2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Patlamazsın ya rahaat rahat yaparsın ben de çamaşır filan alıcam daha yedekli kalsın. Ama hazırlıklar için geç kalma ağırlaşmadan ya da ben çok jelibonum bilmiyorum, hemen yoruluyorum..
Yok yok ben de öyleyim hemen yoruluyorum ama evde olduğum için vakit bol geliyor galiba yorulma kısmını hiç hesaba katmıyorum dolap düzenlemeye verdim kendimi, giyemediklerimi yani dolabın %80ini kaldırıyorum o kadar rahatlatıyor ki her şey küçük geliyor ne yapacağız bilmemm

Doğumdan 4 ay sonra gireriz inşallah ya

yaaa yerim ben bunları :)) benimde mesela birden sol tarafım bomboş kalıyor anlıyorum sağda toplanıyor sağ tarafım kabarıyor hahha :)) işte o zaman seviyorum okşuyorum sırtı mı poposu mu bilmeden :))

ayy kalbim hızlı çarptı mesajı okurken wasntttt :))

Maşallahh kiloşaaa bolbol dinlen ve bolbol su

Gözün aydın canım ve Allah şifa versin biran önce atlatırsın inşallah

yaaa yerim ben bunları :)) benimde mesela birden sol tarafım bomboş kalıyor anlıyorum sağda toplanıyor sağ tarafım kabarıyor hahha :)) işte o zaman seviyorum okşuyorum sırtı mı poposu mu bilmeden :))
Benimde genelde sağda toplanıyor.
Diyorum git kız azcık öbür tarafa ne burda toplanıyorsun diyorum

maşalllahhh kilosu boyu çok güzel :) tek kullanımlık toz mu verdi antibiyotik olarak? progestan fitili bende kullandım başından beri daha yeni bıraktırdı doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…