- 25 Ağustos 2019
- 60.360
- 110.134
- 30
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.201
Vallahaa burnumdan nefes aldıkca bogazım kuruyoOf yaa bu akşam kötü oldum uzun sürmez hemen iyileşiriz inşallah
Kizz yok ne olcakkk birşey olmazz birak uyusun bebe rahat bırak onuKızlar gece gece bişi yaptım. Uyandım bebek hareket etmiyor. Oynattım falan yok. Yarım saat geçti. Kalkıp süt içip bi parça çikolata yiyeyim hareketlensin dedim. Çikolata bir küçük kare sadece ama folyosuyla yemişimağzımdan folyo çıkınca anladım.
Afedersiniz çıkarttım filan ama bişi göremedim. Eşimi uyandırdım bişi olmaz ben daha önce yemiştim kocaman dedi yattı. Nasıl böle saçma bişi yaptım ya
Korkuyla gece gece buraya yazmamKizz yok ne olcakkk birşey olmazz birak uyusun bebe rahat bırak onu
Iyi ettin amaa ben yazsam kimsee cvp vermedi diyede oturur ağlardımKorkuyla gece gece buraya yazmam
Ay takıntı değil normal bencee destek alıyoruz birbirimizdennIyi ettin amaa ben yazsam kimsee cvp vermedi diyede oturur ağlardımvar boyle takıntım
Evettt ya kuzum bugece bende pek uyuyamadım kızım saat başı kalktı dolunaymı etkiledi ne anlamadımAy takıntı değil normal bencee destek alıyoruz birbirimizdenn
Olabilirrr ama bi sen bi ben uyumamışızz Jou’mm kimse yok baksanaEvettt ya kuzum bugece bende pek uyuyamadım kızım saat başı kalktı dolunaymı etkiledi ne anlamadım
Canım seyyah :) teşekkür ederiz daha güzelleri sizin olsun sende yapıştırınca gönder bize olur mu görelim :)Ayy bende aldım benzer sticker ama daha yapıştırmadım oda hazırlığını bayram sonra yapıcazçok güzel olmuş sizinki bayıldımmm
bende geçtiğimiz hafta bi tık ağırını yaşadım seyyah soğuk algınlığı gibi oldu , doktorum ıhlamur , parol izin verdi birde karamürver içermeyen boğaz pastili kullanabilirsin dedi ,bol su içtim atlattık çok şükür :)Kızlar ben mevsim ani mevsim değişimi beni hasta etti sanırım, bulunduğum şehir aniden yaz havasına girince ben bir kaç defa dondurma yemiş oldumhamileyken ne yapabilirim burun akıntısı hapşırma geniz akıntısı içinn?
canım wasnt bir şey olmaz korkma :) nasılsın şimdi? hareket etti mi Alin kuşumKızlar gece gece bişi yaptım. Uyandım bebek hareket etmiyor. Oynattım falan yok. Yarım saat geçti. Kalkıp süt içip bi parça çikolata yiyeyim hareketlensin dedim. Çikolata bir küçük kare sadece ama folyosuyla yemişimağzımdan folyo çıkınca anladım.
Afedersiniz çıkarttım filan ama bişi göremedim. Eşimi uyandırdım bişi olmaz ben daha önce yemiştim kocaman dedi yattı. Nasıl böle saçma bişi yaptım ya
Ay korktum valla da sanırım kalsa da çıkıyormuşcanım wasnt bir şey olmaz korkma :) nasılsın şimdi? hareket etti mi Alin kuşum
Günaydıııın amiiiin Yaseminn senin deegünaydın güzel kızlar , musmutlu günlerimiz olsuuun bol tepikliii
Hahahaha evettt herkes ohhhh ne güzel uyumuşOlabilirrr ama bi sen bi ben uyumamışızz Jou’mm kimse yok baksana
Tekme, dalgalanma, dirsek hareketi gibi hisler, gerinme ne ararsan vaarKızlar bizim hareketler tekmeden ziyade böyle karnımda dalgalanmaya döndü sizlerin nasıl ?
Benim de aynı ama tekme de varKızlar bizim hareketler tekmeden ziyade böyle karnımda dalgalanmaya döndü sizlerin nasıl ?
Benim plasenta önde olduğu için o dalgalar yokKızlar bizim hareketler tekmeden ziyade böyle karnımda dalgalanmaya döndü sizlerin nasıl ?
Dr son gittiğim kontrolde hareketlerini platesin yapabilirsin dedi hatta ben sormadan kendi söyledi bir kaç tane pozisyon önerdi senin içinde iyi olur ağrıların olmaz dedi sırt bel falan bu hafta yine kontrolüm var bakalım ne diyecek. Ağrı zor ya bebek büyüdükçe hiç çekilmiyor zaten ağırlaşıyoruz hiç birşey yapmasam bile sağa sola gidip öne arkaya falan belimi dinlendiriyorum en azından yürüyüşünü yap oda iyi geliyorHahahaha kim keşfettiyse helal olsunn
Gerçekten öyle ya bel hepp hareketli olacak, zaten ne oluyorsa rahatsız pozisyonda oturmaktan oluyor benceaman aman dikkatt ben spordan biraz uzaklaştım ya doktorum 3. Trimester hareketleri için iki üç hafta daha bekle dedi bebek doğum kanalına erken girmesin diye, öyle diyince tümden bıraktım aslında risksiz hareketlerden devam etmek lazımdı
Eğer olursa hemen o bölgeyi ovuyorum hafif bastırarak, öyle kendine geliyor yoksa cidden işkencee
benimde eski tepikler yok :) kontrolde teee bayramdan sonra .bu ara pek dinlenemedim belki ondandır diye avutuyorum kendimiBenim plasenta önde olduğu için o dalgalar yok
Doğrudur canım benim gösterdiğim hareketler doğumu kolaylaştırmaya yönelikti onları yapma dedi benimki, derin çömelme falan. Evet evet gün içinde çok hareket ettiysem halim kalmıyor ama ne olursa olsun ihmal etmemek lazım yürüyüşüDr son gittiğim kontrolde hareketlerini platesin yapabilirsin dedi hatta ben sormadan kendi söyledi bir kaç tane pozisyon önerdi senin içinde iyi olur ağrıların olmaz dedi sırt bel falan bu hafta yine kontrolüm var bakalım ne diyecek. Ağrı zor ya bebek büyüdükçe hiç çekilmiyor zaten ağırlaşıyoruz hiç birşey yapmasam bile sağa sola gidip öne arkaya falan belimi dinlendiriyorum en azından yürüyüşünü yap oda iyi geliyor