- 25 Ağustos 2019
- 60.359
- 110.129
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.321
Kizımada kartal giydirmiştii benim kocam hahaha baktım iyice soymuş bayada giymişti busefer koştu yenisini aldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac haftalıksın canım bence iyi yanii tam haftasına göre gidiyorsundurr1150 gr olmuş az değil mi ya
doktorunun yorumu ne canım? 28. haftalık gebelikte ortalama 900-1000 gr normal oluyor zaten :) bence gayet güzel maşallah1150 gr olmuş az değil mi ya
Benim de 28+2 de 1200 gr çıktı bana da az geldi ama doktorum normal olduğunu söyledi hatta ölçüleri 1 hafta ileri dedi. Ne çok şişman ne çok zayıf olması gerektiği gibi demişti.1150 gr olmuş az değil mi ya
Herkes uyuyor galibaaa kalkınnn leeennnn
Hahahahahah bide o var karnın hiç erkek karnı gibi durmuyor diyenler de var banaBütün kiloyu sen almışsın ne demek, gözleriyle bebeğin kilosunu tarttı heralde
Artık takmıyorum.
Dün komşumda bebeğimin erkek olduğunu iddia etti, karnın sivri kalçanın düz diyor yok dedim kesin kız.
Kendi gözlerini ultrason cihazı sanıyorlar
Lansinoh aldım benn güzel indirimler denk gelebiliyorkızlar süt saklama poşeti aldınız mı aldıysanız hangisini aldınız acaba?
Herkes uyuyor galibaaa kalkınnn leeennnn
kafaya takmıştım gerçekten inşallah hiç bir şey olmazSeyyahcığım, 0,93 referans sınırı zaten 0,92'den hiiç bir şey olmaz kendini üzme :) doktorunla görüşürsün gün içinde rahatlarsın
Yok kızz ama bol su iç sanırım ödem oluşuyorKızlar bende 27+5 teyim ayaklarım şişmeye başladı benim gibi olan var mı endişelenmeli miyim
Ben de aynı şekilde aldım ve hepsi duruyo hiç ihtiyacım olmadı emzirdim boyna cok ihtiyacın olursa alırsın onlar birşey değil yanii hemen bulunur almıştım kızıma avent philipsten denedim kendi sütüm çok akıyordu içine akıyodu bekledikçe hiç almadı biberonla oyuzden emzirmeye devam ettim boşa şimdi harcamaKizlar etrafimda kime sorsam ne gogus pompasi ne biberon almadiklarini, ihtiyac da duymadiklarini soyluyorlar yani ben calismiyorum muhtemelen cocuk 2-2.5 yasina gelene kadar da calismam. Bu durumda acaba almam gerekir mi yine de tecrubeli anneler bilgilendirebilir mii mama vs cok onemli bi durum olmadikca vermeyi dusunmedigim icin biberon da dusunmuyorum, acil bi durum olunca hemen alinir diye de dusunuyorum. Kafamda deli sorular
Sende var mı peki erken ödem için diyorlar banaYok kızz ama bol su iç sanırım ödem oluşuyor
Bende bi ayakkabıdan farkettim asla şişmezdim ama çok az şişmiş ayaklarımSende var mı peki erken ödem için diyorlar bana
Ben çalıştığım için bir pompa seti aldım maleseff 6-7 aylık gibi bırakıp işe dönmek durumundayım nasipse. O yüzden kullanacağım. Ama evde olsam sanırım almazdım eğer ihtiyaç olursa hemen alınabilecek şeyler diye düşünerek doğumda ilk süt gelişinde gerekli olabiliyormuş pompa ama o zamanda hastane sağlıyor sanırım.Kizlar etrafimda kime sorsam ne gogus pompasi ne biberon almadiklarini, ihtiyac da duymadiklarini soyluyorlar yani ben calismiyorum muhtemelen cocuk 2-2.5 yasina gelene kadar da calismam. Bu durumda acaba almam gerekir mi yine de tecrubeli anneler bilgilendirebilir mii mama vs cok onemli bi durum olmadikca vermeyi dusunmedigim icin biberon da dusunmuyorum, acil bi durum olunca hemen alinir diye de dusunuyorum. Kafamda deli sorular
Benim doktorum el ayaklarında şişme olduğunda tansiyonunu ölç bir sorun yoksa korkma demişti. Tansiyonun normalse ödem kaynaklı oluyormuş gün içinde ayaklarını uzatarak dinlenmeye çalışKızlar bende 27+5 teyim ayaklarım şişmeye başladı benim gibi olan var mı endişelenmeli miyim