2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,1%
  • erkek

OY: 102 47,7%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    214
bu hafta kontrolleri olan var mı kızlar ? bayramdan sonra hızlandırılmış çekime gireceğiz sanki ben öyle hissediyorum :))
Çarşamba günü kontrolüm, ölüyorum yine heyecandan 🥰 çok zorlansam da hiç bitmesin hamilelik istiyorum 🌸 doğru söylüyorsun son düzlük çabuk geçilecek sanki..

Benımde yarın var konturolum. Bakalım sonuç ne olacak. Kızlar ben bir gğn oruç tutuyorum bir gğn tutmuyorum. Bir kaç gündğr yemekten snra kollarımda be ayaklarımda uyuşma oluyor sizce beyden kaynaklıdır

Benımde yarın var konturolum. Bakalım sonuç ne olacak. Kızlar ben bir gğn oruç tutuyorum bir gğn tutmuyorum. Bir kaç gündğr yemekten snra kollarımda be ayaklarımda uyuşma oluyor sizce beyden kaynaklıdır
Kaçıncı haftadasin canım uyuşma hareketsizlikten ya da az su tüketiminden olabiliyormus

28. Haftaya girdim. İnsalla oyüzdendşr . Harekette sıkıntıı yok hareketli bir insanın dşnlenmeye vakşt yok desem yeridir🙈🤪 Amaa bir arkadaşın yanında dedimde kolestrol olabilşr dedi bna bnde dedşm bir srayım bşına gelen varmı

Cicili bicili yeni moda (kapitone olmayan) hurçları, alt açma organizeri, pedi vslerini makineye atılmaz diye elimde yıkadım. Resmen sırtımın üst kısmı kaburgalara doğru acıdan yanıyor. Hani normalde iş olarak bile görmeyiz. Aşşşırı yordu utanmasam ağlicam 😢😖

Cicili bicili yeni moda (kapitone olmayan) hurçları, alt açma organizeri, pedi vslerini makineye atılmaz diye elimde yıkadım. Resmen sırtımın üst kısmı kaburgalara doğru acıdan yanıyor. Hani normalde iş olarak bile görmeyiz. Aşşşırı yordu utanmasam ağlicam 😢😖
Bugun ben de bulasik yikarken yorgunluktan agladim🤣🤣 utanma kuzum nasilsa bi sebebimiz var🥹

28. Haftaya girdim. İnsalla oyüzdendşr . Harekette sıkıntıı yok hareketli bir insanın dşnlenmeye vakşt yok desem yeridir🙈🤪 Amaa bir arkadaşın yanında dedimde kolestrol olabilşr dedi bna bnde dedşm bir srayım bşına gelen varmı
Magnezyum kullanıyor musun, kullanıyorsan dozu düşük olabilir

Valla ben orucu bıraktım çevreden korkuttular çünkü. Yaşım 36 ve ilk bebek olunca riske atma, dediler. Doktor da bunu söylediği için tutmuyorum
Benimde dediğin gibi olsaydı bende tutmazdim canım sonuçta ama ben kendimi de iyi hissettim bebekde hareketliydi o yüzden tuttum doktorda bir sorun yok dediği için rahatım yoksa bende tutmazdim canım bişey olmaz sonradan tutarsın Allah'ın izniyle

Benimde dediğin gibi olsaydı bende tutmazdim canım sonuçta ama ben kendimi de iyi hissettim bebekde hareketliydi o yüzden tuttum doktorda bir sorun yok dediği için rahatım yoksa bende tutmazdim canım bişey olmaz sonradan tutarsın Allah'ın izniyle
Maaşallah ne güzel. Ben kendimi çok halsizim hissettiğim için tutmadım. Borçları nasıl ödiycem bilmiyorum

Sizin kaçıncı çocuk canım?

Mecburdum kuzum sezaryenliydim ya ben annem veriyodu hep kucağıma ondan tam toparlaninca aynı odaya geçtik herkes evlerine gidince şimdi kizımla kocam ilgilenicek ben oğlanla düzeni kurucam 40güne 🤗 karartma perdesi sart benim odaya var o olmasa asla uyuyamıyodu zaten vardı şansımıza 🥰 iyice karanlik olcakki ozaman uyuyodu uyku düzenimiz çok güzeldi halada öyle gidiyor 🥰 iyi günlerde zaten öyle birşey olmaz çok saçma birşey

Benim odamda park yatağı var kızım yanımda o yatakla hep beraber aynı odadayız oğlan gelince neolcak hiç bilmiyorum 🤣
Kızın kaç yaşında canım? İyi karartma perdesi mantıklı olacak o zaman. İnşallah bizim de uykularımız güzel ve düzenli olur o halde. Park yatağı ben de düşünüyorum bakalım zâten başka seçenek de yok gibi

• Beğen
Reactions: Jou
Park yatağın içine yatak alan var mı? nereden aldınız acaba? Ben e bebek ve işbir arasında kararsız kaldım. Araştıranlar varsa eğer hangisini tavsiye edersiniz

Ahh iki gündür ben de öyleyim canım kıpır kıpırdım inanır mısın bi anda şiştim sanki, kaburgam desen acıdan duramıyorum bulantıları aaymazsam ilk defa hamileligi tadıyorum 3. Trimesterde diyebilirim ama bi o kadar da hızlı geçiyor

Ahh iki gündür ben de öyleyim canım kıpır kıpırdım inanır mısın bi anda şiştim sanki, kaburgam desen acıdan duramıyorum bulantıları aaymazsam ilk defa hamileligi tadıyorum 3. Trimesterde diyebilirim ama bi o kadar da hızlı geçiyor
Gerçekten dedikleri gibi varmış demek ki 3. trimester :KK76:. Daha 1,5-2 ay var nasıl olucak çok merak ediyorum 😄.
Monii bebişin yeni pozlar verdi mi gamzeli gamzelii? 🥰🧿

Günaydın kızlar 🌸
Bayramdan sonraya randevum var benim, kan sulandırıcı kullanıyorum onu bırakacağım artık o haftaya göre randevu aldım. En son görüşmede 30 Mayıs a kadar gelelim sonra gün seçeriz diye konuşmuştuk. Kaldı resmen 7/8 hafta inanılmaz değil mi ya🙈
Öyle gerçekten sona geliyoruzz :rolleyes:

Çarşamba günü kontrolüm, ölüyorum yine heyecandan 🥰 çok zorlansam da hiç bitmesin hamilelik istiyorum 🌸 doğru söylüyorsun son düzlük çabuk geçilecek sanki..
Gerçekten hem bir an önce kucaklamak istiyoruz hem de o içimdeki kıpırtılar çok güzel :) vaktinde sağlıcakla gelsin yavrularımızı inşallahhh , hayırlı haberlerle bekliyoruz çarşamba günü random :KK36:

ayy ben onları makineye atarım hayali kuruyordum sağol be wasnt :işsiz:

X