- 25 Ağustos 2019
- 60.359
- 110.129
- 30
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.301
Ooo doğuştan fanatik oluyorKızlar oğluşuma hastane çıkışını sipariş ettik beşiktaştan orjinalindengelince tekrar çekip atarımm
Eki Görüntüle 3411105 Eki Görüntüle 3411106
He vallahiii babası fanatik olarakkOoo doğuştan fanatik oluyorsağlıkla giysin
Kızımda ben de humana içmiştim, bestlak damla kullanmıştım ilk başlardaKuzum yaa benim bi liste var hastane vermisti gene mutlaka sütlü tatlıları yememi yazıyorduu onu ben size çeker atarım heleki ben lohusayken çay yerine humana içiyordum
Harika bayıldımKızlar oğluşuma hastane çıkışını sipariş ettik beşiktaştan orjinalindengelince tekrar çekip atarımm
Bestlak damlayıı duydum işe yarıyormuKızımda ben de humana içmiştim, bestlak damla kullanmıştım ilk başlarda
Sağlıkla giysin minik kartalKızlar oğluşuma hastane çıkışını sipariş ettik beşiktaştan orjinalindengelince tekrar çekip atarımm
Teşekkür ederiz teyzoşiSağlıkla giysin minik kartal
İlk çocuğumuzda çok hatırlamıyorum alıp almadığını alıyordu kucağına kendi çocuğu olunca başka oluyoralışır alışır bi bakmışsın en çok o tutuyor kucağında :)
Seyyahcığım, 0,93 referans sınırı zaten 0,92'den hiiç bir şey olmaz kendini üzme :) doktorunla görüşürsün gün içinde rahatlarsınGünaydın herkeseben biraz stresli uyandım hali hazırda hastayım zaten bir de dün sağlık ocağında kan vermiştim bir kaç değerim referans dışı çıkmış, özellikle de serbest t4 diye bir şey 0.93-1.17 ref aralığında benim değerim 0.92 çıkmış internette kötü şeyler yazıyor kafama taktım. Öğle sonra gideceğim sonuçlar için bakalım oradakiler ne diyecek ama ondan önce burada bilgisi olan var mı serbest t4 nedir
Neler alacaksın, kaliteleri iyi mi acabagünaydın sevgili annelerbugün A101'de bebek / çocuk kıyafetleri var indirimde :) gidemiyorsanız a101 kapıda uygulamasından da alışveriş yapabilirsiniiiz :) malum ben a101 açılmadan mesaiye başladığım içiin o şekilde alışveriş yapıyorum :))
fermuarlı bebek tulumlarından gelmiş onlardan alayım dedim , birde böyle yazlık ikili takımlar var hoşuma gitti :) sipariş verdim şimdi , eğer gelirse atarım fotoğraflarını :)Neler alacaksın, kaliteleri iyi mi acaba
Aynen kişiden kisiye değişiyorr ama benim grrek kalmıyodu baya sütüm oluyordu kimyonlu rezene çayı işe yarıyordu bana gaz olması hep yediklerimizden bi sogan bile gaz yapıyor bebeğe yemekte soğansizda olmuyo ben bile ne yiyip ne içeceğimi şaşırdımBestlak damlayı benim arkadaşımda önerdi bu sefer bende denicem alıp. Ben hep gaz olmasın diye e bebekte satılan rezene çayını içiyordum. Birde lactamil içiyordum onun tadı güzeldi şekerli süt gibiydi toz halinde suyla karıştırıyorsun süt arttırıcı. Tabi denemek lazım kişiden kişiye göre değişiyor faydaları
Oooo sağlıkla giysin minik kartaalllKızlar oğluşuma hastane çıkışını sipariş ettik beşiktaştan orjinalindengelince tekrar çekip atarımm
Pohlumm yaaa o benim canım kanımm canım oglumm ablası gibi herşey alcam onaOooo sağlıkla giysin minik kartaalll