2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Evettt hap vermişti aslında bana onu hiç kullanmadım ama gavisconu içiyorum sadece hapı mı içsem acaba.

Çok güzel yazmışsın canım teşekkür ederim
Bu yazdıklarını deniyeceğim

Benimde ilk aylar oldu ama boş sarı su safra kusmak deniyor galiba ama şimdi bildiğin insan kusuyor yediği ne varsa mide hazmedediği için hepsi geri geliyor.

Merhaba herkese yenidogan doneminde kundak oneriyorlar diye okudum sizce hazir kundaklardan almaya gerek var mi yoksa muslinle sarmak yeter mi? Tesekkur ederim

Evettt hap vermişti aslında bana onu hiç kullanmadım ama gavisconu içiyorum sadece hapı mı içsem acaba.
Bence içmelisin ya, ki ben normal hayatımda ağrı kesici içmezdim; mide ilacını sabah uyanır uyanmaz dört elle sarılıp içiyorum. 1 saat beklemek gerekiyor içtikten sonra. 15-30 dk filan bekledim. Onda da yanma rahatsızlık oldu. Bence 1 gün de olsa denemelisin
Merhaba herkese yenidogan doneminde kundak oneriyorlar diye okudum sizce hazir kundaklardan almaya gerek var mi yoksa muslinle sarmak yeter mi? Tesekkur ederim
Ben hazır yarım kundak aldım sevi bebenin. Onu kullanacağım inşallah

Bebekten kaynaklı olabilir aşkom benimde bugece regl ağrısı gibi oldu ya batmalarımda oldu ama hareketliydi oğlan benimki akşama kadar sertleşiyor kasılıyorr yanii bide idrarıma basması var
Ay evet aynısıı sık olunca tedirgin oldum kızz
Evet öyle, geçiyorsa düzenli olmuyorsa yalancı kasılmadır . Benim toplanıyor kasılıyor, 2 büklüm oluyorum,, sonra geçiyor
Provalara başladık desenize… geçiyor geçiyor ama nispeten şiddetli yanii

Bence yenidoğan için çok şart değil, ikisi de aynı geliyor bana. Benim aldığım hazır kundak yenidoğana göre büyük o yüzden başta onu tercih etmem sanırım

Ay evet aynısıı sık olunca tedirgin oldum kızz

Provalara başladık desenize… geçiyor geçiyor ama nispeten şiddetli yanii
Yokyokk normall benimde çok kasılıyo heleki ayakta mutfakta yemek falan edersem de öyle az once öyle yerlerine bastıki anlamadım napıyo çildırdınmı oğlumm dedim ya daha dur hele var daha gelmene dedim

Merhaabaa ben 1 tane yenidoğan hazır kundak aldım :) trendyolda var bakmak istersen

Tamam canım denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…