2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Hahahahahah bide o var karnın hiç erkek karnı gibi durmuyor diyenler de var bana

Kızlar bende 27+5 teyim ayaklarım şişmeye başladı benim gibi olan var mı endişelenmeli miyim

Kizlar etrafimda kime sorsam ne gogus pompasi ne biberon almadiklarini, ihtiyac da duymadiklarini soyluyorlar yani ben calismiyorum muhtemelen cocuk 2-2.5 yasina gelene kadar da calismam. Bu durumda acaba almam gerekir mi yine de tecrubeli anneler bilgilendirebilir mii mama vs cok onemli bi durum olmadikca vermeyi dusunmedigim icin biberon da dusunmuyorum, acil bi durum olunca hemen alinir diye de dusunuyorum. Kafamda deli sorular

Ben de aynı şekilde aldım ve hepsi duruyo hiç ihtiyacım olmadı emzirdim boyna cok ihtiyacın olursa alırsın onlar birşey değil yanii hemen bulunur almıştım kızıma avent philipsten denedim kendi sütüm çok akıyordu içine akıyodu bekledikçe hiç almadı biberonla oyuzden emzirmeye devam ettim boşa şimdi harcama

Ben çalıştığım için bir pompa seti aldım maleseff 6-7 aylık gibi bırakıp işe dönmek durumundayım nasipse. O yüzden kullanacağım. Ama evde olsam sanırım almazdım eğer ihtiyaç olursa hemen alınabilecek şeyler diye düşünerek doğumda ilk süt gelişinde gerekli olabiliyormuş pompa ama o zamanda hastane sağlıyor sanırım.

Kızlar bende 27+5 teyim ayaklarım şişmeye başladı benim gibi olan var mı endişelenmeli miyim
Benim doktorum el ayaklarında şişme olduğunda tansiyonunu ölç bir sorun yoksa korkma demişti. Tansiyonun normalse ödem kaynaklı oluyormuş gün içinde ayaklarını uzatarak dinlenmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…