2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,1%
  • erkek

OY: 102 47,7%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    214
Hanımlar günaydın 28+1 deyim, gece alt karnıma sanki bıçak saplanır gibi ağrılar girdi o sancıyla uyandım. Çok korktum yaklaşık 5 dakika sürdü sonra geçti uyumuşum. Biraz önce yine aynı sancılar oldu sanki elektrik çarpıyor bıçakla kesiliyor gibi. Böyle bir durum yaşayan var mı acil doktora mı gitmeliyim.

• Beğen
Reactions: Jou
Hanımlar günaydın 28+1 deyim, gece alt karnıma sanki bıçak saplanır gibi ağrılar girdi o sancıyla uyandım. Çok korktum yaklaşık 5 dakika sürdü sonra geçti uyumuşum. Biraz önce yine aynı sancılar oldu sanki elektrik çarpıyor bıçakla kesiliyor gibi. Böyle bir durum yaşayan var mı acil doktora mı gitmeliyim.
Banada olmustu ama.bikereydi gunduzdu yalancı sancı olabilir
Kesede büyüdüğundede olabilir

bu hafta kontrolleri olan var mı kızlar ? bayramdan sonra hızlandırılmış çekime gireceğiz sanki ben öyle hissediyorum :))
Bugün vardı kontrolüm herşey yolunda canım çok şükür oruç tutuyorum bende korktum bebekge bir zarari olmuş mu diye çok şükür suyu kilosu herşeyi iyiydi 28. Haftaya göre de uyumlu bebişim 🤲

Ben yaşıyorum sürekli doktora sordum bol su tüketin dedi valla tüketiyorum tuvaletten çıkmıyorum ama oluyor arada öyle normal

benim böyle olduğunda gazım filan oluyor genelde yada kabız olmuş oluyorum , onu bir kontrol et derim :) birde dinlenince geçiyorsa ağrı korkmamak lazım diyorlar

X