2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,1%
  • erkek

OY: 102 47,7%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    214
Park yatağın içine yatak alan var mı? nereden aldınız acaba? Ben e bebek ve işbir arasında kararsız kaldım. Araştıranlar varsa eğer hangisini tavsiye edersiniz
benim aldığım park yatağın içinde vardı o yüzden ayrıca almadım , ama işbirin çok iyi olduğunu duymuştum :)

günaydınnn spagetti ne de güzel heyecanlandırdın şuaaan :)) iğne mi hap mı kullanıyorsun sulandırıcı olarak

Gerçekten dedikleri gibi varmış demek ki 3. trimester . Daha 1,5-2 ay var nasıl olucak çok merak ediyorum .
Monii bebişin yeni pozlar verdi mi gamzeli gamzelii?
Ayy sorma yaa bu sefer gittigimizde sırtını dönmedi inanır mısın cok heveslenmistim görücem diye göstermedi kendini doktor cok ugrastı artık bi dahaki kontrol 15 nisana onu bekliyorum

Ayy sorma yaa bu sefer gittigimizde sırtını dönmedi inanır mısın cok heveslenmistim görücem diye göstermedi kendini doktor cok ugrastı artık bi dahaki kontrol 15 nisana onu bekliyorum
Oyy hadi bakalımm
Valla erkenden yapmakta fayda var cidden. Hem eksikler belli oluyor hem de gün geçtikçe ağırlaşmak durumu zorlaştırıyor. Mesela ben emzik kabı almamışım gibi gibi..

çok mantıklı moni, bende dün duvar stickerlerını yapıştırdım bayramda kıyafetleri ütüleyip çantayı hazırlayıp odayı tertemiz bırakmayı istiyorum nasipse bakalım :)

Kızım hazirana 2 yaşında olcak kuzum
Park yatak kurtarış benim için ailemiz uzakta katlayıp getiriyoruz rahat oluyo e bebektende iç yatağını aldık

Mesela şuan gündüzleri kendi uyuyamıyor ilahi açıyorum sallıyorum öyle uyuyo ama akşam uyku saati yaklaşınca ışıklar kapaniyor heryer kendi uykusu gelene kadar dalana kadar dokunmuyorum geliyo kucağıma uzanıyo hoop gidiyo hep saatli olması lazım mesela sabah 8 de kalktı 1 de sallasam 2 de uyanıyor ondan sonra da kendi haline bırskıyorum araları 7 8 saat olması lazımki kendisi dalacak oda akşam 10da hoop gidiyo her bebeğin aylıkları uyku saatleri var eğer öyle duzenli yaparsak öyle alışır öylede gider

Oyy hadi bakalımm

Valla erkenden yapmakta fayda var cidden. Hem eksikler belli oluyor hem de gün geçtikçe ağırlaşmak durumu zorlaştırıyor. Mesela ben emzik kabı almamışım gibi gibi..
çok mantıklı moni, bende dün duvar stickerlerını yapıştırdım bayramda kıyafetleri ütüleyip çantayı hazırlayıp odayı tertemiz bırakmayı istiyorum nasipse bakalım :)
Az kaldı azzzz heyecan tavan

Kızlar günaydın gümüş kapak aldınız mı ya da etrafında alan kendi kullanan var mı alsam mı diye düşünüyorum önerir misiniz birde nasıl ne zaman kullanılıyor ve etkileri tam olarak nedir onu da tam bilmiyorum okuduklarimla kaldım ama tecrübe etmiş birini arıyorum etrafımda da yok

Bugün kontrolde sorarsın canım kafana başka birşey vardır diye takma kolestrol bende de var öyle bir durum olduğunu sanmıyorum bence gebeliğin cilvelerinden ama sen yine de bir sor Dr a

bende tecrübe yok ama aldım mevsimcim, araştırdığım kadarıyla gümüşün iyileştirici etkisiyle yara olmuyormuş olsa da hemencecik iyileşiyormuş, kullandım memnun kaldım kesin al diyenler oldu bana da , aldım bakalım :)

Ben almadım çünkü yeni doğum yapmış bir yakınım ben almadım ihtiyacım da olmadı, alınacaklar kalem olarak zaten çok, göğüste çok yara ve sıkıntı olursa hemen bir tane gidip alırsın demişti çok mantıklı gelmişti. Ama bulunsun dersen neden olmasın.

Aynen bende öyle okudum yasemincim arkadaşım çok sıkıntı çekti o kesin al diyor mahfolmustum ben diyor herkesin cildi de bir değil aslında onun cildi çok hassastır biraz korktum ben de aceba alsam mı yoksa ihtiyaç halinde mi alsam bilemedim

Yani ihtiyaç halinde mi alsam diye de düşünüyorum aslında Mary ama karar veremedim ayva çekirdeği iyi geliyor dediler gebeliğimin ilk sıralarında ayva çok yedim onların çekirdeğini atmamistim buzluğa koydum belki lazım olursa diye çatlak için bilemedim bir çok da yöntem varmış genellikle oluyor sanırım bu sıkıntı o yüzden kafam karıştı

Ebebekte satılıyor mevsimciğim baktın ihtiyacın var alırsın ben nasipse ,36
Hafta gibi kullanmaya başlayacağım hemde krem süreceğim bu şekilde araştırdım aklıma yattı. Meme ağrısı doğum ağrısından zor oluyormuş filan dediler korkuttular beni benimde göğsüm azcık kaşınsın mesela hemen kabuk olur filan . Hassas biraz sanırım. Riske atmiyim dedim

Günaydın kızlar, 2-3 gündür sabah uyandığımda özel bölgemin üstünde sağında bir ağrı oluyor, göbeğim şu iki haftada çok hızlı büyüdü gibi onunla mı bağlantılı bilmiyorum bebeğimin hareketleri de normal. Sabah uyanınca oluyor acaba uyku pozisyonumdan dolayı mıdır ki? Genelde sola yatıyorum ya göbüş oraya devriliyor kafamda deli sorular

Ben aldım canım ihtiyaç olursa aramayalım diye, bulunduğumuz yerde e bebek var ama ben garanticiyim şansıma stokta olmaz filan

Aaay bende öyle okudum öncesinde kullanıma başlayıp nemlendirme işi ve gümüş kapak bende korktum ya bana da öyle söylediler çok şükür benim tenim öyle değildir ama gebelik nasıl çok farklı bir süreçse lohusalıkta öyle bence vücudun neye nasıl tepki vereceğini bilemiyoruz ben biraz daha bakayım olmadı lazım olunca hemen gider alırım aldıririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…