2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Off başınız sağolsun, çok üzüldüm ben de bundan korkuyorum işte, benim babaannem de çok genç ölmüş, ben de aynı ona benziyorum istemsizce benim de aklıma geliyor, eşime diyorum ben de güzel ilgilen annemlere hep götür falan manyak mıyız biz ya kendimize dert arıyoruz tamamen içgüdüsel işte yalnız ben daha vasiyet yazmadım onu da yapayım bi ara jfjfjdjkskskaa sen diyince baktım canım bizim burda kindyroo varmış, bi sorsam mı acaba bilgim yoktu benim, bi görüşmem lazım, sever mi ilgilenir mi bilemedim, sizin orda olsa götürür müydün sen

Sizin de başınız sağolsun ailede olunca ister istemez etkiliyor gerçekten . Senin de elinde değildir anlıyorum. Annelik manyaklıkmış gerçekten ama .
Kindyrooya şimdi baktım ay ben olsam götürürdüm yaa. İlgisini illaki bişiler çeker. Ama tabii öncesinde telefonda konuşmak da iyi olabilir. Belki onlar da yaş sınırı yok dicekler. Benimki başla çocuklar gördüğünde bile kahkaha atıyor. Ne bilim götürürdüm ben. En azından 1 saatlik süre alıp deneyebilirsin

Ben bugün Maltepe şubesi ile görüştüm ama bana biraz pahalı geldi. Hatta fiyatını yanlış mı anladım diye düşünüyorum şu an öyle fazla geldi 13 ders 24 bin TL deneme dersi 1300 TL. Kesin kayıt olunca deneme dersinin ücretini almıyolarmış. Ama bebeklere iyi geleceğine eminim.
Bebek yüzme dersi için Buketgymswim diye bir yerle görüştüm. Orası daha bir içime sindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…