2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,1%
  • erkek

OY: 102 47,7%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    214
Kizz yok ne olcakkk birşey olmazz birak uyusun bebe rahat bırak onu

bende geçtiğimiz hafta bi tık ağırını yaşadım seyyah soğuk algınlığı gibi oldu , doktorum ıhlamur , parol izin verdi birde karamürver içermeyen boğaz pastili kullanabilirsin dedi ,bol su içtim atlattık çok şükür :)

canım wasnt bir şey olmaz korkma :) nasılsın şimdi? hareket etti mi Alin kuşum

canım wasnt bir şey olmaz korkma :) nasılsın şimdi? hareket etti mi Alin kuşum
Ay korktum valla da sanırım kalsa da çıkıyormuş foruma geceki mesajı yazarken kaburgamı tekmeliyorduu 15 dakika öncesinde yapmadıı inatt
günaydın güzel kızlar , musmutlu günlerimiz olsuuun bol tepikliii
Günaydıııın amiiiin Yaseminn senin dee

Dr son gittiğim kontrolde hareketlerini platesin yapabilirsin dedi hatta ben sormadan kendi söyledi bir kaç tane pozisyon önerdi senin içinde iyi olur ağrıların olmaz dedi sırt bel falan bu hafta yine kontrolüm var bakalım ne diyecek. Ağrı zor ya bebek büyüdükçe hiç çekilmiyor zaten ağırlaşıyoruz hiç birşey yapmasam bile sağa sola gidip öne arkaya falan belimi dinlendiriyorum en azından yürüyüşünü yap oda iyi geliyor

Doğrudur canım benim gösterdiğim hareketler doğumu kolaylaştırmaya yönelikti onları yapma dedi benimki, derin çömelme falan. Evet evet gün içinde çok hareket ettiysem halim kalmıyor ama ne olursa olsun ihmal etmemek lazım yürüyüşü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…