- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.021
Benimde öyle oluyor Elif bazen çok hareketli bazen çok durağanKızlarr
Bebeğim Maşallah sürekli kıpır kıpır içimde birşey olmuyordur dimi. Normal mi bu durum.
Günaydın, sünger kulak içine yerleştirilen kulaklıklar baya işe yarıyor. Eşiniz kullanabilir.Kızlar peki eşiniz sese takıntılı biriyse ve seste uyuyamıyorsa ne yapmalıyız? Bebek doğduktan sonra kara kara düşünüyorum açıkçası. Biz nerde uyuyacağız diye
Benimki akşama kadar hiç durmuyorr ilk gebede böyle yaşamadım vallahiKızlarr
Bebeğim Maşallah sürekli kıpır kıpır içimde birşey olmuyordur dimi. Normal mi bu durum.
KUzum alışacak birsekilde ben 40 gün ayrı odada kaldım rahat edebilmek için annemlerde vardı zaten hep emzirme durumumuz oluyordu sonra kocamla aynı odaya geçtik alıştıkKızlar peki eşiniz sese takıntılı biriyse ve seste uyuyamıyorsa ne yapmalıyız? Bebek doğduktan sonra kara kara düşünüyorum açıkçası. Biz nerde uyuyacağız diye
Daha benim mayısa kardeşimin nişani var asıl benim telaşımmmmmmmbu hafta kontrolleri olan var mı kızlar ? bayramdan sonra hızlandırılmış çekime gireceğiz sanki ben öyle hissediyorum :))
bu hafta kontrolleri olan var mı kızlar ? bayramdan sonra hızlandırılmış çekime gireceğiz sanki ben öyle hissediyorum :))
Şaka maka nisan ayına girmiş bulunmaktayız. Mayısta doğumlar başlayacak. Az kaldııııDaha benim mayısa kardeşimin nişani var asıl benim telaşımmmmmmm
Hiç anlamıcaksinız kızlarr ne ara girdim hastaneye ne ara çiktımŞaka maka nisan ayına girmiş bulunmaktayız. Mayısta doğumlar başlayacak. Az kaldıııı
Benim yarın var en son 1 martta gitmiştim baya merak ediyorumm. 28+2 olacağız. Kan uyuşmazlığı için iğne yapılacak sanırım. Bir de yüzünü tam görememiştik hiç. En çok onu merak ediyorum inşallah bu sefer gösterirbu hafta kontrolleri olan var mı kızlar ? bayramdan sonra hızlandırılmış çekime gireceğiz sanki ben öyle hissediyorum :))
Ayy öyle olacak d mii cidden?Hiç anlamıcaksinız kızlarr ne ara girdim hastaneye ne ara çiktımbolbol depend kukot alın
Öylr tabii çokguzel anlarr tadinı çikarın arada üzülecegiz gaz konusunda çok ağlıyolar o gaz sancısı berbat birşey sürekli masaj yapardım kızıma ve hep yediklerimi dikkat ederdim rahat verirdi gazınıAyy öyle olacak d mii cidden?ben 2 paket aldım. Toplamda 18 adet var az olur mu kii? Diğer günler orkid kullanırım diye düşünüyordum
Heyecanım bugün katlandı vallaÖylr tabii çokguzel anlarr tadinı çikarın arada üzülecegiz gaz konusunda çok ağlıyolar o gaz sancısı berbat birşey sürekli masaj yapardım kızıma ve hep yediklerimi dikkat ederdim rahat verirdi gazını
Duruma göre bakarsın aşkom zaten 1 2 hafta çok
yoğun gelir ondan sonra azalır iyi düşünmüssün ben daha almadım
Ayyy benim de temmuzda kardeşimin düğünü var oda ayrı telaş doğru jouuum :)))Daha benim mayısa kardeşimin nişani var asıl benim telaşımmmmmmm
ver heyecanı veerrrr benim siz böyle konuştukça çişim geliyor :)))Şaka maka nisan ayına girmiş bulunmaktayız. Mayısta doğumlar başlayacak. Az kaldıııı
ben bi paket aldım yeter mi jouu ?Hiç anlamıcaksinız kızlarr ne ara girdim hastaneye ne ara çiktımbolbol depend kukot alın
ayyy hadi hayırlı haberlerle inşallah canım :) bizi de haberdar et , inşallah gösterir o güzel yüzünü miniğinBenim yarın var en son 1 martta gitmiştim baya merak ediyorumm. 28+2 olacağız. Kan uyuşmazlığı için iğne yapılacak sanırım. Bir de yüzünü tam görememiştik hiç. En çok onu merak ediyorum inşallah bu sefer gösterir