- 25 Ağustos 2019
- 60.343
- 110.034
- 30
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.341
Akşam olduuu leeee ben 8den beri ayaktayımmLansinoh aldım benngüzel indirimler denk gelebiliyor
Offf Jou aynen öyle
Yaaaaa hamile halinle bile tabi yoruyorr çalışmakayyy keşke uyuyo olsaydım şu ann. Bu hafta çok zor ve yavaş geçiyor benim için. Tatil öncesi olduğundan mı bilmiyorum. Cuma akşam mesai çıkışını iple çekiyorum
Hep başkasina yorumla zaten benimkileri görmeeeBenim doktorum el ayaklarında şişme olduğunda tansiyonunu ölç bir sorun yoksa korkma demişti. Tansiyonun normalse ödem kaynaklı oluyormuşgün içinde ayaklarını uzatarak dinlenmeye çalış
Aaa aşk olsun joumHep başkasina yorumla zaten benimkileri görmeee
Varış çorabı ayak ve bacakların şişmemesi için birebir. Tavsiye ederimKızlar bende 27+5 teyim ayaklarım şişmeye başladı benim gibi olan var mı endişelenmeli miyim
Oglusuma bile hastane çıkışı aldım onu bile görmedinAaa aşk olsun joumseni yorumlamam mıı
sag ol canimmBen de aynı şekilde aldım ve hepsi duruyo hiç ihtiyacım olmadı emzirdim boyna cok ihtiyacın olursa alırsın onlar birşey değil yanii hemen bulunur almıştım kızıma avent philipsten denedim kendi sütüm çok akıyordu içine akıyodu bekledikçe hiç almadı biberonla oyuzden emzirmeye devam ettim boşa şimdi harcama
Ben de eger birakip disari cikarsam birkac saat acikirsa diye belli bi aydan sonra alirim muhtemelenBen çalıştığım için bir pompa seti aldım maleseff 6-7 aylık gibi bırakıp işe dönmek durumundayım nasipse. O yüzden kullanacağım. Ama evde olsam sanırım almazdım eğer ihtiyaç olursa hemen alınabilecek şeyler diye düşünerekdoğumda ilk süt gelişinde gerekli olabiliyormuş pompa ama o zamanda hastane sağlıyor sanırım.
Nedemek kuzummsag ol canimm
Ben onu uykulu bi halde gördüm cevap verdim sanıyorum anaam jouu dur bakıyom bi dahaOglusuma bile hastane çıkışı aldım onu bile görmedin
Çok güzel güle güle kullansın paşammKızlar oğluşuma hastane çıkışını sipariş ettik beşiktaştan orjinalindengelince tekrar çekip atarımm
Eki Görüntüle 3411105 Eki Görüntüle 3411106
Ayakkabılarımın bağcıklarını bayadır haftalık genişletiyorumKızlar bende 27+5 teyim ayaklarım şişmeye başladı benim gibi olan var mı endişelenmeli miyim
6.30 da uyanıyorum ama kendime gelemiyorumAkşam olduuu leeee ben 8den beri ayaktayımm
Bak bak heleeAyakkabılarımın bağcıklarını bayadır haftalık genişletiyorum31+3 şu an
6.30 da uyanıyorum ama kendime gelemiyorum
Sagoll teyzesii yavvvÇok güzel güle güle kullansın paşamm
Tripimi yer sin böyleeeBen onu uykulu bi halde gördüm cevap verdim sanıyorum anaam jouu dur bakıyom bi daha
bende seni seviyorum jouu :) geliyor musun manisayaa :)Yaaa sevdiğim insanlara böyleyimm
Gelirsemm bırakmam seni bahhhbende seni seviyorum jouu :) geliyor musun manisayaa :)
hahah gel gell buralar çok güzellllGelirsemm bırakmam seni bahhh2025 şe hedef diyo kocam hayırlısıyla bi doğurayimda gerisi ne gelecekse gelsin