2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Bestlak damlayı benim arkadaşımda önerdi bu sefer bende denicem alıp. Ben hep gaz olmasın diye e bebekte satılan rezene çayını içiyordum. Birde lactamil içiyordum onun tadı güzeldi şekerli süt gibiydi toz halinde suyla karıştırıyorsun süt arttırıcı. Tabi denemek lazım kişiden kişiye göre değişiyor faydaları

Günaydın herkese ben biraz stresli uyandım hali hazırda hastayım zaten bir de dün sağlık ocağında kan vermiştim bir kaç değerim referans dışı çıkmış, özellikle de serbest t4 diye bir şey 0.93-1.17 ref aralığında benim değerim 0.92 çıkmış internette kötü şeyler yazıyor kafama taktım. Öğle sonra gideceğim sonuçlar için bakalım oradakiler ne diyecek ama ondan önce burada bilgisi olan var mı serbest t4 nedir

Seyyahcığım, 0,93 referans sınırı zaten 0,92'den hiiç bir şey olmaz kendini üzme :) doktorunla görüşürsün gün içinde rahatlarsın

Neler alacaksın, kaliteleri iyi mi acaba

Ay
Aynen kişiden kisiye değişiyorr ama benim grrek kalmıyodu baya sütüm oluyordu kimyonlu rezene çayı işe yarıyordu bana gaz olması hep yediklerimizden bi sogan bile gaz yapıyor bebeğe yemekte soğansizda olmuyo ben bile ne yiyip ne içeceğimi şaşırdım
Ama şükürki rahat çıkarıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…