- 15 Kasım 2023
- 1.702
- 2.397
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.241
Yok yok ben de öyleyim hemen yoruluyorum ama evde olduğum için vakit bol geliyor galiba yorulma kısmını hiç hesaba katmıyorumPatlamazsın ya rahaat rahat yaparsınben de çamaşır filan alıcam daha yedekli kalsın. Ama hazırlıklar için geç kalma ağırlaşmadan ya da ben çok jelibonum bilmiyorum, hemen yoruluyorum..
Akrabalardan kızınla oynayacak kimse yok mu ya ben kuzenlerin en büyüğüyüm her toplanmada oyun ablalığı yapardımAma tabi cinnet geçiriyorumm
Doğumdan 4 ay sonra gireriz inşallah yaYok yok ben de öyleyim hemen yoruluyorum ama evde olduğum için vakit bol geliyor galiba yorulma kısmını hiç hesaba katmıyorumdolap düzenlemeye verdim kendimi, giyemediklerimi yani dolabın %80ini kaldırıyorum o kadar rahatlatıyor ki her şey küçük geliyor ne yapacağız bilmemm
Oynuyolar amaa işte kızım anne babadan başka kimseyi görmuyokiAkrabalardan kızınla oynayacak kimse yok mu ya ben kuzenlerin en büyüğüyüm her toplanmada oyun ablalığı yapardım
aaa aynıyız eliif :) sevindim şuanBenimse tekme değil sanki sürekli kayıyor yer değiştiriyor gibiş
yaaa yerim ben bunları :)) benimde mesela birden sol tarafım bomboş kalıyor anlıyorum sağda toplanıyor sağ tarafım kabarıyor hahha :)) işte o zaman seviyorum okşuyorum sırtı mı poposu mu bilmeden :))Belki birkaç hafta daha geçmesi lazımdırr ben artık kafa sabittir diye baş aşağı durduğunu düşünüyorum başı hariç bir yeri oynuyor olması lazım diyorum ama kontrole gidince görücezbazen büyük yuvarlak bir şey yerleşiyor sadece onu anlıyorum popiş olduğunu
ayy kalbim hızlı çarptı mesajı okurken wasntttt :))Evet yaa kafa vardır orda diyorum kafadan olabilicek bi hareket değil, sırtıdır diyorum ama ayak gibi
Sen naptın acemii hazırlıkları kıyafetleri falan
Ayy amiiin, şimdi sordum da bayram haftası doktorum samsunda değilmiş. Ay öyle ya da böyle doğma ihtimali olan haftalar olucak. 32. Hafta. Ay bi korku bastı beniHayırlısıyla geçireyim gerçekten. Analık anksiyetesi yükleniyor resmen
İnşallahhhDoğumdan 4 ay sonra gireriz inşallah ya
Bağlıdır size tabiiOynuyolar amaa işte kızım anne babadan başka kimseyi görmuyoki
Cidden bu minnoşluk biraz şovvvyaaa yerim ben bunları :)) benimde mesela birden sol tarafım bomboş kalıyor anlıyorum sağda toplanıyor sağ tarafım kabarıyor hahha :)) işte o zaman seviyorum okşuyorum sırtı mı poposu mu bilmeden :))
çok heyecanlı çok duygusal çok meraklı ve çok endişeli olduğumuz günlere geldik acemim çok şükürCidden bu minnoşluk biraz şovvv
Dişimizi sıkacaguzzBağlıdır size tabiio zaman ya sabır çekip devam joumm
Aynen benimde öyle bazen dalga dalda geliyorKızlar bizim hareketler tekmeden ziyade böyle karnımda dalgalanmaya döndü sizlerin nasıl ?
Maşallahh kiloşaaaKontrolden geldik teyzeler27+2 deyiz. 1400 Gr 38 cm olmuşuz yanaklarımız da tombik idrar yolu enfeksiyonu var antibiyotik verdi. Bi de kasılmalarım vardı bol bol istirahat dedi ve progestan verdi yatarken 2 tane fitil olarak kullanıcam.
Gözün aydın canım ve Allah şifa versin biran önce atlatırsın inşallahKontrolden geldik teyzeler27+2 deyiz. 1400 Gr 38 cm olmuşuz yanaklarımız da tombik idrar yolu enfeksiyonu var antibiyotik verdi. Bi de kasılmalarım vardı bol bol istirahat dedi ve progestan verdi yatarken 2 tane fitil olarak kullanıcam.
Benimde genelde sağda toplanıyor.yaaa yerim ben bunları :)) benimde mesela birden sol tarafım bomboş kalıyor anlıyorum sağda toplanıyor sağ tarafım kabarıyor hahha :)) işte o zaman seviyorum okşuyorum sırtı mı poposu mu bilmeden :))
maşalllahhh kilosu boyu çok güzel :) tek kullanımlık toz mu verdi antibiyotik olarak? progestan fitili bende kullandım başından beri daha yeni bıraktırdı doktorumKontrolden geldik teyzeler27+2 deyiz. 1400 Gr 38 cm olmuşuz yanaklarımız da tombik idrar yolu enfeksiyonu var antibiyotik verdi. Bi de kasılmalarım vardı bol bol istirahat dedi ve progestan verdi yatarken 2 tane fitil olarak kullanıcam.
çok değişik dimii :)) bazen karşıdan da farkediliyor eşim farkediyorAynen benimde öyle bazen dalga dalda geliyor
hahaha :)) laf da dinlemiyorlar elifcim burunlarının dikinee hepppBenimde genelde sağda toplanıyor.
Diyorum git kız azcık öbür tarafa ne burda toplanıyorsun diyorum