- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.041
bence yeter wasntcım yaa ben 1 paket aldım eğer gerekirse 1 paket daha alırım artık , migrosta filan satılıyor zatenAyy öyle olacak d mii cidden?ben 2 paket aldım. Toplamda 18 adet var az olur mu kii? Diğer günler orkid kullanırım diye düşünüyordum
1 pakette 9tane var galiba dimi kuzum yetmez baya yoğun yaşıyorsun çünkü 2paket tam yeter sonrası azalıyor normal ped takarsınben bi paket aldım yeter mi jouu ?
Aaa hayırlisı olsunn kızmıAyyy benim de temmuzda kardeşimin düğünü var oda ayrı telaş doğru jouuum :)))
Her ihtimale karşı çok iyi ettinHeyecanım bugün katlandı vallahastane çantasına konacakları hazırlamıştım, bugün de valize yerleştirip artık arabaya atacağım
Di mii az gelirse alırım tekrar
ayy inşallah yarın çıkınca yazarım hemen bakalım kaç kilo oldu minnoşayyy hadi hayırlı haberlerle inşallah canım :) bizi de haberdar et , inşallah gösterir o güzel yüzünü miniğin
Banada olmustu ama.bikereydi gunduzdu yalancı sancı olabilirHanımlar günaydın 28+1 deyim, gece alt karnıma sanki bıçak saplanır gibi ağrılar girdi o sancıyla uyandım. Çok korktum yaklaşık 5 dakika sürdü sonra geçti uyumuşum. Biraz önce yine aynı sancılar oldu sanki elektrik çarpıyor bıçakla kesiliyor gibi. Böyle bir durum yaşayan var mı acil doktora mı gitmeliyim.
Ben de mesaj attım yok ortalardaaNerdesin kııaaazzzzzacemiyogi
Hem gece hem gündüz olunca tedirgin oldum biraz umarım devamı gelmezBanada olmustu ama.bikereydi gunduzdu yalancı sancı olabilir
Kesede büyüdüğundede olabilir
Takip edersin kuzumm olmaz bence yaHem gece hem gündüz olunca tedirgin oldum biraz umarım devamı gelmez
Cuma girip çıkmış bide anaammmmBen de mesaj attım yok ortalardaa
İnşallah canımTakip edersin kuzumm olmaz bence ya
Bugün vardı kontrolüm herşey yolunda canım çok şükür oruç tutuyorum bende korktum bebekge bir zarari olmuş mu diye çok şükür suyu kilosu herşeyi iyiydi 28. Haftaya göre de uyumlu bebişimbu hafta kontrolleri olan var mı kızlar ? bayramdan sonra hızlandırılmış çekime gireceğiz sanki ben öyle hissediyorum :))
Benim de gorumcemin düğünü var bebisler kucakta düğüne artıkAyyy benim de temmuzda kardeşimin düğünü var oda ayrı telaş doğru jouuum :)))
Ben yaşıyorum sürekli doktora sordum bol su tüketin dedi valla tüketiyorum tuvaletten çıkmıyorum ama oluyor arada öyle normalHanımlar günaydın 28+1 deyim, gece alt karnıma sanki bıçak saplanır gibi ağrılar girdi o sancıyla uyandım. Çok korktum yaklaşık 5 dakika sürdü sonra geçti uyumuşum. Biraz önce yine aynı sancılar oldu sanki elektrik çarpıyor bıçakla kesiliyor gibi. Böyle bir durum yaşayan var mı acil doktora mı gitmeliyim.
Bende çok su içiyorum canım ortalama 3 litre daha ne kadar içelimBen yaşıyorum sürekli doktora sordum bol su tüketin dedi valla tüketiyorum tuvaletten çıkmıyorum ama oluyor arada öyle normal
Erkekk joum. görümce oluyorum kııııaaaazzAaa hayırlisı olsunn kızmı
benim böyle olduğunda gazım filan oluyor genelde yada kabız olmuş oluyorum , onu bir kontrol et derim :) birde dinlenince geçiyorsa ağrı korkmamak lazım diyorlarHanımlar günaydın 28+1 deyim, gece alt karnıma sanki bıçak saplanır gibi ağrılar girdi o sancıyla uyandım. Çok korktum yaklaşık 5 dakika sürdü sonra geçti uyumuşum. Biraz önce yine aynı sancılar oldu sanki elektrik çarpıyor bıçakla kesiliyor gibi. Böyle bir durum yaşayan var mı acil doktora mı gitmeliyim.
Bugün vardı kontrolüm herşey yolunda canım çok şükür oruç tutuyorum bende korktum bebekge bir zarari olmuş mu diye çok şükür suyu kilosu herşeyi iyiydi 28. Haftaya göre de uyumlu bebişim
Benim de gorumcemin düğünü var bebisler kucakta düğüne artık