2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Kızlar size birşey danışmak ıstıyorum. Çalışamamaz raporunu 32 de almakla 36 da almak arasında bi fark varmı. Ben çalışmıyorum ma elimin dukknında sgortalıyım. Birisi bana dediki 32 de rapor alınca süt parası flan almıyorsun yada daha az ucret veriyorlar doğum parasında bilginiz varmı
ben öyle bir şey duymadım canım , ama 37 ye kadar rapor almayacağım dersen 32 de çalışabilir izni alman gerekir

Kızlar size birşey danışmak ıstıyorum. Çalışamamaz raporunu 32 de almakla 36 da almak arasında bi fark varmı. Ben çalışmıyorum ma elimin dukknında sgortalıyım. Birisi bana dediki 32 de rapor alınca süt parası flan almıyorsun yada daha az ucret veriyorlar doğum parasında bilginiz varmı
Süt parasını herkese veriyorlar
32 de alman lazım, doğum parası alırsın . Özelde çalışan arkadaşlar daha iyi bilir

Bizimkide özel sektor olduğu için kendi işyerimiz oyızden birisine danışaöadım ama bi arkadaş öyşe söyledi bana. Alıyorsum ama rapor süresi once veya sonra almak farklı olıyormu dıye öeral ettim. Yoksa raporşuk işim yok zaten evdeyim. Hamile kalınca gitmediö ben işe

Bizimkide özel sektor olduğu için kendi işyerimiz oyızden birisine danışaöadım ama bi arkadaş öyşe söyledi bana. Alıyorsum ama rapor süresi once veya sonra almak farklı olıyormu dıye öeral ettim. Yoksa raporşuk işim yok zaten evdeyim. Hamile kalınca gitmediö ben işe
Tabiki olur, 32 de izne ayrılıyormuş gibi görünmen lazım, zaten doğumdan önce 2 ay,doğumdan sonra 2 ay izin. Bu izinlerin parasını sgk ödüyor size. Almazsan ödemeyebilirler.

Ben rqpor alacağım. Ama 32 de çalışabılır alıp 36 da çalışamamaz mı almak mantıklı yoksa direk 32. Haftada çalışamamaz almak mı. O konuda krarsızım.

Ben rqpor alacağım. Ama 32 de çalışabılır alıp 36 da çalışamamaz mı almak mantıklı yoksa direk 32. Haftada çalışamamaz almak mı. O konuda krarsızım.
Sen zaten işe gitmediğin için farketmez, ikiside olur. İşe gitseydin iznimi çocuk doğunca kullanılamaz diyip 32 de çalışabilir alırdın

Bunu bende cok merak ediyorum 11kg aldim suana kadar 29. Haftadayim. Oglumda dogumdan 1ay sonrasi tartildigimda -10kg gitmisti. Bu sefer daha da dikkat edip 2-3ay icinde gebe kaldigim kilonunda altina dusmek istiyorum sonrasinda yapisiyor o kilolar zor gidiyor 😬
Emzirince gidiyolar zaten açma tatlı falan yemezsen hemencecik verebiliyorsun😍🥰 süt olsun diye bol su yeterli

Vallaha ben oğlumda hemen vermiştim kıloları hiç acıkmazdım bile emziririken. Kızımda doymuyordum. İnşallah bundada öyle olmam. Doğumdan anra oyuzden pek zayıflayamamıştım🤪 bu hamılelığımde de iştahım yenı açılmaya başladı son iki ayda 10 kılo almam inşallah

Vallaha ben oğlumda hemen vermiştim kıloları hiç acıkmazdım bile emziririken. Kızımda doymuyordum. İnşallah bundada öyle olmam. Doğumdan anra oyuzden pek zayıflayamamıştım🤪 bu hamılelığımde de iştahım yenı açılmaya başladı son iki ayda 10 kılo almam inşallah
Benimde 4.ayda acildi istahim 7.aya kadar 11kg aldim. Daha onumuzde 2ay var onunu almam lazim dedim. Diyetisyene basvurdum simdilik iyi gidiyoruz 😇

Kizlar agirlastigimiz icin mi bilmiyorum ama iyice hantal ve gucsuz hissediyorum kendimi. Bir daha eski gucumu yakalayabilecegime inanmiyorum. Sizde de oluyormu bu his. Nasil yetecegim 2 oglan cocuguna enerjim yerine gelecek mi diye dusunup duruyorum 🥹

Doğumdan sonra hafifleme gelıyor . Ben de şuan o moddayım yürümekte bile güçlük çekıyorum ama bazende aşırı enerjık olabılıryorum. Daha karnımız büyüydükçe denge problemlerı bıle yaşamaya başlayacağız ufak ufak.

Doğumdan sonra hafifleme gelıyor . Ben de şuan o moddayım yürümekte bile güçlük çekıyorum ama bazende aşırı enerjık olabılıryorum. Daha karnımız büyüydükçe denge problemlerı bıle yaşamaya başlayacağız ufak ufak.
İnsallah eskisinden de guclu olarak kullerimizden dogariz😬

Ben de eşimin şirketinden sigortalıyım 32de çalışamaz alacağım direkt
Ben bu konuda çok kararsızım. Kızımı doğurduğumda 32 de çalışabilir almıştım devam ettim 36. Haftada çalışamamaz aldım. 8 gün snra doğum yaptım😀 muhasebecimiz saolsun benım dopumdan bir gğn öncesinde işlme vermiş benım raporumu. eşime sıkıntı çıkartmıştılar nasıl çalıştırdın doğuma kadar diye. Valla oyüzden bende dedim danışayım edeyim benim gbi olan belki vardır ama en iyisi 32 de ayrılmak sanırım

Ben bu konuda çok kararsızım. Kızımı doğurduğumda 32 de çalışabilir almıştım devam ettim 36. Haftada çalışamamaz aldım. 8 gün snra doğum yaptım😀 muhasebecimiz saolsun benım dopumdan bir gğn öncesinde işlme vermiş benım raporumu. eşime sıkıntı çıkartmıştılar nasıl çalıştırdın doğuma kadar diye. Valla oyüzden bende dedim danışayım edeyim benim gbi olan belki vardır ama en iyisi 32 de ayrılmak sanırım
Aynen öyle, en iyisi 32 de çalışamaz 👍🏻👍🏻

Maşallahh kiloşaaa 😍😍😍😍 bolbol dinlen ve bolbol su ❤️
Dinlenmeye çalışacağım, sağol canım 🥰
Gözün aydın canım ve Allah şifa versin biran önce atlatırsın inşallah 🤲
Teşekkür ederim, sizden de güzel haberler bekliyoruz 🥰
maşalllahhh kilosu boyu çok güzel :) tek kullanımlık toz mu verdi antibiyotik olarak? progestan fitili bende kullandım başından beri daha yeni bıraktırdı doktorum
Evet akşam tek doz şase. Sabah da tablet 3 tane var içinde. Ben de kullanıyordum bırakmıştım, ağrılar olunca yine başlattı işte. Aman iyi olsunlar zaten iğne de kullanıyorum komaz bana 🤣
Kızlar peki hamile dış çekim ve doğum çekimi düşünen var mı ?
Bizim minnoş sürpriz yapıp gelmezse ben düşünüyorum doğumda çekim

X