- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.101
benim aldığım park yatağın içinde vardı o yüzden ayrıca almadım , ama işbirin çok iyi olduğunu duymuştum :)Park yatağın içine yatak alan var mı? nereden aldınız acaba? Ben e bebek ve işbir arasında kararsız kaldım. Araştıranlar varsa eğer hangisini tavsiye edersiniz
günaydınnn spagetti ne de güzel heyecanlandırdın şuaaan :)) iğne mi hap mı kullanıyorsun sulandırıcı olarakGünaydın kızlar
Bayramdan sonraya randevum var benim, kan sulandırıcı kullanıyorum onu bırakacağım artık o haftaya göre randevu aldım. En son görüşmede 30 Mayıs a kadar gelelim sonra gün seçeriz diye konuşmuştuk. Kaldı resmen 7/8 hafta inanılmaz değil mi ya
Ayy sorma yaa bu sefer gittigimizde sırtını dönmedi inanır mısınGerçekten dedikleri gibi varmış demek ki 3. trimester. Daha 1,5-2 ay var nasıl olucak çok merak ediyorum .
Monii bebişin yeni pozlar verdi mi gamzeli gamzelii?
Tela gibi olduğu için emin olamadım atılır mı diyeayy ben onları makineye atarım hayali kuruyordum sağol be wasnt
Oyy hadi bakalımmAyy sorma yaa bu sefer gittigimizde sırtını dönmedi inanır mısıncok heveslenmistim görücem diye göstermedi kendini doktor cok ugrastı artık bi dahaki kontrol 15 nisana onu bekliyorum
Valla erkenden yapmakta fayda var cidden. Hem eksikler belli oluyor hem de gün geçtikçe ağırlaşmak durumu zorlaştırıyor. Mesela ben emzik kabı almamışımBu hafta odası geliyor kızlar, ben silip süpürüp kıyafetleri yıkayıp koyucam sonrada eksikleri tamamlayıp dogum cantamı hazırlıcam nolur nolmaz günden güne halim kalmayacak sanki en azından kafam rahat olsun
çok mantıklı moni, bende dün duvar stickerlerını yapıştırdım bayramda kıyafetleri ütüleyip çantayı hazırlayıp odayı tertemiz bırakmayı istiyorum nasipse bakalım :)Bu hafta odası geliyor kızlar, ben silip süpürüp kıyafetleri yıkayıp koyucam sonrada eksikleri tamamlayıp dogum cantamı hazırlıcam nolur nolmaz günden güne halim kalmayacak sanki en azından kafam rahat olsun
hahahah bu engin tecrübe için teşekkür ediyorum arkadaşım tamamdır asla elime almıyorumTela gibi olduğu için emin olamadım atılır mı diye. Yaseminn annene ya da kayınvalidene sat o işi kesinlikle sen yapmaa
Kızım hazirana 2 yaşında olcak kuzumKızın kaç yaşında canım? İyi karartma perdesi mantıklı olacak o zaman. İnşallah bizim de uykularımız güzel ve düzenli olur o halde. Park yatağı ben de düşünüyorum bakalım zâten başka seçenek de yok gibi
Oyy hadi bakalımm
Valla erkenden yapmakta fayda var cidden. Hem eksikler belli oluyor hem de gün geçtikçe ağırlaşmak durumu zorlaştırıyor. Mesela ben emzik kabı almamışımgibi gibi..
Az kaldı azzzz heyecan tavançok mantıklı moni, bende dün duvar stickerlerını yapıştırdım bayramda kıyafetleri ütüleyip çantayı hazırlayıp odayı tertemiz bırakmayı istiyorum nasipse bakalım :)
Bugün kontrolde sorarsın canım kafana başka birşey vardır diye takma kolestrol bende de var öyle bir durum olduğunu sanmıyorum bence gebeliğin cilvelerinden ama sen yine de bir sor Dr a28. Haftaya girdim. İnsalla oyüzdendşr . Harekette sıkıntıı yok hareketli bir insanın dşnlenmeye vakşt yok desem yeridirAmaa bir arkadaşın yanında dedimde kolestrol olabilşr dedi bna bnde dedşm bir srayım bşına gelen varmı
bende tecrübe yok ama aldım mevsimcim, araştırdığım kadarıyla gümüşün iyileştirici etkisiyle yara olmuyormuş olsa da hemencecik iyileşiyormuş, kullandım memnun kaldım kesin al diyenler oldu bana da , aldım bakalım :)Kızlar günaydın gümüş kapak aldınız mı ya da etrafında alan kendi kullanan var mı alsam mı diye düşünüyorum önerir misiniz birde nasıl ne zaman kullanılıyor ve etkileri tam olarak nedir onu da tam bilmiyorum okuduklarimla kaldım ama tecrübe etmiş birini arıyorum etrafımda da yok
Ben almadım çünkü yeni doğum yapmış bir yakınım ben almadım ihtiyacım da olmadı, alınacaklar kalem olarak zaten çok, göğüste çok yara ve sıkıntı olursa hemen bir tane gidip alırsın demişti çok mantıklı gelmişti. Ama bulunsun dersen neden olmasın.Kızlar günaydın gümüş kapak aldınız mı ya da etrafında alan kendi kullanan var mı alsam mı diye düşünüyorum önerir misiniz birde nasıl ne zaman kullanılıyor ve etkileri tam olarak nedir onu da tam bilmiyorum okuduklarimla kaldım ama tecrübe etmiş birini arıyorum etrafımda da yok
Aynen bende öyle okudum yasemincim arkadaşım çok sıkıntı çekti o kesin al diyor mahfolmustum ben diyor herkesin cildi de bir değil aslında onun cildi çok hassastır biraz korktum ben de aceba alsam mı yoksa ihtiyaç halinde mi alsam bilemedimbende tecrübe yok ama aldım mevsimcim, araştırdığım kadarıyla gümüşün iyileştirici etkisiyle yara olmuyormuş olsa da hemencecik iyileşiyormuş, kullandım memnun kaldım kesin al diyenler oldu bana da , aldım bakalım :)
Yani ihtiyaç halinde mi alsam diye de düşünüyorum aslında Mary ama karar veremedim ayva çekirdeği iyi geliyor dediler gebeliğimin ilk sıralarında ayva çok yedim onların çekirdeğini atmamistim buzluğa koydum belki lazım olursa diye çatlak için bilemedim bir çok da yöntem varmış genellikle oluyor sanırım bu sıkıntı o yüzden kafam karıştıBen almadım çünkü yeni doğum yapmış bir yakınım ben almadım ihtiyacım da olmadı, alınacaklar kalem olarak zaten çok, göğüste çok yara ve sıkıntı olursa hemen bir tane gidip alırsın demişti çok mantıklı gelmişti. Ama bulunsun dersen neden olmasın.
Ebebekte satılıyor mevsimciğim baktın ihtiyacın var alırsınAynen bende öyle okudum yasemincim arkadaşım çok sıkıntı çekti o kesin al diyor mahfolmustum ben diyor herkesin cildi de bir değil aslında onun cildi çok hassastır biraz korktum ben de aceba alsam mı yoksa ihtiyaç halinde mi alsam bilemedim
Ben aldım canım ihtiyaç olursa aramayalım diye, bulunduğumuz yerde e bebek var ama ben garanticiyim şansıma stokta olmaz filanKızlar günaydın gümüş kapak aldınız mı ya da etrafında alan kendi kullanan var mı alsam mı diye düşünüyorum önerir misiniz birde nasıl ne zaman kullanılıyor ve etkileri tam olarak nedir onu da tam bilmiyorum okuduklarimla kaldım ama tecrübe etmiş birini arıyorum etrafımda da yok
Aaay bende öyle okudum öncesinde kullanıma başlayıp nemlendirme işi ve gümüş kapakEbebekte satılıyor mevsimciğim baktın ihtiyacın var alırsınben nasipse ,36
Hafta gibi kullanmaya başlayacağım hemde krem süreceğim bu şekilde araştırdım aklıma yattı. Meme ağrısı doğum ağrısından zor oluyormuş filan dediler korkuttular benibenimde göğsüm azcık kaşınsın mesela hemen kabuk olur filan . Hassas biraz sanırım. Riske atmiyim dedim