-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.261
Bütün kiloyu sen almışsın ne demek, gözleriyle bebeğin kilosunu tarttı heraldeHiç takma bana da diyorlar ayyy ne kadar şişmişssin bide ayyy bütün kiloyu sen almışsın ben de 27 haftalığz benim kilom da aşırı bir artış yok yani gebeliğin ilk aylarında 52 kiloya düştüm normal kilom 54 tü 8-9 kilo almışım diyorum şimdiye kadar insanlar çok biliyor herşeyi ama cvplarını verince rahatlıyorum
benim etrafımda da böyle tipler var ;Bütün kiloyu sen almışsın ne demek, gözleriyle bebeğin kilosunu tarttı heralde
Artık takmıyorum.
Dün komşumda bebeğimin erkek olduğunu iddia etti, karnın sivri kalçanın düz diyoryok dedim kesin kız.
Kendi gözlerini ultrason cihazı sanıyorlar
çok değişik dimii :)) bazen karşıdan da farkediliyor eşim farkediyor
Aynı dediğin gibi dışardan bakınca bile belli oluyor hareketleri bir solda bir sağda atıp atıp duruyorhahaha :)) laf da dinlemiyorlar elifcim burunlarının dikinee heppp
uyuyordur mutlaka yaa sana öyle geliyordur bazen uyurken de hareket ediyorlar , rem uykusu oluyormuş sanırım :)Aynı dediğin gibi dışardan bakınca bile belli oluyor hareketleri bir solda bir sağda atıp atıp duruyor
Bide benim kız bu aralar uyumuyor gibime geliyor hala birşey olmuyordur dimi çocuğa ya
Gecede sürekli dönüp duruyorum ben sizde öyle mi bir sağ bir sol bir sırtüstü
Haa tamam doğru bide öyle birşey vardı dimiuyuyordur mutlaka yaa sana öyle geliyordur bazen uyurken de hareket ediyorlar , rem uykusu oluyormuş sanırım :)
geceeleri bende sürekli dönüyorum
böyle sağdan sola dönerken çalkalanıyor mu la içimde diye düşündüğüm oluyor benimde :))Haa tamam doğru bide öyle birşey vardı dimi
Yav diyorum ben sürekli dönüyorum İnşallah bu çocuğa birşey olmaz diyorum
Benim eşim korkuyor o yüzden fazla bakmıyor dokunmuyor yeni doğmuş bebeklerden de korkuyor alamıyor bakalım ne yapacak dogdugindaçok değişik dimii :)) bazen karşıdan da farkediliyor eşim farkediyor
Aynı şeyleri düşünüyoruz resmenböyle sağdan sola dönerken çalkalanıyor mu la içimde diye düşündüğüm oluyor benimde :))
Erkekte şu olur kızda bu olur’ların bitmesi lazım artıkBütün kiloyu sen almışsın ne demek, gözleriyle bebeğin kilosunu tarttı heralde
Artık takmıyorum.
Dün komşumda bebeğimin erkek olduğunu iddia etti, karnın sivri kalçanın düz diyoryok dedim kesin kız.
Kendi gözlerini ultrason cihazı sanıyorlar
alışır alışır bi bakmışsın en çok o tutuyor kucağında :)Benim eşim korkuyor o yüzden fazla bakmıyor dokunmuyor yeni doğmuş bebeklerden de korkuyor alamıyor bakalım ne yapacak dogduginda
maşallah senin kız yaramaz mı olacak Elif sanki biraz heheheh :)) benimki kahvaltı yaparken hareketli oluyor bide akşam yemeğinden sonra, gün içinde enseee :))Aynı şeyleri düşünüyoruz resmen
Bak meselaa Yasemin şuan benim kız hareketli içerde birşeyler yapıyorrr
Ayy bilmiyorum ki bu kız hep uyuyorduuu noldu bunamaşallah senin kız yaramaz mı olacak Elif sanki biraz heheheh :)) benimki kahvaltı yaparken hareketli oluyor bide akşam yemeğinden sonra, gün içinde enseee :))
Hjahhah evet bu tam biz :))Ayy bilmiyorum ki bu kız hep uyuyorduuu noldu bunabak bak bizi anlatıyor resmen
Benimki de oyleKızlar bizim hareketler tekmeden ziyade böyle karnımda dalgalanmaya döndü sizlerin nasıl ?
Bunu bende cok merak ediyorum 11kg aldim suana kadar 29. Haftadayim. Oglumda dogumdan 1ay sonrasi tartildigimda -10kg gitmisti. Bu sefer daha da dikkat edip 2-3ay icinde gebe kaldigim kilonunda altina dusmek istiyorum sonrasinda yapisiyor o kilolar zor gidiyorİnşallahhhçok merak ediyorum doğumdan sonra kilonun ne kadarı kalmış olacak
Ayyy kendiliğinden giden 10 kg bile o kadar iyi gelir kiiiBunu bende cok merak ediyorum 11kg aldim suana kadar 29. Haftadayim. Oglumda dogumdan 1ay sonrasi tartildigimda -10kg gitmisti. Bu sefer daha da dikkat edip 2-3ay icinde gebe kaldigim kilonunda altina dusmek istiyorum sonrasinda yapisiyor o kilolar zor gidiyor
Aynı şeyleri yaşıyoruz o zaman :) tamam rahatladım sizlerde de olunca :)Benimki de oyletekmeler cok nadir ve cok guclu oluyo… ama genelde saga sola kaktirip duruyo