geri geliyor.
Bence yenidoğan için çok şart değil, ikisi de aynı geliyor bana. Benim aldığım hazır kundak yenidoğana göre büyük o yüzden başta onu tercih etmem sanırımMerhaba herkese yenidogan doneminde kundak oneriyorlar diye okudum sizce hazir kundaklardan almaya gerek var mi yoksa muslinle sarmak yeter mi? Tesekkur ederim
Yokyokk normall benimde çok kasılıyo heleki ayakta mutfakta yemek falan edersem de öyle az once öyle yerlerine bastıki anlamadım napıyo çildırdınmı oğlumm dedim yaAy evet aynısıısık olunca tedirgin oldum kızz
Provalara başladık desenize… geçiyor geçiyor ama nispeten şiddetli yanii
Canım wasntt :) sabahtan beri kıyafet işleriyle uğraşıyorum hiç gelemedim buralara. Herkes iyi dimiiii
Merhaabaa ben 1 tane yenidoğan hazır kundak aldım :) trendyolda var bakmak istersenMerhaba herkese yenidogan doneminde kundak oneriyorlar diye okudum sizce hazir kundaklardan almaya gerek var mi yoksa muslinle sarmak yeter mi? Tesekkur ederim
Off kefiride hiç sevmedimEvett evett salcasız yemekte olmayy yanii ozaman üstüne kefir içersin o gerçekten mideni rahatlatıyo benim favorimdir
Tamam canım denicemBence içmelisin ya, ki ben normal hayatımda ağrı kesici içmezdim; mide ilacını sabah uyanır uyanmaz dört elle sarılıp içiyorum. 1 saat beklemek gerekiyor içtikten sonra. 15-30 dk filan bekledim. Onda da yanma rahatsızlık oldu. Bence 1 gün de olsa denemelisin
Ben hazır yarım kundak aldım sevi bebenin. Onu kullanacağım inşallah
Kesinlikle ya zaten az buçuk birşey yiyiyoruz o da geri geliyor. Hala boğazlarım acıyor kendimi nasıl sıktıysamÇok kötü bir hissonra insanın bir şey yiyesi de gelmiyor
Yaaa kolay gelsinn senden haber aldık daha iyiyizCanım wasntt :) sabahtan beri kıyafet işleriyle uğraşıyorum hiç gelemedim buralara. Herkes iyi dimiiii
Vallahaa dövecem senii heeee sonra niye kustummmOff kefiride hiç sevmedim