- 17 Mayıs 2022
- 815
- 317
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.881
yok canım kanamam ağrım yok yarın olmadı mesaj atarımAcile gidersen bakıyorlar canım ama iyiysen çok kanaman yoksa doktoruna mesaj atsan ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım kanamam ağrım yok yarın olmadı mesaj atarımAcile gidersen bakıyorlar canım ama iyiysen çok kanaman yoksa doktoruna mesaj atsan ?
Ben muayenemden 12 yada 13 gün sonra yeniden gitmistim. Karnim agriyordu hem hemde birde devlette muayene olayim düşüncesi ile gittim. Simdi yarin galiba yeniden gidicem yarinda baktirmayi düşünüyorum. Olmadi özel doktoruma fetal dna test sonucum çıkınca giderim onu ertelerim tam 12 haftada gitmem de daha gec giderim mesela. Sonucta her ikisi de doktor. Netten baya arastirdim usg nin zarari olmadigi yaziyor. Zaten devlet hastanesinde kalp atışı falan dinlemiyorsunuz. Sadece görüntüleme yapiyorlar biraz da ondan cok endise etmedim. Tercih senin için nasil rahat ediyorsa öyle yapmani tavsiye ederimHer hafta kontrole gitmek te istemiyorum aslında ama cok evhamlıyım zaten bide leke olunca iyice. Siz 8. Haftadan sonra bida ne zaman gitmiştiniz
Zaten cogu dogum paketinde renkli usg yok. Benim gittigim hastanenin paketinde de yok o ekstra ucretli. Iki kez renkli usg cok olur mu yine de bir doktoruma daniscam bakalm. Insallah hersey yolunda ilerlerDevlette 15 dk da bakıyorlar özelde 1 saat sürüyor tek tek inceliyor diye okumuştum. Ben zaten özele gidiyorum ama paketimin içinde olmadığı için ayrıca ücret ödeyip özel yaptıracağım. İsterseniz sizde öyle yapın. Ultrasonun da bir zararı yok diye biliyorum
Doktor değiliz yorum yapmakta garip oluyor tabi de , aşırı bir kanama kırmızı falan olursa korkun diyorlar ağrın falan varsa. O yüzden sakin ol bence. Doktoruna danış canimyok canım kanamam ağrım yok yarın olmadı mesaj atarım
İyi geldi mi peki hatırlıyorum yazmıştınız. Çok geçmiş olsun tekrardan. Benim de ilaçtan önce beslenme ile düzelebilir mi diye denemem gerek öylesi daha mantıklı.Bende öyleydim kan bile gelmişti makattan.. sabahları zeytinyağında beklettiğim inciri yiyorum ve zeytinyağından bi kaşık içiyorum.. kahvaltıda kefir içiyorum.. gun içinde elma yiyorum arada kayısı atıyorum ağzıma.. süt de kabizlik yapıyor benim dr um ev yoğurdu ye süt içme gereksiz dedi..
Ya çok tatlısınYarin kontrol günü mü oy seveyim onu 12 haftalik da olmus. Ben en cok icerde hareketlenmis bak elini kolunu oynatiyor falan diyor ya doktorlar o kismi merak ediyorum. Hareketlerini gormek icin sabirsizlaniyorum resmen ay agliycam sanırım
Maşallah, ne de güzel bir an yaşamışsınız minicik minicik dünyalar tatlısıBenim kıpır kıpırdı eller kollar çok duygusal bir andı umarım sizde öyle görürsünüz
Sağol canım doktorda öyle diyor bana sakin olmaya calısıcamDoktor değiliz yorum yapmakta garip oluyor tabi de , aşırı bir kanama kırmızı falan olursa korkun diyorlar ağrın falan varsa. O yüzden sakin ol bence. Doktoruna danış canim
İstiyor canım ama en azindan baktirmis olursun randevun gelene kadar. İçin rahatlar görmüş olursun üzülme nolur, Rabbım korusun minik meleğiniKorkuyorum ne biliyim. Başka doktorda hiç düşünmedim oda bu sefer kan testi falan istemez mi
Sağol canım benim sen kaç haftalıktın bende 2 hafta daha bekleyemicem vallaBen muayenemden 12 yada 13 gün sonra yeniden gitmistim. Karnim agriyordu hem hemde birde devlette muayene olayim düşüncesi ile gittim. Simdi yarin galiba yeniden gidicem yarinda baktirmayi düşünüyorum. Olmadi özel doktoruma fetal dna test sonucum çıkınca giderim onu ertelerim tam 12 haftada gitmem de daha gec giderim mesela. Sonucta her ikisi de doktor. Netten baya arastirdim usg nin zarari olmadigi yaziyor. Zaten devlet hastanesinde kalp atışı falan dinlemiyorsunuz. Sadece görüntüleme yapiyorlar biraz da ondan cok endise etmedim. Tercih senin için nasil rahat ediyorsa öyle yapmani tavsiye ederims
Evet sürekli görmek istiyorum amin hepimizinkiniİstiyor canım ama en azindan baktirmis olursun randevun gelene kadar. İçin rahatlar görmüş olursun üzülme nolur, Rabbım korusun minik meleğini
Fetal dna icin kac tup kan aliyorlar? Bir arkadasim 13 tup verdigini soyledi ama dogru mudurBenim de doktorum fetal yaptıracağımı biliyordu ama yine de yaptı. Ultrasonda bayağı bir inceledi 10-15 dk. Ense kalınlığına baktı. Zaten en önemli şeylerden birisi ense kalınlığı. Sonrada kan aldılar onun çıkması da 10 gün sürermiş. Zaten o arada fetal sonucu da belli olur
Tevekkeltû alâllah canım o kadar doğru diyorsun ki. Dualarım seninle ve bebeğinleTeşekkür ederiz biz de çok üzgünüz inşallah Allah'tan gelen herşeye raziyiz
Bebek hareketli olduğunda dr un görme ihtimali artıyor. 1 gofret üstüne biraz su kıpır kıpır olur minnoş Ben kızımın cinsiyetini 5. ayda öyle öğrenmiştimYarin deneyeceğim 12 oluyoruz ama gösterir mi bilemedim
Ben ikili test için gidicem aç gitmeye özen gösteriyordum bende mi yesem acaba tutku falanGösterirse belli olur. 11 de bile öğrenen var siz de girmeden çikolata yiyin hareketlensin
İnşallah ilerler içinizi ferah tutunZaten cogu dogum paketinde renkli usg yok. Benim gittigim hastanenin paketinde de yok o ekstra ucretli. Iki kez renkli usg cok olur mu yine de bir doktoruma daniscam bakalm. Insallah hersey yolunda ilerler
13 mü 5 firma ile görüştük hepsi 1 tüp alıyordu. Sadece panorama 2 tüp alıyormuş o da ABD’ye gönderiyor her ihtimale karşı 1 tüp ekstra alıyormuş.Fetal dna icin kac tup kan aliyorlar? Bir arkadasim 13 tup verdigini soyledi ama dogru mudur
Hayır sakın aç gitmeyin. Zaten ikili tarama için açlık tokluk istemiyorlar. Doktorum özellikle uyardı beni 8 saat açlığa dayanamaz bebek dedi sizde muhakkak kahvaltı yapıp gidin. Ben sabah 8 de kahvaltımı yaptım tutkumu aldım gittim sizde öyle yapın bebiş de tok olursa mutlu olur hareketlenir annesiBen ikili test için gidicem aç gitmeye özen gösteriyordum bende mi yesem acaba tutku falan