- 19 Aralık 2021
- 2.057
- 2.643
- 32
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.221
Aayyy bu ben bazen nasıl gülüyorum gıdıklaniyor gibi oluyorum bide göbek kordonunun tam oralarda dolaşıyor ona da takılıyor mu napyor orayı bile hissediyorum çekil ordan bıdığım rahat bırak diyorumKızlar bizim hareketler tekmeden ziyade böyle karnımda dalgalanmaya döndü sizlerin nasıl ?
Aynen canısı yavaş yavaş vücudu dinlendirici hareketler var üst bölgeyi özellikle aşağı kısma çok inme öyle dediyseDoğrudur canım benim gösterdiğim hareketler doğumu kolaylaştırmaya yönelikti onları yapma dedi benimki, derin çömelme falan. Evet evet gün içinde çok hareket ettiysem halim kalmıyor ama ne olursa olsun ihmal etmemek lazım yürüyüşü
Büyüdüler bi de artıkbenimde eski tepikler yok :) kontrolde teee bayramdan sonra .bu ara pek dinlenemedim belki ondandır diye avutuyorum kendimi
Ben her hareket ettiğinde acaba hangi pozisyonda, neresiyle itiyor diye hayal etmeye çalışıyorumBüyüdüler bi de artıkyerleri daraldı minnoşların.
Benim de bayramdan sonrabakalımm ne dicek doktorr
Evet gıdıklıyor gerçekten mevsimAayyy bu ben bazen nasıl gülüyorum gıdıklaniyor gibi oluyorum bide göbek kordonunun tam oralarda dolaşıyor ona da takılıyor mu napyor orayı bile hissediyorum çekil ordan bıdığım rahat bırak diyorum
Evet son günlerde daha bi büyük geliyor banadaBüyüdüler bi de artıkyerleri daraldı minnoşların.
Benim de bayramdan sonrabakalımm ne dicek doktorr
Kimi insan anlıyormuş başını poposunu ben asla anlayamıyorumBen her hareket ettiğinde acaba hangi pozisyonda, neresiyle itiyor diye hayal etmeye çalışıyorumama hiçbir türlü aklım almıyor ya öyle garip yerlerde hissettiriyor ki
Evet yaa kafa vardır orda diyorum kafadan olabilicek bi hareket değil, sırtıdır diyorum ama ayak gibiBen her hareket ettiğinde acaba hangi pozisyonda, neresiyle itiyor diye hayal etmeye çalışıyorumama hiçbir türlü aklım almıyor ya öyle garip yerlerde hissettiriyor ki
Ayy amiiin, şimdi sordum da bayram haftası doktorum samsunda değilmiş. Ay öyle ya da böyle doğma ihtimali olan haftalar olucak. 32. Hafta. Ay bi korku bastı beniEvet son günlerde daha bi büyük geliyor banadaheyecanla bayramı geçirsek inşallah
Kızzz açamıycağı bir şey giyyyEvett yaaa işte bende degişiklik olur diye istiyorumm amaa biyandanda neler yaşayacağımı biliyorum hahaha kızımda rahat biraksa dedesinin yanında lab diye açacak memelerimirezil olasıcaa
Benimse tekme değil sanki sürekli kayıyor yer değiştiriyor gibişKızlar bizim hareketler tekmeden ziyade böyle karnımda dalgalanmaya döndü sizlerin nasıl ?
Belki birkaç hafta daha geçmesi lazımdırr ben artık kafa sabittir diye baş aşağı durduğunu düşünüyorum başı hariç bir yeri oynuyor olması lazım diyorum ama kontrole gidince görücezKimi insan anlıyormuş başını poposunu ben asla anlayamıyorumneresi başı neresi poposu. Bir tek ayaklarını anlyabiliyorum oda mideme yakın vuruyor diye
Benim çok bir işim yok galiba bayram telaşı da olmayınca rahat davranıyorum inşallah patlamamEvet yaa kafa vardır orda diyorum kafadan olabilicek bi hareket değil, sırtıdır diyorum ama ayak gibi
Sen naptın acemii hazırlıkları kıyafetleri falan
Ayy amiiin, şimdi sordum da bayram haftası doktorum samsunda değilmiş. Ay öyle ya da böyle doğma ihtimali olan haftalar olucak. 32. Hafta. Ay bi korku bastı beniHayırlısıyla geçireyim gerçekten. Analık anksiyetesi yükleniyor resmen
Kizzz olurmu delirirrr kıyameti koparıyo öylede denedim hahahaKızzz açamıycağı bir şey giyyykıyamam yaaa minnoş o da ana kuzusu
Erkek bebekler daha çok kayarmış. Kızlar tekme atarmış. Benim ki kız ama kayıyor daha çokBenimse tekme değil sanki sürekli kayıyor yer değiştiriyor gibiş
Aaaa bir de mecbur açacaksın yaniiiKizzz olurmu delirirrr kıyameti koparıyo öylede denedim hahahaamaaannn bahaneylen odaya kaçarım sıkıliyorum.bazen salona bosbos oturmaktan
Hadi güzel haberlerle geell inşallahhKızlarr
Benimde kontrolüm yarın veya cuma günü gidicem. Cumartesi ordaysa doktorum cumarteside gidebilirim. Biraz ara ara sol kasığımda ağrı oluyor neden anlamadım ya.
Birde tetenoz aşısının ikinci dozunu olucam bu hafta doktorum izin verirse.
Benim çok bir işim yok galiba bayram telaşı da olmayınca rahat davranıyorum inşallah patlamamhastaneye gidecekleri ayırdım yıkanıp ütülenecek, çantaya konacak ama hala eksiklerim var, bebişe değil de kendime çamaşır filan sen naptın canımm
Hiç takma bana da diyorlar ayyy ne kadar şişmişssin bide ayyy bütün kiloyu sen almışsın ben de 27 haftalığz benim kilom da aşırı bir artış yok yani gebeliğin ilk aylarında 52 kiloya düştüm normal kilom 54 tü 8-9 kilo almışım diyorum şimdiye kadar insanlar çok biliyor herşeyi ama cvplarını verince rahatlıyorumKızlar bana karnın çok büyük diyorlar, sinir oluyorum. 65 kiloyum ,boyum 160. Kilom fazla olduğundan mı büyük duruyor bilmiyorum
Ama tabi cinnet geçiriyorummAaaa bir de mecbur açacaksın yaniiineyse bak bahane işte odaya geçer uzanırsın rahat rahat kimse karışmazz