2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Hiç takma bana da diyorlar ayyy ne kadar şişmişssin bide ayyy bütün kiloyu sen almışsın ben de 27 haftalığz benim kilom da aşırı bir artış yok yani gebeliğin ilk aylarında 52 kiloya düştüm normal kilom 54 tü 8-9 kilo almışım diyorum şimdiye kadar insanlar çok biliyor herşeyi ama cvplarını verince rahatlıyorum 🫢😊
Bütün kiloyu sen almışsın ne demek, gözleriyle bebeğin kilosunu tarttı heralde🤣
Artık takmıyorum.
Dün komşumda bebeğimin erkek olduğunu iddia etti, karnın sivri kalçanın düz diyor🤣 yok dedim kesin kız.
Kendi gözlerini ultrason cihazı sanıyorlar

Artık takmıyorum.
Dün komşumda bebeğimin erkek olduğunu iddia etti, karnın sivri kalçanın düz diyor🤣 yok dedim kesin kız.
benim etrafımda da böyle tipler var ;
-ayyy bizim yakınımıza 9 ay kız dediler bi çıktı erkekk .
- aa ne zaman oldu
-liseye gidiyor şimdi diyor , tövbe estağfurullaaah :KK70: artık detaylı ultrasonlar var vs desem de ııııh ıııhhh yok

çok değişik dimii :)) bazen karşıdan da farkediliyor eşim farkediyor
hahaha :)) laf da dinlemiyorlar elifcim burunlarının dikinee heppp :KK49:
Aynı dediğin gibi dışardan bakınca bile belli oluyor hareketleri bir solda bir sağda atıp atıp duruyor😂
Bide benim kız bu aralar uyumuyor gibime geliyor hala birşey olmuyordur dimi çocuğa ya🤦‍♀️
Gecede sürekli dönüp duruyorum ben sizde öyle mi bir sağ bir sol bir sırtüstü

Aynı dediğin gibi dışardan bakınca bile belli oluyor hareketleri bir solda bir sağda atıp atıp duruyor😂
Bide benim kız bu aralar uyumuyor gibime geliyor hala birşey olmuyordur dimi çocuğa ya🤦‍♀️
Gecede sürekli dönüp duruyorum ben sizde öyle mi bir sağ bir sol bir sırtüstü
uyuyordur mutlaka yaa sana öyle geliyordur bazen uyurken de hareket ediyorlar , rem uykusu oluyormuş sanırım :)
geceeleri bende sürekli dönüyorum :skandal:

• Beğen
Reactions: Jou
Artık takmıyorum.
Erkekte şu olur kızda bu olur’ların bitmesi lazım artık 🙈 komşunun görebileceği en sivri karna sahibim muhtemelen ama kız hem de kesin 🙈🤣 özellikle şu kilo ile ilgili yapılan yorumlara hastayım ya gerçekten, kilo almasak aa hiç yemiyor musun bebek zayıf kalır derler…

Aynı şeyleri düşünüyoruz resmen😂
Bak meselaa Yasemin şuan benim kız hareketli içerde birşeyler yapıyorrr😂
maşallah senin kız yaramaz mı olacak Elif sanki biraz heheheh :)) benimki kahvaltı yaparken hareketli oluyor bide akşam yemeğinden sonra, gün içinde enseee :))

Arkadaşlar anadolu yakasında iyi bir doktor uygun orta halli bi hastane önerebilir misiniz? İyi bi kadın doğumcu 🙏🙏🙏

İnşallahhh 🙈🙈 çok merak ediyorum doğumdan sonra kilonun ne kadarı kalmış olacak 😬😬
Bunu bende cok merak ediyorum 11kg aldim suana kadar 29. Haftadayim. Oglumda dogumdan 1ay sonrasi tartildigimda -10kg gitmisti. Bu sefer daha da dikkat edip 2-3ay icinde gebe kaldigim kilonunda altina dusmek istiyorum sonrasinda yapisiyor o kilolar zor gidiyor 😬

Bunu bende cok merak ediyorum 11kg aldim suana kadar 29. Haftadayim. Oglumda dogumdan 1ay sonrasi tartildigimda -10kg gitmisti. Bu sefer daha da dikkat edip 2-3ay icinde gebe kaldigim kilonunda altina dusmek istiyorum sonrasinda yapisiyor o kilolar zor gidiyor 😬
Ayyy kendiliğinden giden 10 kg bile o kadar iyi gelir kiii 🥹 inşallah öyle olur 😍😍

Kızlar size birşey danışmak ıstıyorum. Çalışamamaz raporunu 32 de almakla 36 da almak arasında bi fark varmı. Ben çalışmıyorum ma elimin dukknında sgortalıyım. Birisi bana dediki 32 de rapor alınca süt parası flan almıyorsun yada daha az ucret veriyorlar doğum parasında bilginiz varmı

X