2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Ay Allah bize sabir versin. Gercekten gun icinde en cok ettigim dua bu Allahim bana sabir ver ise yariyor ama bi sakinlik geliyo bana boyle bi takmamazlik, duymamazlik

Belki ben de deneme dersine görürüm. Sonra bütün kış orada öğrendiklerimizle devam Yüzmenin daha somut çıktıları var ona daha sıcağım şu anda.

Kızlar hani şu uykuya direnme uzun süren uykuya geçiş evreleri uyksuu gözünden aktığı halde uyuyamayan bebelerimizin durumu varya hangi atak grubuysa onu bilmiyorum işte o ne kadar sürdü sizde biten var mı aranızda ve bu süreçte neler yaptınız

4.aya girmeden bı kaç gün oldu bu durum.gece uykusuna geçişte çok zorluyordu.normalde bı kere uyanan bebeğim bı kaç defa uyaniyordu.bisey yapmadım sabırla geçmesini bekledim üç dört gün sürdü sonra düzeldi çok şükür

Kizlar benim bebis 2-3 gundur ara ara ikiniyor. Yenidogan zamaninda ikinir ya bebekler o sekilde ikiniyor. Ama cok guclu ve sesli yapiyor bunu. Gaz cikarmada hic problemi olan bi bebek olmadi. Bazen ikinma sesi cikarip guluyo bize… bazen de emerken cikariyor ayni sesi. Var mi basina gelen?

Benim bebeğim de 2 gündür yapıyor bunu. Ben de soracaktım. Karnı ağrıyor diye düşündüm.

Kızlar merhaba. Bakıyorum ek gıdaya geçen bebişler olmuş ne kadar büyüdüler maşallah kolaylıklar diliyorum. Uyku konusunda size güzel haberlerim var. 5 aylık olmamıza az kaldı o can sıkıcı atak geçti 3 gündür rahat bir şekilde gece uykularına geçebiliyor bebişim.
Artık salonda yanımda yatırma olayını bıraktım ve sorun buymuş onu anladım. Odasında park yatağı vardı arada gündüz 20-25 dk uyuyordu orda genelde salonda oturduğumuz için kızımı da yanımda tutuyordum hep. Meğer kızım ses ve ışık konusunda hassasmış. Şimdi gün içinde yine salonda anakucağında takılıyoruz. Akşam 8 gibi odasına götürüyorum loş ışıkta kitap okuma biraz pışpış sevme falan derken 20.30 da uyuyor. Işığı kapatıp kapısını çekip çıkıyorum kameradan takip ediyorum.Ben kendim yatacağım zaman yatak odamıza götürüyorum. Bu şekilde derin uyumaya başladı uyansa bile hemen uykuya geri dalıyor karanlıkta. Bunu denemenizi tavsiye ederim. Ben ay yalnız kalmasın çok karanlık olmasın bişey olursa duymazsam kaygılarımdan dolayı hep oturduğum yerde tuttum kızımı ama bir arkadaşım uyku eğitimi almıştı bu şekilde yapman lazım kameradan kontrol et korkma dedi denedim sonucu güzel oldu gündüz huzursuzluğu da bitti. Özetle mutluyum inşallah sizin bebişler de uzun uzun uyurlar anneler biraz dinlenir

Ek gıda alıyor mu ?

Sevindim canım, bunu dogumdan önce bana bi arkadaşım söylemişti, bu sebeple dogdugundan beri gece olunca karanlıkta uyuyor hep, gece ve gündüz ayrımını yapabilsin diye

Bestecim maşallah senin adına sevindim kendi adıma üzüldüm çünkü bu uyku ataginin başındayım sanırım şuan ve iki gündür çok zorluyor şimdiye kadar ki en zorlandihim durum bu oldu sanırım ben zaten hep odasında yatağında ve loş hatta mümkünse çok az ışıkta uyutuyorum gece gündüz farkıni anlasin diye bebeğimde ışığı çok sevmiyor zaten ama şuan ciddi bir atak dönemi umarım çabuk geçer 5 aylık olmamiza daha var

Sizin adınıza çok sevindim ne güzel. Bizimkisi illa bi destek istiyor uykuya geçiş için. Yatakta takılırken uykuya dalmadan önce ağlıyor mu? Bizimkisi de yatakta takılıyor yanında biz varsak ama odadan çıksak ağlıyor

Sevindim canım, bunu dogumdan önce bana bi arkadaşım söylemişti, bu sebeple dogdugundan beri gece olunca karanlıkta uyuyor hep, gece ve gündüz ayrımını yapabilsin diye
Biz de salonda zaten karanlıkta oturuyorduk ama elbette ses oluyordu. Diyordum sese alışsın hassas olmasın ama sanırım babasına çekti odasına koyunca uyudu hanımefendi

Destek tabi ki istiyor karnını doyuruyorum seviyorum kitap okuyorum elini tutuyorum. Uyumaya çalışırken ağlıyor ama arkadaşım zamanla azalacak dedi bu durum için. Öğrenecek yani tek başına uyumayı. Ben uyuyunca odadan çıkıyorum o yüzden ağlamıyor uyumuş oluyor. Normalde öyle uzanıp bıraktığımda gündüz falan 10 dk sonra ağlıyor kızım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…