- 22 Aralık 2012
- 1.560
- 2.407
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #26.041
Off başınız sağolsun, çok üzüldüm ben de bundan korkuyorum işte, benim babaannem de çok genç ölmüş, ben de aynı ona benziyorum istemsizce benim de aklıma geliyor, eşime diyorum ben de güzel ilgilen annemlere hep götür falan manyak mıyız biz ya kendimize dert arıyoruz tamamen içgüdüsel işte yalnız ben daha vasiyet yazmadım onu da yapayım bi ara jfjfjdjkskskaa sen diyince baktım canım bizim burda kindyroo varmış, bi sorsam mı acaba bilgim yoktu benim, bi görüşmem lazım, sever mi ilgilenir mi bilemedim, sizin orda olsa götürür müydün senMonim benim götürdüğüm yerde tek uygun şey top havuzuydu. Başka bi yer var oraya instadan yazdım yaş sınırımız yok dedi daha gitmedim gidicem bakalım. Ama oyuncak alanı kumlu olmasaydı ordaki oyuncaklarla da oynardı bence.
Ay aynı vallahi, kendi kendime ben de ağlıyorum bunu düşünüp, telefonuma vasiyet falan yazdım bi gece . Eşime ben ölürsem sakın saçını dağınık bırakma hep tertipli olsun falan diyorum. Saç örmeyi öğren diyorum. Valla 2021 de 26 yaşındaki kuzenimi kaybettik 2 aylık bebeği vardı. Annemin annesini çok küçük yaşta kaybetmiş falann. Geliyor aklıma istemsiz. Allah evlatlarımızı bize, bizi onlara bağışlasın