- 22 Aralık 2012
- 1.600
- 2.452
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #26.041
Off başınız sağolsun, çok üzüldümMonim benim götürdüğüm yerde tek uygun şey top havuzuydu. Başka bi yer var oraya instadan yazdım yaş sınırımız yok dedi daha gitmedim gidicem bakalım. Ama oyuncak alanı kumlu olmasaydı ordaki oyuncaklarla da oynardı bence.
Ay aynı vallahi, kendi kendime ben de ağlıyorum bunu düşünüp, telefonuma vasiyet falan yazdım bi gece. Eşime ben ölürsem sakın saçını dağınık bırakma hep tertipli olsun falan diyorum. Saç örmeyi öğren diyorum. Valla 2021 de 26 yaşındaki kuzenimi kaybettik 2 aylık bebeği vardı. Annemin annesini çok küçük yaşta kaybetmiş falann. Geliyor aklıma istemsiz. Allah evlatlarımızı bize, bizi onlara bağışlasın
Sizin de başınız sağolsun ailede olunca ister istemez etkiliyor gerçektenOff başınız sağolsun, çok üzüldümben de bundan korkuyorum işte, benim babaannem de çok genç ölmüş, ben de aynı ona benziyorum istemsizce benim de aklıma geliyor, eşime diyorum ben de güzel ilgilen annemlere hep götür falan manyak mıyız biz ya kendimize dert arıyoruz tamamen içgüdüsel işte yalnız ben daha vasiyet yazmadım onu da yapayım bi ara jfjfjdjkskskaa sen diyince baktım canım bizim burda kindyroo varmış, bi sorsam mı acaba bilgim yoktu benim, bi görüşmem lazım, sever mi ilgilenir mi bilemedim, sizin orda olsa götürür müydün sen
Ben bugün Maltepe şubesi ile görüştüm ama bana biraz pahalı geldi. Hatta fiyatını yanlış mı anladım diye düşünüyorum şu an öyle fazla geldiOff başınız sağolsun, çok üzüldümben de bundan korkuyorum işte, benim babaannem de çok genç ölmüş, ben de aynı ona benziyorum istemsizce benim de aklıma geliyor, eşime diyorum ben de güzel ilgilen annemlere hep götür falan manyak mıyız biz ya kendimize dert arıyoruz tamamen içgüdüsel işte yalnız ben daha vasiyet yazmadım onu da yapayım bi ara jfjfjdjkskskaa sen diyince baktım canım bizim burda kindyroo varmış, bi sorsam mı acaba bilgim yoktu benim, bi görüşmem lazım, sever mi ilgilenir mi bilemedim, sizin orda olsa götürür müydün sen
Eşimle konuştuk canım, ocaktan sonra cumartesileri de izinli olacak, bir deneme dersi alıcaz, hem o zamana bizim bıdıkta büyümüs olur daha etkili olur, denicez bakalımSizin de başınız sağolsun ailede olunca ister istemez etkiliyor gerçekten. Senin de elinde değildir anlıyorum. Annelik manyaklıkmış gerçekten ama .
Kindyrooya şimdi baktım ay ben olsam götürürdüm yaa. İlgisini illaki bişiler çeker. Ama tabii öncesinde telefonda konuşmak da iyi olabilir. Belki onlar da yaş sınırı yok dicekler. Benimki başla çocuklar gördüğünde bile kahkaha atıyor. Ne bilim götürürdüm ben. En azından 1 saatlik süre alıp deneyebilirsin
Yok yanlış anlamamışsın, net olmamakla birlikte bizim burda da o fiyattır aşağı yukarı evet biraz tuzlu, düşündürüyorBen bugün Maltepe şubesi ile görüştüm ama bana biraz pahalı geldi. Hatta fiyatını yanlış mı anladım diye düşünüyorum şu an öyle fazla geldi13 ders 24 bin TL deneme dersi 1300 TL. Kesin kayıt olunca deneme dersinin ücretini almıyolarmış. Ama bebeklere iyi geleceğine eminim.
Bebek yüzme dersi için Buketgymswim diye bir yerle görüştüm. Orası daha bir içime sindi.
Ben bugün Maltepe şubesi ile görüştüm ama bana biraz pahalı geldi. Hatta fiyatını yanlış mı anladım diye düşünüyorum şu an öyle fazla geldi13 ders 24 bin TL deneme dersi 1300 TL. Kesin kayıt olunca deneme dersinin ücretini almıyolarmış. Ama bebeklere iyi geleceğine eminim.
Bebek yüzme dersi için Buketgymswim diye bir yerle görüştüm. Orası daha bir içime sindi.
Kızlar benim gittiğim oyun evi saati 150tlydiYok yanlış anlamamışsın, net olmamakla birlikte bizim burda da o fiyattır aşağı yukarı evet biraz tuzlu, düşündürüyoryüzme için ben bi yer buldum antalyada, onu da düşünüyorum deneme dersine kadar
Bizde de balkabağı üçüncü gün 1 yemek kaşığına terfi edildi. Birazdan yediricemmEki Görüntüle 3499138 Hepsiburadadan indirimle 900 küsur kaptım kızlar
Ayy ben bebek olsam kesin cok severdim balkabagınıBizde de balkabağı üçüncü gün 1 yemek kaşığına terfi edildi. Birazdan yediricemm
Canımmm hepimizin inşallah
Babası yanımda evet kızım iğrenç, doğru, ben de sevmiyorum yenmez bu yaa diyip diyip durdu. Ondan mıdır bilmem, kaşığı görünce yüzü ekşiyor cadınınAyy ben bebek olsam kesin cok severdim balkabagınısizde nedir durumlar wasntımm, biz de bu hafta kontrol, tadımlara baslıcaz
Babası yanımda evet kızım iğrenç, doğru, ben de sevmiyorum yenmez bu yaa diyip diyip durdu. Ondan mıdır bilmem, kaşığı görünce yüzü ekşiyor cadınınhadi bakalımm keyifli yaa yedirirken vay be büyüdü diyorsun
Oyyy kurban olurum yaaaaa tammm yemelik oldular o heyecanları zaten ayrı al diye nasıl eller ayaklar dudakları ayrı ayrı oluyorYaaa yicem dötlerinibizimki de babasiyla kahvalti ederken mesela anakucaginda duruyor. Ben mutfaga gittigimde durgunlasiyo, oyle bekliyor… beni gordugu an kollar bacaklar durmuyor kocaman gulumsuyor ciglik atiyor kocamannnn bir ask
Hahahaha çok tatilar ya sıpalarYerim onu allahım hepimizinkini bağışlasın korusun, ben de dün mutfakta anakucagına koydum o sırada yatagı topluyodum bakayım napıo dedim sessizce, kendi kendine havaya bakıp gülüyor
3-4 saat kesintisiz uyumak mı?Kizlar keyifler nasil? Bugun benimkinde bi haller vardi ama nazar diye yorumladimgece zaten surekli uyandi mizirandi agladi… ogleden onceki uykusu zorr bela yarim saat surdu. 2 saat boyunca agladi tekrar uyutmaya calistim ne yaptiysam olmadi falan ayyyy bezdum bi sekilde uyudu neyse uyandi hala huysuz 1 saat sonra disari cikardim daha koseyi donmeden basladi aglamaya… normalde de mutlu, neseli, huzurlu bi bebektir yani bugun ne oldu bilmiyorum oyle uykum var ki soyle bi 3-4 saat kesintisiz uyusam bile yetecek
Aayy bir günleri bir günlerini tutmuyor ki pınar ya bizimkinin burnu akıyor bende dünden beri hastayım mide bulantısı kusma var gece çok uyandı oglus da mahfoldumKizlar keyifler nasil? Bugun benimkinde bi haller vardi ama nazar diye yorumladimgece zaten surekli uyandi mizirandi agladi… ogleden onceki uykusu zorr bela yarim saat surdu. 2 saat boyunca agladi tekrar uyutmaya calistim ne yaptiysam olmadi falan ayyyy bezdum bi sekilde uyudu neyse uyandi hala huysuz 1 saat sonra disari cikardim daha koseyi donmeden basladi aglamaya… normalde de mutlu, neseli, huzurlu bi bebektir yani bugun ne oldu bilmiyorum oyle uykum var ki soyle bi 3-4 saat kesintisiz uyusam bile yetecek
Ay hic sorma gercekten her gun yeni bir macera, acaba bugun-gece nasil olacak diye basliyorumAayy bir günleri bir günlerini tutmuyor ki pınar ya bizimkinin burnu akıyor bende dünden beri hastayım mide bulantısı kusma var gece çok uyandı oglus da mahfoldumbide ev taşıyoruz ki o kadar yorgunum ki anlatamam şimdi de uyumamak için direniyor sinirlerim bozuldu iyice