2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,1%
  • erkek

OY: 102 47,7%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    214
KUzum alışacak birsekilde ben 40 gün ayrı odada kaldım rahat edebilmek için annemlerde vardı zaten hep emzirme durumumuz oluyordu sonra kocamla aynı odaya geçtik alıştık tekbaşıma doğurmuyorum hoş
İlk günler de olsa başka odada yatma fikri pek cazip gelmiyor. Aynı yatakta bebeğim de yan karyolada olursa güzel olacak. Bu arada hem yatakodasına hem de çocuk odasına karartma perdesi düşünüyorum çabuk uykuya dalmamız için

Mecburdum kuzum sezaryenliydim ya ben annem veriyodu hep kucağıma ondan tam toparlaninca aynı odaya geçtik herkes evlerine gidince şimdi kizımla kocam ilgilenicek ben oğlanla düzeni kurucam 40güne karartma perdesi sart benim odaya var o olmasa asla uyuyamıyodu zaten vardı şansımıza iyice karanlik olcakki ozaman uyuyodu uyku düzenimiz çok güzeldi halada öyle gidiyor iyi günlerde zaten öyle birşey olmaz çok saçma birşey

Benim odamda park yatağı var kızım yanımda o yatakla hep beraber aynı odadayız oğlan gelince neolcak hiç bilmiyorum

Şimdiden rahat yayılamıyorum, yerimi daraltıyorsun diye adamı kovan ben ..

Aa gerçekten Jou napıcaksın oğlanı?

Reactions: Jou
Şimdiden rahat yayılamıyorum, yerimi daraltıyorsun diye adamı kovan ben ..

Aa gerçekten Jou napıcaksın oğlanı?
Hahahaha yerini daraltıyorsa adamı bir süre kov

Bi beşik daha var kuzumm zaten reflü yatağıyla içine yatcak 6 ay sonrası allah kerim kızım yatağını vermez döver vallahiii ama odasına güzel bi yatak alcam kızıma oraya yerleşirr alıştırmaya başlarız

Güzel bi yatak kandırabilir evett ya da bebişin ağlamasından kaçıp kendi de gitmek isteyebilir

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…