2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,1%
  • erkek

OY: 102 47,7%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    214
Kızlar bizim hareketler tekmeden ziyade böyle karnımda dalgalanmaya döndü sizlerin nasıl ?
Aayyy bu ben bazen nasıl gülüyorum gıdıklaniyor gibi oluyorum bide göbek kordonunun tam oralarda dolaşıyor ona da takılıyor mu napyor orayı bile hissediyorum çekil ordan bıdığım rahat bırak diyorum 😅

Doğrudur canım benim gösterdiğim hareketler doğumu kolaylaştırmaya yönelikti onları yapma dedi benimki, derin çömelme falan. Evet evet gün içinde çok hareket ettiysem halim kalmıyor ama ne olursa olsun ihmal etmemek lazım yürüyüşü 😢
Aynen canısı yavaş yavaş vücudu dinlendirici hareketler var üst bölgeyi özellikle aşağı kısma çok inme öyle dediyse🤗

Ben her hareket ettiğinde acaba hangi pozisyonda, neresiyle itiyor diye hayal etmeye çalışıyorum 🤣🤣 ama hiçbir türlü aklım almıyor ya öyle garip yerlerde hissettiriyor ki 😂😂
Kimi insan anlıyormuş başını poposunu ben asla anlayamıyorum 😃 neresi başı neresi poposu. Bir tek ayaklarını anlyabiliyorum oda mideme yakın vuruyor diye

Ben her hareket ettiğinde acaba hangi pozisyonda, neresiyle itiyor diye hayal etmeye çalışıyorum 🤣🤣 ama hiçbir türlü aklım almıyor ya öyle garip yerlerde hissettiriyor ki 😂😂
Evet yaa kafa vardır orda diyorum kafadan olabilicek bi hareket değil, sırtıdır diyorum ama ayak gibi 🥹
Sen naptın acemii hazırlıkları kıyafetleri falan
Evet son günlerde daha bi büyük geliyor banada 🤗 heyecanla bayramı geçirsek inşallah 😃
Ayy amiiin, şimdi sordum da bayram haftası doktorum samsunda değilmiş. Ay öyle ya da böyle doğma ihtimali olan haftalar olucak. 32. Hafta. Ay bi korku bastı beni 🤣🤣🤣 Hayırlısıyla geçireyim gerçekten. Analık anksiyetesi yükleniyor resmen

Kimi insan anlıyormuş başını poposunu ben asla anlayamıyorum 😃 neresi başı neresi poposu. Bir tek ayaklarını anlyabiliyorum oda mideme yakın vuruyor diye
Belki birkaç hafta daha geçmesi lazımdırr ben artık kafa sabittir diye baş aşağı durduğunu düşünüyorum başı hariç bir yeri oynuyor olması lazım diyorum ama kontrole gidince görücez 😬 bazen büyük yuvarlak bir şey yerleşiyor sadece onu anlıyorum popiş olduğunu 😬😬😬🫶🏻

Kızlarr
Benimde kontrolüm yarın veya cuma günü gidicem. Cumartesi ordaysa doktorum cumarteside gidebilirim. Biraz ara ara sol kasığımda ağrı oluyor neden anlamadım ya.
Birde tetenoz aşısının ikinci dozunu olucam bu hafta doktorum izin verirse.

Evet yaa kafa vardır orda diyorum kafadan olabilicek bi hareket değil, sırtıdır diyorum ama ayak gibi 🥹
Sen naptın acemii hazırlıkları kıyafetleri falan

Ayy amiiin, şimdi sordum da bayram haftası doktorum samsunda değilmiş. Ay öyle ya da böyle doğma ihtimali olan haftalar olucak. 32. Hafta. Ay bi korku bastı beni 🤣🤣🤣 Hayırlısıyla geçireyim gerçekten. Analık anksiyetesi yükleniyor resmen
Benim çok bir işim yok galiba bayram telaşı da olmayınca rahat davranıyorum inşallah patlamam 😂😂 hastaneye gidecekleri ayırdım yıkanıp ütülenecek, çantaya konacak ama hala eksiklerim var, bebişe değil de kendime çamaşır filan ☹️ sen naptın canımm 😍

Kizzz olurmu delirirrr kıyameti koparıyo öylede denedim hahaha 😁😁 amaaannn bahaneylen odaya kaçarım sıkıliyorum.bazen salona bosbos oturmaktan 😂😂😂
Aaaa bir de mecbur açacaksın yaniii 🤣🤣 neyse bak bahane işte odaya geçer uzanırsın rahat rahat kimse karışmazz 😬😬

• Komik
Reactions: Jou
Kızlarr
Benimde kontrolüm yarın veya cuma günü gidicem. Cumartesi ordaysa doktorum cumarteside gidebilirim. Biraz ara ara sol kasığımda ağrı oluyor neden anlamadım ya.
Birde tetenoz aşısının ikinci dozunu olucam bu hafta doktorum izin verirse.
Hadi güzel haberlerle geell inşallahh 😍😍😍 ben artık doktoruma oram buram ağrıyor bile demiyorum valla ne sorsam normal diyor 😂

Benim çok bir işim yok galiba bayram telaşı da olmayınca rahat davranıyorum inşallah patlamam 😂😂 hastaneye gidecekleri ayırdım yıkanıp ütülenecek, çantaya konacak ama hala eksiklerim var, bebişe değil de kendime çamaşır filan ☹️ sen naptın canımm 😍

Patlamazsın ya rahaat rahat yaparsın 😁 ben de çamaşır filan alıcam daha yedekli kalsın. Ama hazırlıklar için geç kalma ağırlaşmadan ya da ben çok jelibonum bilmiyorum, hemen yoruluyorum.. 🫠🫠🫠

Kızlar bana karnın çok büyük diyorlar, sinir oluyorum. 65 kiloyum ,boyum 160. Kilom fazla olduğundan mı büyük duruyor bilmiyorum
Hiç takma bana da diyorlar ayyy ne kadar şişmişssin bide ayyy bütün kiloyu sen almışsın ben de 27 haftalığz benim kilom da aşırı bir artış yok yani gebeliğin ilk aylarında 52 kiloya düştüm normal kilom 54 tü 8-9 kilo almışım diyorum şimdiye kadar insanlar çok biliyor herşeyi ama cvplarını verince rahatlıyorum 🫢😊

X